....

How do you feel when you cannot cry?




Hej igen!

Tjollahopp! Jag är tillbaka nu föralltid, hoppas jag. Har faktiskt saknat att skriva här, konstigt nog. Kommer inte orka gå in på allt som hänt på den tiden jag skitit i att skriva här. Drar bara några punkter ur det jag kommer ihåg.

  • Maria (min 4mening) har klarat teorin. GRATTIS BABE!
  • Jag har träffat Zandra för första gången, om man bortser från minuten på Stadsfesten, idag! Fan vad jag saknat den tjejen.
  • Jag har börjat umgås med Sara igen, hon är precis lika underbar som förr.
  • Jag bor numer på Läkarvägen, tillsammans med Per och Werner.
  • Jag jobbar som fan, utan att överdriva. (Ni får finna er i att uppdateringen kommer vara gles).
  • Har fått min första lön som visar att det är värt som fan att jobba och stå i, så mycket man bara kan.
  • Per har slutat röka, på riktigt!
  • Var på PDOL tillsammans med Elin bland annat. Är nog det roligaste jag gjort i sommar.
  • Jag har gett upp det där adminlivet på Apberget.se. Och jag har aldrig känt mig så fri..
Hmm. Antar att det är det jag kommer ihåg.
Skriver säkert framöver mer som jag kommer på.



Jobbade 7-14 idag, efter det ringde Sara och frågade om jag hade lust att gå med henne på stan, och visst hade jag det! Just innan jag mötte upp henne såg jag en tjej som såg jävligt bekant ut. Efter en stund klickade det, det är ju för fan Zandra Lundberg skrek jag jävligt högt för mig själv. Fan så roligt att träffa henne igen! Så om du läser detta, jag älskar verkligen dig, och om du bara visste hur jag saknat dig!

Köpte i alla fall ett par baggy jeans, Olindas egna märke antar jag. På rea, 99:- på Gina. Vem slår inte till då?! Hittade även en vit BH, även den på rea för 70:-. fast på Cubus. Jag älskar att komma hem med påsar, påsar som innehåller nya kläder till mig. Dagen är räddad.


Jag älskar dig.
♥♥♥

Innan jag stänger mina gröna.


Genom att adoptera denna droppe och placera den på din hemsida/blogg,
så visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord.
Droppen är en symbol för alla tårar som fälls jorden runt av barn som lider i sin ensamhet.


Måndag.

Då var det måndag. Men det känns inte alls lika jobbigt som när man gick i skolan. För mig var måndagar en riktig pina, för att måndagar alltid var första dagen på den nya skol-veckan med massa plugg och tidiga mornar att oroa sig för, men även en tid att samla ny energi inför helgen, för då var man automatiskt ledig.
Nej, nu är det andra tider. But hey, I like it!

Tidigare idag hade jag endel jobb framför mig, jobbade 14:00-20:30, gick kanonbra. Under tiden ängnade Per sin tid åt att spackla och slipa väggar i köket. Och två andra duktiga personer har varit i full gång med att tapetsera vårt v-rum! Det blev verkligen superfint. Jag ser verkligen fram emot att få klart på riktigt, i alla rummen som ska göras om.
Mer då? På fredag ska jag förhoppningsvis sammanstråla med Maria Hahn, vi ska då även se SATC. Har verkligen sett fram emot att se den, med en tjejkompis. Skulle inte alls vara samma sak att se den med t.ex. Per.

Ska berätta en till sak för er:

Per har fått jobb!

På Xzakt, i växeln. Han är inte alls så happy över att det blev just det jobbet. Men pengar är pengar, så ser även han på saken som tur är. Han börjar hur som helst med kurs/utbildning på onsdag, efter det börjar han knega på Hedensbyn. Det är väl det som jag skulle se som mest negativt, att måsta ta bussen varje morgon dit ut. Men det kan kanske vara för att jag gjorde det i två års tid varenda jävla dag, lite less var jag allt.

Födelsedagsfesten.

Gårdagskvällen spenderades i trevligt sällskap hemma hos Magnus och Rebecca, Rebeccas födelsedagsfest var i full gång. Riktigt lyckad kväll som börjades med att jag var där långt före alla andra för att umgås med Magnus och Rebecca, vi hann fika och prata en hel massa innan resten av folket kom och grillen startades. Blev en mysig middag utomhus och alkoholen hoppade fram. Sedan gick vi in för att spela Buzz/Singstar, efter ett tag for alla utom jag Per och Magnus till O´learys, vi stannade en stund för att vara sociala med Magnus för att sedan börja traska mot stan.
Tack Magnus för sandalerna jag fick låna, var välbehövligt vill jag lova!
Och tack för igår peeps.

Var klar för sängen klockan 01:55, så det blev inte allt för sent. Skönt!
Dagen idag kommer vara en riktig mys-dag tillsammans med Per, vi ska inte göra många knop alls trots av ingen av oss känner av alkoholintaget från gårdagen. Vi ska bara vila upp oss och jag ska förbereda mig för jobb stor del av de kommande två veckorna, suck! Men, pengar, pengar, pengar = Pepp, pepp, pepp.


Jag och Rebeccas vänner mitt i Buzz-spelandet, tror jag i alla fall?


Pälskling och födelsedagsbarnet.


Imorse fick vi i alla fall upp gardiner även i sovrummet, blir så otroligt stor skillnad. Rummet känns så mycket tryggare på något konstigt sätt, and I like it. Trivs sjukt bra i denna lägenhet och det kommer bli så fint när allt är klart, ♥
Jag älskar lägenheten, jag älskar Per, jag älskar Werner.
Bättre än såhär kan det aldrig bli,
you guys make my days.

Har dessutom funderat på att göra om min design, igen. Vill ha den ljusare, känns mer välkomnade så.
Har du något förslag?
:-)

Fredag.

Denna fredag har, i alla fall hittils, varit helt okej. Jobbade mellan 07:00 till 12:00, har kommit hem för bara en stund sedan och har hunnit fylla i rapporten till jobbet och ätit schnitzel (stavning?), pommes och grönpepparsås. Satt riktigt bra i magen, var sjukt hungrig eftersom att jag imorse var för trött för att orka äta något, åt endast några skedar mjölk och flingor. Ikväll blir det bara lungt, ska däremot kila ner på stan med Elise om en stund i hopp om att hitta någon riktigt fin bikini, gärna gul. Får se vad jag kan finna. Blir i alla fall, om jag nu hittar någon, att lägga av den till imorgon så Per kan följa med och se den och även för att jag ska kunna vara helt säker. Vill inte ångra mig detta år igen, har fan gjort det de senaste två åren och så billiga är de inte.

Tänkte lägga upp en till bild nu också, när jag ändå har tid över:


Denna otroligt snygga klocka är nu i min ägo.
200:-, är det inte värt så säg?


Bildupdate.

Ja, det är precis vad ni ska få. Har hunnit ta endel bilder med min supermobilkamera. Haha!

Först ska jag visa mina (eller mormor och morfars) senaste inköp:



Prickiga ballerinaskor med knytning,
köpte självklart paren men smidigare att ta kortet sådär.
Fick två flugor i en smäll ;-)



Somriga stövlar, minst sagt. Tyckte de var hur härliga som helst.
Dessutom är jag säker på att de kommer kunna lyfta upp vilken sommaroutfit som helst, trots regnet.
Och om sommaren fortsätter såhär kommer nog dessa vara utslitna innan slutet av augusti.

Resten av bilderna kommer i nästa inlägg.
Puss :*

10 sanningar om mig.

1. Jag är fruktansvärt klantig.
2. Tycker jag om en låt lyssnar jag på den, oavbrytet, tills jag är less.
3. Jag ska se till att kunna tjäna pengar, mycket pengar.
4. Jag har aldrig brytit något, trots min klantighet.
5. Jag gillar att läsa verklighetsbaserade böcker.
6. Jag har aldrig gillat skolan, överhuvudtaget.
7. Jag gillar Blondinbellas blogg.
8. Jag har sytt under hakan efter att ha ramlat i Tina-backen.
9. Jag har bott i 3 olika lägenheter på 40 dagar.
10. Jag har en backe, på Måbärsgatan, som är uppkallad efter mig. Tina-backen.



Nu är jag i alla fall vaken, och hemma idag med. Still feber, 38,4. Fyfan! Hur som helst, imorgon ska jag jobba. Så är det bara! Saknar det, helt klart. Har varit hemma allför många dagar nu, är sjukt rastlös men kan inte gå ut. Det suger, helt klart. Har inte heller kunnat sova inatt. Har vaknat och svettats, tagit av mig täcket och somnat om. Bara minuter senare vaknat upp igen av att jag frysit, tagit på mig täcket och somnat. Vaknat en halvtimma senare och svettats... You get it, sjukt jobbigt. Nej, så imorgon blir det andra bullar. Back to reality, sådetså!

Något vi har hunnit göra är att bestämma oss för vilka tapeter vi vill ha till kök, v-rum och sovrum. Blev ett par väldigt enkla och beiga till sovrummet, ett par med beige bakgrund med vita typ blommor/växter till köket, ett par gråaktiga med rätt stora mönster på till v-rummet. Det här kommer bli kanon!

En sak till ska jag säga:

Grattis på födelsedagen Rebecca!





SjuklingTina.

Nu var det inte allt för länge sedan jag uppdaterade, så skönt det känns! Ska nog bli bättre på att skriva här trots allt, är inte så jobbigt som jag inbillat mig för ett tag. Haha!

Hur som helst, skulle egentligen jobbat idag. Men var inte alls kry imorse. Antar att det beror på att jag jobbat intensivt hela helgen och sedan när måndagen kom var det bara att börja flytta. Tisdagen gick åt på att strosa på Solbacken och packa upp ur alla dessa kartonger. Hoppas på att må bättre imorgon, jag hatar att inte kunna jobba när jag verkligen vill och verkligen känner att jag gillar mitt jobb.

Bilderna blir inlagda imorgon, måste helt enkelt kurera mig nu.
Bli bättre på att kommentera, blir mycket roligare då.
Puss:*


Nu är jag tillbaka.

Som ni märkt har jag lagt bloggen på hyllan ett tag, ett rätt långt tag. Har varken känt att jag har haft tid eller lust att blogga, så då har det helt enkelt fått vara! Men hur som helst, mycket har hänt och jag ska försöka så gott det bara går med att se tillbaka i tiden och skriva det jag minns. Tyvärr kommer det att bli ett rätt långt inlägg utan bilder, hoppas ni står ut.

Den största saken är nog att vi hunnit flytta på denna tid jag inte bloggat, från Fältjägarvägen (vid ICA Kvantum) till Läkarvägen (ovanför sjukhuset) till en tvåa, Skebo. Detta gjorde vi alltså igår, med hjälp av mamma, pappa, mormor, morfar, Elise, Louise, Katarina, Magnus, Rebecca och Ellen. Jag och Per var också med, såklart. I och med alla vänliga själar som var villiga att hjälpa oss med detta gick det väldigt fort och lätt. Ett stort tack till er. We owe you, big time!
Kommer dessutom när det är klart att ta bilder och lägga upp här, så ni får se hur vi bor nu. Riktigt mysig lägenhet faktiskt! Dessutom ska vi få nya tapeter eftersom det nu är rentav gräsliga sådana som pryder väggarna.

En annan sak är att morfar, som var så otroligt lycklig över att få ta pension i år och bara leva livet till fullo, nu börjat ta taxikörkortet. Och det mest imponerande är att han ska göra det på 4 dagar! Han klarade första delprovet idag, har nästa imorgon osv, ni förstår. Ett per dag tills det är klart. Sen har han tänkt jobba endel helger bara, åt sin kompis i Arjeplog. Den karl klarar verkligen inte av att ta det lungt. Haha! Men, jag tycker att han gör det pretty good anyway.

Idag var jag i alla fall med mormor, morfar och Ellen på Solbacken. Fick endel inflyttningspresenter av dem, minst sagt:
  • Ett duschdraperi, eftersom vårt andra möglat.
  • En badrumsmatta.
  • Såntdär spray som gör att det luktar gott på toan.
  • Självhäftande krokar att sätta upp på toan. Sammanlagt 10 stycken.
  • Vita/rosa stövlar, med blommor på. Nästan så att jag längtar till det regnar nästa gång.
  • Nya sådana där plast saker som man lägger i lådorna där man har bestik osv. 
  • 2 snusdosor, eftersom jag bjudit morfar som var utan på 3 stycken idag. I´s a deal!
  • Lunch på Maxi.
Köpte endel grejer själv också.
  • Ett par solglasögon.
  • 2 par ballerinaskor.
  • Hårfärg till Per.
  • Deodorant.
Ska ta kort på det också och lägga upp antingen senare ikväll eller imorgon.

Nu ska jag gå och fortsätta få allt i ordning här.

Lämna gärna en kommentar!
Puss:*



RSS 2.0