Sammanfattning

Nu var det på riktigt ett bra tag sedan jag skrev här.
Har helt enkelt inte haft tid.
Tänkte i alla fall uppdatera er lite om dagarna ni missat.


Onsdag: Jag var på Stadsfest området tillsammas med Jesicca och Sandra, Jesiccas lillebror Leo på 4 månader var också med och honom bar jag omkring på mest hela dagen. Jag blev helt enkelt kär, sötare unge får man leta efter! Dessutom känner man sig så vuxen när man drar omkring på en barnvagn, och jag är nog inte riktigt redo för att bli så vuxen. Men att vara barnvakt lite då och då skulle då inte sitta helt fel. Och till världens sötaste pojke Leo skulle jag nog aldrig tacka nej. Tänkte ta det lugnt den kvällen eftersom jag jobbade på torsdagen, men eftersom jag saknat Jesicca så förbannat och var så glad över att se henne blev det först förfest hos Sanna och sedan hos Pake för att sedan gå vidare till öltälten på Stadsfesten.

Torsdag: Jobbade, och det var allt som hanns med denna dag. Började klockan 14:00 och jobbade till 21:15, efter det hem och sova för att sedan infinna mig på jobbet dagen därpå klockan 07:00.

Fredag:
Jobbade som sagt från klockan 07:00 till klockan 16:30. Efter det vart det brottom, hem och fixa till mig. Dricka några öl och sedan vidare till Petra för förfest efter det kallade Stadsfesten tillsammans med Jesicca. Denna kväll var det meningen att hon skulle sova hos mig, men så blev inte fallet. Eftersom att Per, som hade den enda nyckeln infann sig på en annan fest som han sedan gått från till karusellområdet, väl där hade han ramlat så illa att ambulansen fick hämta honom och där spenderade han även natten. Så jag och Jesicca fick helt enkelt lösa detta på bästa sätt, tur som vi hade träffade vi Jussi på Stadsfesten och vi fick slagga där.

Lördag: Förfest hemma hos Jesiccas mamma innan Stadsfesten med ölspel och bra sällskap, då kan det inte bli annat än bra. Fick dessutom en ny tungstav i guld med  vit pärla i och en navelstav även den i guld med vita pärlor i, en såndär som hänger ni vet. Tack älskling! Hur som helst, denna kväll spårade efter detta. Efter ett rikligt intag av alkohol, två par borttappade skor (ja, vi var barfota båda två), x antal blåmärken och sår blev vi utkastade från området. Bokstavligen. Helt oprovicerat egentligen och dessutom tio minuter efter stängning. Men det tyckte dom eftersom de körde med inget mindre än noll tolerans denna helg, och tro mig. Det märktes! Jävla idioter är allt jag har att säga. Orkar inte berätta hur det gick till, i alla fall inte nu. Möjligtvis imorgon om jag orkar efter jobbet, för jag lovar ni kommer hålla med mig.

Den enda jag har att tacka för att denna helg har blivit den bästa på länge är Jesicca, Jesica Anwar.
Hon är verkligen den enda som kan vända allt till något bra och som verkligen kan det där med party.
Hon är den som gör det bäst!
Ingen Jesicca, ingen fest.

Jag älskar dig!

Och du! Jag kommer och hälsar på dig, jävligt snart.



Blir inga bilder idag.
Har inte tid.


TRÖTT!

Gah så jobbig dag. Jobbade mellan 07:00-16:30, var inte alls peppad på livet efteråt.
Hade dessutom glömt bort att ha med mig lunch,
men mami och papi räddade min dag efter att de offrat plättar och sylt till mig. Tack! Jag älskar er.
Är ledig imorgon, men jobbar torsdag och fredag. Efter det peppar vi stadsfesten, eller hur? Hoppas bara att vädret peppar med oss, skulle inte vara helt fel med sol och värme denna helg. Antar att 90% av Skellefteå håller med.

Jag längtar!


Oavsett väder.



En annan sak som jag också måste berätta för er. Per hade, som vi trott, tappat alt. blivit avstulen 2 mobiltelefoner.
Men helt plötsligt dök båda två upp, bara sådär.
Den ena uppfanns i Piteå och den andra hos Alexander och Vera.
Happycat!

Godmorgon!

Jag slog upp mina gröna 10:45 imorse, och har sedan dess hunit duscha och äta frukost.
Nu är det dax för en promenad samt springa in på Kvantum för att handla något att äta till middag.
Efter att jag kommit hem ska jag göra mig redo för ännu en dag på Brogården, ska bli skönt.

Igår visade dom Legally Blond på Tv4+ om jag inte minns fel,
som jag bara hann se en snutt av mitt i filmen.
Blev sedan sugen på att se den,
så jag ladda ner den och jag och Per såg den på laptopen i sängen.
Och jag tycker faktiskt att den är riktigt bra,
så skönt att hon som alla tror är så dum är så mycket smartare än alla andra.
Efter det blev det att sova.
Så jag är för ovanlighetens skull relativt pigg idag,
vaknade i alla fall av mig själv eftersom jag ställt väckaren på 11:00.
Skönt!


Ha en bra dag allesammans!


Why I Wore Lipstick to My Mastectomy

Why I Wore Lipstick To My Mastectomy är filmen jag Elise och Elin sett ikväll.
Handligen är denna:
Geralyn är en ung kvinna som har allt. Hon är vacker, har ett bra jobb, bra make och ett bra socialt liv.
Men då drabbas hon av den stora mardrömmen. Hon får veta att hon har cancer.

Sarah Chalke har huvudrollen.
När jag ser henne är det enda jag tänker på Scrubs, och när jag tänker Scrubs tänker jag humor.
Hade därför svårt att tänka mig henne i en seriös film, men det gick bättre än förväntat.

Tycker den var sådär. Inte så bra som jag hoppades och trodde, men inte heller för dålig för att kunna se den klart. En sak som jag faktiskt insåg efter att ha sett den filmen var det om hennes lista (för er som inte sett filmen så kan jag i alla fall avslöja att hon hade en lista där hon skrev upp saker som hon skulle hinna uppfylla innan hon dog), det är i alla fall något jag har tänkt göra. Har verkligen tänkt skriva upp det och ha det i börsen eller liknade. För gud så skönt det skulle vara att få bocka av saker som man verkligen vill uppfylla. Skulle bli mer speciellt då, känns det som. Känns även som man skulle få tummen ur och verkligen anstränga sig för att inte ha en ouppfylld sak på listan den dagen man ligger på dödsbädden, inte sant?



Idag har vi annars tagit det rätt lugnt. Vi har tvättat upp det lilla vi hade i tvättkorgen, handlat lite mat, gått på en längre promenad och umgåts med Elin och Elise. Helt reko dag. Imorgon är det dessutom dags för att gå till jobbet igen, efter att ha fått vara ledig hela helgen. Känns inte alls så jobbigt, dessutom jobbar jag kväll så sovmorgonen är min.
En till bra sak som hänt i dag är att det ryktas om att Per får sig ett jobb genom Jens, -håller tummarna-. Det skulle verkligen vara underbart med dubbla inkomster. Då är sommaren våran!

Vad hände med sommarvärmen?

Urch vilket tråkigt och deprimerande väder det är ute now days.
Vaknade imorse, för andra gången denna vecka, av åska och spöregn, fyfan.
Jag vill ha sommarvärme, nu på en gång.
Nog för att jag kommer jobba större delen av sommaren, men ändå.
Man blir på mycket bättre humör och orkar så mycket mer bara av att solen kikar fram trots att man är inomhus.


Detta väder går fetbort.
Fram med solen för gudskull.


Inte många knop.

Gårkvällen blev väldigt mysig. Började med att jag och Per var ensamma i lägenheten och bara sällskapsdrack med varandra, efter en stund kom Magnus och Rebecca och gjorde oss sällskap, Rebecca var dock nykter fyllechaffis. Strax efter tolv åkte vi till Alexander och Vera för att se vad de pysslade med, där var det fest. Nog för att den hade avtagit endel när vi kom. Men trots det hade jag supertrevligt, om man bortser från en guye på stället. Vi tog en promenad hem så på vägen plockade vi lite blommor som vi sedan ställde ute på balkongbordet. Sommrigt!

Har varit enormt sliten och trött idag, kan bero på gårdagens alkoholintag och ovanan med tidiga mornar. Sov i alla fall till 1600 idag. Efter att jag vaknat gick vi till Kvantum för att finna något att äta, när vi kom fram satt Kvirre på en bänk utanför affären. Han frågade om vi bodde i närheten och det visade sig att vi bara bodde ett par hus ifrån varanda. Helt plötsligt frågade han om vi hade lust att käka tacos, han hade varit inne och handlat och kände för att bjuda på mat. Per följde med honom hem och käkade medans jag tackade nej. Var varken särsklit hungrig eller mådde särskilt bra, dessutom var jag nyvaken. Men tack ändå!

Var även inne på Magnus blogg för första gången på ett tag nu.
Och hittade en rätt gamal bild från när vi lagade min cykel,
så jag tänkte att jag skulle visa er den i brist på annat:

Är väldigt lycklig över att ha en fungerande cykel.
Tack pojkar!


Home again.

Nu har vi just kommit hem efter att ha varit hos min mamma och pappa och ätit grillad fläskfilé och potatisklyftor samt två såser och grekisk sallad. Riktigt gott! Självklart jordgubbar till efterätt. Och en till sak som tåls att nämnas:
Mamma bjöd mig, för första gången på 19 år, på öl. Iofs så var det Konsumöl, 2.8. Men ändå! Vilket framsteg. ;-)
Vi hann också ut med Nemo på en promenad som innehöll bad för honom och Ellen. Jag och Per, som de badkrukor vi är, stod på bryggan och tittade på. Pappa hade även, som han kallar det, en showuppvisning där han flög med sin nyaste leksak: En radiostyrd helikopter. Ojojoj, denna man kommer aldrig bli vuxen. ;-)
Har också jobbat idag, vilket var riktigt segt. Hade varken orken eller lusten till jobb idag, men jag gjorde mitt bästa vilket slutade med att jag bara satt och hade fika tillsammas med de andra de sista 75 minuterna av dagen. Men, det var välförtjänta minuter. Jag har nog aldrig varit så trött och slut i benen. För imorse var det riktigt stressigt.

Kvällen då? Den bjuder på lugna tag.
Egentligen förstår jag inte hysterin med allt som ska hända på midsommar,
och att allt alltid ska bli den bästa midsommaren ever.
Men jag och Pälskling ska i alla fall dricka någon 3.5 och bara ta det lugnt på balkongen, om vädret tillåter.

En till, mindre rolig sak, som hänt är att farmor upptäckte en knöl i bröstet för andra gången för ett tag sedan. Hon for även och kollade upp det för andra gången, och båda gångerna visade testerna på bröstcancer. Sorligt men sant. Denna gång fick hon operera bort ena bröstet. Skitjobbigt, självklart mest jobbigt för henne. Hon som bara för några år sedan hade högre platåskor än mig, hon som för några år sedan hade mer utsvängda byxor än mig när dessa ting var "inne". Hon som vägrade bli gråhårig och alltid tog hand om sitt yttre.
Svårt att ta in att denna farmor inte mer kommer tillbaka.
Och sedan att även farfar alldeles nyss opererades för prostatacancer och fick en kateter. Han som alltid var den "sportiga" gubben som cyklade flera mil om dagen med deras hund och flitigt körde båt på sommaren och skoter på vintern, han som tog hand om trädgården och plockade hjortron tillsammans med farmor.
Svårt att ta in att denna farfar inte kommer tillbaka.
Jag kanske bara ska inse att även de blir gamla. Att allt inte kan vara som det alltid varit.

Detta band kommer bli mitt nästa inköp.
Köp ett du också!

Klantigt

Tina bad mig att jag skulle gå in och skriva ett inlägg om hur klantig jag är. Ha, ha. Jätteroligt. Men snäll och lydig så gör jag väl det då.

Här om dagen skulle jag skynda mig och springa till Kvantum innan de stängde. Genade som vanligt över gräsmattan och så där men sedan gjorde jag en miss som jag inte brukar göra. På vägen dit springer jag rakt in i en björk med rätt låga grenar. Smidigt? Nej, inte precis. Ser inte särskilt vacker ut heller för den där björkjäveln lyckades riva upp rätt fina sår i ansiktet.

Hur som helst, tror Tina har den enda bilden på mitt ansikte efter det i sin mobil så ni får vänta med att se den.

Här kommer en bild på en sorts Björk-jävel så länge




Tina, jag älskar dig!
Du är den enda för mig.
I alla evighet!
/ Din Pälskling

Godnatt.

Nu är det bedtime, eller vi ska i alla fall lägga oss i sängen för att se en film. Blue Strike blev det ikväll.
Hoppas den är bra! Eller... Nej, föresten. Det gör inte så mycket om den är dålig.
Då har jag en ännu bättre anledning till att istället sova.

Vi har också gjort min lunch för imorgon, kycklingsallad.
Denna fick innehålla följande:
  • Isbergsallad
  • Fetaost
  • Tomater
  • Gurka
  • Kyckling
Fan. Ser nu när jag räknar upp ingredienserna att vi glömde rödlöken.
Aja, det får fixas imorgon, vägrar verkligen stiga upp nu.

Vill i alla fall tacka Per för att han är sötast som frivilligt hjälper mig med sådana här saker.
Att han dessutom stiger upp med mig före skam på morgonen
bara för att göra mig sällskap gör honom knappast mindre älskvärd.

(en otroligt gammal bild på oss,
men eftersom jag redan visat nästan alla andra så blir det denna jag bjuder på ikväll).


Hihi.

Nu har jag tänkt göra den utlovade uppdateringen.

För er som läser min blogg har nog ingen missat att jag börjat jobba, och att jag dessutom stormtrivs. Helt underbar personal och helt underbara vårdtagare, just love it. Skrev i ett tidigare inlägg att det bara skulle ta mig en vecka till att vänja mig att stiga upp före skam på morgonen, kan bara informera om att jag ljög. En vecka har gått och det känns inte alls lättare, snarare tvärtom. Helt sjukt hur mycket det kan stickas i ögonen, hur sönderbultat man kan se ut efter att man efter x antal snoozningar tvingat sig upp ur sängen och hur sakta allt kan gå. Men, det får helt enkelt gå. Inte en enda försovning hittils, nog för att jag nästintill aldrig försover mig. Men ändå.

Annars då? Det händer faktiskt inte så mycket alls, nog för att det verkligen känns som "vilken fritid?". Känns som om att jag inte har någonsomhelst tid över för att göra vad jag vill göra, men det är såklart fel. Egentligen. Är nog bara för trött (läs: lat) för att slå på stort. Blir endel pomenader och en hel massa mys.

Unnade mig i alla fall att fara till Piteå i tisdags för att se Maria bli gaddad, har skrivit om det i ett annat inlägg också. Var helt klart värt att sitta de timmarna på bussen fram och tillbaka för att få träffa min stjärna.

Imorgon är det midsommar, vad vi ska göra då är fortfarande oklart.
Kan bli en sväng till ursviken för middag.
De kommer isåfall, om vädret tillåter, plocka upp oss i stan efter jobbet med deras nya glidare.
En båt!
Ska bli kul att se den i alla fall, även om det inte blir så att vi får åka "hem" med den.

Kan i alla fall lägga upp några bilder som jag tog under tiden jag och Per var ute och gick igår:


Här är en bild som vi tog på Klintforsån.


Och en bild på mitt älskade sällskap, som dessutom visade vägen.


Innan vi gick sprang vi in på ICA och köpte varsin drickyoghurt till frukost.
Bilden visar Pälsklings, jag köpte jordgubbsmak.


Detta räcke turades vi om att balansera på,
måste erkänna att jag inte hade mycket att komma med när det kom till det.


Sedan avslutade vi fotandet med denna bild.

Ska inte utlova en bättre uppdatering,
för det är inte säkert att jag kan hålla.
Men jag kan lova att jag ska försöka,
right?

Tatuering?

Blir dålig uppdatering nu när jag jobbar hela tiden, i alla fall som det känns. Har jobbat kväll ikäll och börjar om imorgon klockan 07:00, det är bara att hålla i hatten. Men jag trivs då så otroligt bra och det känns skönt att ha något att göra på dagarna.

Igår var jag ju till Piteå för att se Maria bli tatuerad på handleden, blev tillslut tre noter och tre stjärnor i cartoon-stil.
En ganska liten tatuering i färg, men det blev hur bra som helst.
Hur som helst, helt klart värt att åka dit. Det är alltid lika kul att träffa Maria, dessutom har vi kommit överens om att göra en likadan tatuering nångång under sommaren, jag hoppas verkligen det blir av. Jag känner peppen!

Kanske något sådant här på nacken.
 Vad säger du Maria?

Nu är det time for some sleep, så jag orkar upp klockan halv sex imorgon.
Puss på er. :*

Dessutom lovar jag er en mer detaljerad uppdatering imorgon.

Sen update.

Ellen blev kvar här hos oss ännu en natt. Vi har just sett på Nyckeln till frihet, som förövrigt är en fruktansvärt bra film som nästan alla sett. Men till er som inte har det, det är ett måste. Vi har också spelat endel kort och lagat god mat.
Men nu tror jag det är dags att gå i säng, för vet ni vad jag gör imorgon klockan 08:10? Jag sitter på bussen som ska ta mig till Piteå för att se då min 4mening Maria tatuerar handleden. Hon är riktigt nervös, vilket jag förstår. Men jag är helt säker på att det kommer gå hur bra som helst!
Blir bara en dagsvistelse,
så jag sätter mig på bussen för andra gången denna dag strax före middagstid kanske.


Imorgon blir helt klart en bussdag, men det är det värt.

Jag får ju träffa min Maria!



Godnattpuss.

Nu har vi i alla fall sett på Silence hill, den var inte nå vidare.
Rätt urtrist och långdragen, inget att rekomendera.
Har varit hemma hos mamma och pappa idag för att käka middag också,
fick även med mig en tjej på 11 år hem.
Nämligen Ellen som ska sova hos oss inatt för första gången i nya lägenheten.
Trevligt!

Är dessutom ledig imorgon och på tisdag,
så nu håller vi tummarna för kanonväder så även jag kan få chansen att stekas lite,
och dessutom börja läsa en utav böckerna jag lånade av mamma.
För vad kan vara skönare än att ligga på en filt någonstans i värmen och läsa en god bok med mysigt sällskap?
Nej, just det. Inte mycket.
Men, även om det nu inte blir särskilt bra väder kommer det bli otroligt skönt att vara ledig,
fan ta den som väcker mig imorgon, om någon väcker mig imorgon.


Denna bok var en av dem jag lånade, och även den jag tänkt börja läsa.
Svårfångat byte heter den.
Någon som läst den?

Nu: Sängen.


Godnatt, kära vänner.

Update av branden.

Senaste bilderna från branden:





Hela skolan står i lågor...

Hu kan jag någonsin faktiskt sagt att jag velat att skolan skulle brinna ned?
Hur som helst, jag tar tillbaka det.

Ursviksskolan.

Vad hände egentligen?
Det finns många idioter i denna värld, två bor i Ursviken.


(bilden är stulen från norran.se)

Detta är alltså en bild på skolan, (eller ska jag säga föredetta skolan eftersom den nu brunnit ned till grunden?) som jag gick på från årskurs ett till årskurs sex.
Det värsta med det hela är att branden var anlagd, av än så länge okända personer.

Nu blev det kväller.

Jag väntar på att Per ska komma hem från adminfesten som jag egentligen skulle med på.
Men jag var så fruktansvärt trött och sliten, dessutom på otroligt dåligt humör av olika anledninga. Bland annat PMS. Jobbigt! Men det har varit skönt att bara vara hemma ensammen en kväll och bara vara för en gång skull.
Har just sett filmen Step Up 2, och det var som förväntat. Inte bättre än 1:an men bra ändå.
Men till min stora besvikelse har de bytt ut snyggingen som hade huvudrollen i första filmen. Why?
Nu ska jag gå och borsta gaddarna och krypa till kojs.
Sedan när Per kommer hem ska vi nog se på filmen An American Crime, baserad på en sann historia.
Men jag vet inte om jag kommer orka. Ska trots allt upp halv tio imorgon för att sedan jobba i fem timmar.
Aja, time will tell.
Godnatt alltihopa, och tack för utlånet pengarna mamma!


Vart tog denna pojk vägen?!

-dreggel-

Dålig låt?

Eh.. Nej!

Proclaimers - I would walk 500
Jag älskar den.

Lyssna, njut och dröm!


Uppe med tuppen.









Så, nu är jag vaken igen.

Kändes otroligt jobbigt att stiga upp imorse, trots att jag la mig rätt tidigt.
Ska börja cykla på ca 30 minuter och sitter med frukosten nu. Mjölk och macka.
Slutar klockan tolv idag, så jag skriver när jag kommit mig hem.



Jobb, jobb & jobb.

Känns verkligen som om jag inte gör annat än att jobba nuförtiden. Men jag klagar inte!
Det är faktiskt skitkul och det blir dessutom bättre och bättre för varje dag! Jag stormtrivs helt enkelt.
Det som kan kännas lite jobbigt är kvällar som denna, när jag slutar klockan 21:00 efter en halvtimmes övertid och sedan börja om klockan 07:00 imorgon. Har liksom bara hunnit hem och kastat i mig lite fil och en macka och nu ligger jag i sängen redo för att sova några timmar.



Igår efter jobbet var jag i alla fall till mamma och pappa på middag och sådär.
Bakad potatis och skagenröra.
Det blev över mat efter att alla blivit mätta så då fick jag med mig det till dagens lunch,inte illa. Det är faktiskt rikigt skönt att fara "hem" emellanåt. Jag förstår inte nu hur jag kunde klaga över att bo där. Det är ju hur nice som helst.
Men det är ju så, man vet inte vad man har förens man förlorat det.
Tänk på det alla som klagar över att bo hemma!





Tänk efter, före!


För en jävla gångs skull.

Uppdate.

Förlåt för den urkassa uppdateringen. Men jag har helt enkelt inte haft varken tid eller ork.
Har börjat jobba nu i alla fall och trivs superbra, både med personalen och med vårdtagarna. Det enda som tar emot är att det är fruktansvärt jobbigt att stiga upp så tidigt på morgonen nu när jag vant mig med att sova ut. Men samtidigt känns det så otroligt skönt att göra något av dagarna och dessutom tjäna mina egna pengar.

Just love it!


Annars då? Jo. Det är bra. Är trött och sliten just nu.
Jobbade 14:30-20:30 igår och jobbade 07:30-14:00 idag. Hade inte många timmar efter det att jag slutat innan jag skulle vara på jobbet igen. Och då har man rätt att vara sliten när man inte har vanan inne.
Men vänta bara, om en vecka är man van och allt kommer kännas busenkelt.

Här är i alla fall ett bildbevis på min slitenhet:

Ligger med mjukiströjan, mjukisbyxor och sportBH nedbäddad under duntäcket i sängen med laptoppen.
Ibland är det skönt att vara sliten, ;-).

Ikväll då? Då kommer nog Elise på besök. Om Lousie är så snäll att hon vill låna ut moppen till henne. Elises är nämligen trasig, igen. Blir nog film och lugn kväll vilket som. Är som sagt väldigt trött.

Lovar att uppdatera bättre hädanefter.


Brogården.

Jag fick jobbet!

Börjar med introduktion redan imorgon och kommer ha det hela veckan ut.
Nästa vecka börjar jag då jobba "på rikigt".
Är ledig både midsommarhelgen och Stadsfestenhelgen.
Fan så skönt detta känns.

Sommaren är räddad!


Brådis.

Nu är jag vaken, ätit frukost och gjort mig redo.
Ska snart cykla till Brogården och jag hoppas att alla håller alla sina tummar för mig nu. ;-)
Nemen, är faktiskt inte det minsta nervös. Jätteskönt!
Det här kommer nog gå bra.

Skriver när jag kommer hem och berättar hur det gick.

Just my luck...

Nu har Elin varit här men också hunnit fara hem. Maten blev supergod och vi blev supermätta.

En annan sak. Jag tror jag håller på att bli sjuk, kroppen känns stel och jag svettas och fryser om vartannat. Dessutom är jag så fruktansvärt trött, mycket tröttare än vad jag bör vara nu. Och det skulle faktiskt inte förvåna mig om jag skulle bli det nu, eftersom jag ska på det där jobbet imorgon som antingen redan Är mitt eller som kommer att Bli mitt under "mötet", hoppas jag. Har verkligen inte tid att bli sjuk nu då, det ska världen veta. Men, det skulle ju vara just my luck!


Nej, nu är det nattinatti för mig. Och förhoppningsvis vaknar jag välmående som en KRYdda.



Jag har en cykel.

Nu har jag äntligen en fungerande cykel, en blå med tre växlar. Har till och med köpt ett blått lås till beautyn, så att den kan förbi min. Hur coolt är inte det? Har i alla fall Per och Magnus att tacka för att den fungerar. Och mamma och pappa för att jag ens har en cykel överhuvudtaget. Lägger upp en bild på skönheten sedan. Orkar helt ärligt inte gå ned och fota den nu.

Per ska på styrelsemöte klockan fem för FP ikväll, är han riktigt snäll kanske han till och med får låna min hoj. Jag då? Jag ska vara med Elin. Hon ska till och med vara så vänlig att hon ska laga mat åt mig, stuvade makaroner och korv med muskotnöt, -kurr i magen-. Det är bara hon och mormor som kan göra det sådär fruktansvärt gott. Per har också klättrat upp på min vara-bra-på-att-göra-stuvade-makaroner-lista. And I just love it. Innan hon kommer ska jag även hinna med en promenad.

Någon gång idag kommer ni kunna finna mig på denna bro, Lejonströmsbron.

Strandpromenaden, över två broar, vacker och fridfull natur. En slinga på fem kilometer.
Kan det bli mer perfekt än så?

En till sak.

Jag har dessutom räknat mina myggbett på vänster knä och fick ihop det till 33 stycken.
Vad vill dom mig?



Bara för att jag hatar dom behöver de inte hata mig.

Men för livet.

Ja, det är det jag har fått. Men för livet.
Jag Per Elin och Elise har spelat Monopol ikväll, och då menar jag verkligen hela kvällen.
När vi var inne på fjärde timmen så gav jag upp. Fyfan, nu är jag verkligen less.
Det känns som jag har fimpat glöden och behållt röken.
Både jag och Elise har gett upp, eller Elise åkte ut enligt spelets regler.
Så nu sitter vi vid datorn istället, och jag har nog aldrig uppskattat en dator så mycket.

Det är nog bara denna snubbegubbe som kan vara såhär glad före, under och efter detta spel.

Annars då? Jo, det är bara bra.
Per har fått tillbaka sin mobil och jag och Elin har sammanstrålat mest hela dagen. Ätit mat på MAX, varit på ICA Kvantum och handlat grönsaker etc. och varit förbi tjejen som bor i våran gamla lägenhet för att få veta att vi inte fått någon post dit.

Iiih.

Titta vad Tina kan, denna design och header har jag gjort. All by my self!
Det trodde ni inte va?

Ikväll har vi sett på Simpson The Movie för tredje gången, så nu dröjer det verkligen tills någon kommer lyckas övertala eller pika mig till det igen. Och nu är vi i full gång att ladda hem andra filmen för ikväll, jag älskar verkligen sådana här slapparkvällar ibland. De är så välbehövliga. Har haft på mig mina gröna mjukisbyxor, gårdarens frisyr och varit allmänt slapp hela dagen. Så imorgon kommer jag att vara som en ny människa i Elins sällskap mest troligen.

Nu ska jag gå och vara social med Pälskling igen.
Och självklart känna mig allmänt duktig och stolt över min nya design.

Puss på er :*




Promenaden avklarad.

Nu har vi varit ute och powerwalkat klart. Gick broarna, precis som planerat. Men tyvärr var inte tjejen som bor i "våran" lägenhet inte hemma, så vi fick inte tag på vår post. Får försöka igen imorgon, eller kanske senare ikväll. Beroende på om latsidan slår till eller inte.

Nu: Mat, potatisbullar. Var länge sedan vi åt det nu så det kommer bli riktigt smaskigt.
Men vet ni vad jag vill ha ikväll?
THIS:

OR:

Chillardag.

Tack för igår flickor och pojkar!

Jag hade i alla fall en helt okej kväll, trots att det inte hände allt för mycket.
Men med trevligt sällskap all night long blir allt bra.



Idag blir det hur som helst en relativt lugn dag. När Per kommer ut ur duschen ska vi ut på en längre promenad, blir att gå förbi H&M för att köpa en ny ögonfransböjare, för den jäveln som jag har nu har klippt mina fransar. Vilket inte är uppskattat. Efter det fortsätta vandringen som kommer att sluta med att vi gått broarna runt. Vi ska även en gå förbi Skråm och hämta Pers cykel som vi av någon anledning lyckades glömma i flytten, även kolla om tjejen som bor i vår föredetta lägenhet är hemma, som hon förhoppningsvis är, så vi får hämta vår post sedan lämna tillbaka Monas cykelnyckel. Efter det  träna här hemma, vi har kommit igång med det igen. Det är skönt, man känner sig så duktig efteråt. Efter det blir det film för hela slanten, och inte en alls så sen kväll. Måste på riktigt börja vända tillbaka dygnet nu om det nu visar sig att jag äntligen får börja jobba igen, -håller tummarna-.



Lägger även upp en bild på mig och Elise för några dagar sedan:

Loooove you!

Studenten 2008.

Idag skulle egentligen jag tagit studenten om jag nu inte hoppat av skolan i slutet av tvåan.
Folk har frågat ca 4634 gånger om jag ångrar mig, och mitt svar är nej. Jag ångrar faktiskt inte det.
Men nu när denna vecka är här, studentveckan, kan jag känna att "fan, jag hade kunnat vara en av dem. Jag hade också tagit studenten!" För jag kan bara tänka mig hur underbart kul det skulle vara att få känna friheten glädjen och stoltheten av att ha klarat det. För, i alla fall för mig, var gymnasiet och även högstadiet en utmaning av dess like. Och som jag vantrivdes på Barn- och fritid som jag gick går inte förklara. Klassen var underbar, men själva linjen var inget för mig.
Så jag bestämde mig för att hoppa av och börja jobba istället.

Hur som helst vill jag gratta alla mina vänner som tagit studenten idag,
och ett speciellt grattis till Elin.

Du är min bästa vän!

Brogården.

Gissa vad jag vaknade av imorse? Ett telefonsamtal, men inte villket som helst. Utan från Brogården, ett ålderdomshem i Skellefteå, som jag sökt jobb hos. Nu undrade denna man om jag redan fått något jobb, mitt svar var då nej. Sedan undrade han om jag var intresserad av att jobba hos dem, mitt svar var givetvis ja. Sådana samtal make my days! Så klockan 13:00 på måndag är det där jag befinner mig för att bli informerad om arbetsuppgifter och arbetstider. I och med att han inte sa något om någon intrervju eller liknande hoppas och utgår jag från att jobbet nu är mitt. Sommaren är nu räddad. Happycat!

Nog om det. Ni förstår säkert hur glad jag är utan att jag behöver förklara det mer ingående.

En annan sak som också varit toppen idag är vädret, det gudomliga vädret. Vi har legat ute och solat på en gräsmatta nära vår egen med en 3.5:a Norrlandsguld och en tidning, SOLO. Med denna tidning medföljde även en turkos bikini, nederdelen var förstor och överdelen för liten. Men det är sånt man får leva med. Har i alla fall solat i den idag, annat blir det nog när vi vistas bland folk eller på mer öppna ställen. Vilket kommer bli rätt ofta om vädret fortsätter såhär!




Du gör mig lycklig,

genom att bara finnas till.


Back to aktivt bloggande.

Okej, nu är jag igång med bloggandet igen. Vi har fått igång internet på båda datorerna och har dessutom tid över för att sitta här ibland. Flytten har gått bra, vi har kommit i ordning och har fått det riktigt fint. Både jag Per och Werner stormtrivs i denna lägenhet, från en etta till en hyfsat stor tvåa med balkong. Det är såhär det ska vara! Dessutom så blir det mest troligen inte flytt till en etta nästa gång heller, vill säga om en månad. Vi har hittat en tvåa med balkong på Läkarvägen som mest troligen blir våran! Fan vad jag hoppas på att det blir så. Är så otroligt skönt att jag och Per kan gå och lägga oss olika tider, stiga upp olika tider och göra saker på egen hand utan att störa varandra.

Här får ni en bild på planlösningen. Detta är alltså lägenheten som vi jagar.


Elise och Louise har sov hos oss natten som var efter endel komplikationer. Elise kommer mest troligen även sova här inatt, vilket i alla fall jag ser som den bästa ideén någonsin, typ. Och idag har vi varit uppe på Solbacken och handlat endel mat som Lena bjöd oss på. Snällt, så snällt! Ikväll ska vi grilla kött och äta potatissallad ute på balkongen efter det dippa grönsaker i vitlöksdip och kolla på en film som Per fixat.

Flytten är avklarad.

Ja, äntligen befinner vi oss i vår (Pers pappas lägenhet). Har hunnit packa upp det mesta som ska packas upp nu, så det här går fin fint. Personer som jag vill tacka för att detta har gått så smidigt som möjligt är: Magnus, Inge, Rebecca, Elise och Louise. Tack så mycket för hjälpen! Vill även tacka mamma och pappa för att de tog hand om Werner i ett dygn för att underlätta. Och till mamma: Nu när jag fått bekräftat att du faktiskt läser min blogg kan du väl lämna en kommentar? :-P Hur som helst, bilder kommer upp imorgon efter finslipet.



Nu blir det sängen dirr, är oerhört sliten efter allt slit.

RSS 2.0