Stress, stress och irritation


Herregud vilken dag! Som ni vet så var det katastrof här hemma. Så jag satte igång och städa runt 13:00 tiden. Allt gick som på räls tills det att jag dammsugit ungefär halva lägenheten, då går själva "slangen" till dammsugaren av. Eller det lixom "remsas" upp. Blev lite smått irriterad. Men eftersom Per var påväg ner till stan ringde jag honom och bad honom köpa silvertejp så vi kunde tejpa ihop grejen. Sagt och gjort, det skulle han fixa. Efter, ungefär, en och en halv timme kommer han hem och berättar att han glömt kortet hemma. Alltså hade han ingen silvertejp med sig hem. Blev då ännu mer irriterad och snörde på mig skorna och traskade själv iväg för att handla detta.

Så mycket liv... För detta?!Jag kommer ner och handlar tejpen samt diskmedel, eftersom vi upptäckt att den var slut. Går sedan in på bolaget för att handla nödvändigheter för helgens bravader, då ringer pappa och undrar om vi inte vill komma för att äta tacos hemma hos dom så Per kunde hjälpa dem med datorn som dom fått tillbaka tidigare idag (dom hade lämnat in den hos ICD för 3 månader sedan, fick tillbaka den idag. Rekomenderar er alltså att INTE lämna in er dator där). Sagt och gjort även det, pappa kommer och hämtar upp oss och vi far till Ursviken för att äntligen få tid för lite mat. Per tjollrar på med datorn och kan sedan konstatera att det är bara att lämna in den, IGEN. Datorn har fortfarande precis samma problem som när de lämnade in den första gången, FÖR TRE MÅNADER SEDAN. Hrmp..

Tack mamma och pappa för maten ♥ Det behövdes verkligen en dag som denna!


Efter middagen blev vi bjudna på kaffe med kaffeost och wienerbröd medans vi satt. Under tiden vi fikade blev det en hel del snack och klockan 20:28 tog vi slutligen bussen hem för att ÄNTLIGEN kunna dammsuga och diska färdigt. PUST! What a day..

Lägger upp före och efter bilder imorgon, nu ska jag andas ut i soffan. Myskväll med Per står på schemat. Trevilg helg!


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
VIP?

Din M@il, tack


Och sist men inte minst, din bloggadress.

Kommentar:

Trackback