Bloggtorka, igen

Gud vad jag helt plötsligt är spyless på att blogga. Har fullt upp med att se:


Och läsa:


Återkommer till bloggen när viljan gör det. Och tills dess: Ha det så bra allihopa!

Hahaha!

Vilken människa! Vilken underbar humor, hur han bjuder på sig själv. Mer sånt folk till världen ♥

Antagen utmaning

Har blivit utmanad av Micaela. Tänkte anta utmaningen nu på en gång :-)

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et 5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v
6. Utmana ett par personer.

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Är du nära?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Jag tänkte om du ville följa och äta lunch med mig :D

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Ska du till stan idag?

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Hur är det med dig?

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Säker på att du inte vill ha något?

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Ja, men vart bor du? :)

7. Vad vill du höra mest av allt?
Hej Tina :)

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Hörrudu, jag har problem, min supporter har gått ut skulle du kunna fixa det på någe vis ;)

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Bolaget har inte öppet.

Jag utmanar: Sandra, Maria, Åsa och Elin.

Söta, rara Rasmus

Har haft en helt underbar dag idag. Gick ner på stan vid 13:45 för att vara med Mia över hennes lunch. Följde med henne tillbaka till jobbet sedan och satt där tills Hasse kom och mötte upp mig. Vi gick då omkring på stan och satt oss sedan på Kitchen, han hade mycket att berätta sedan vi sågs sist. Som vanligt, haha!

Nu till det stora: efter att vi suttit klart på Kitchen mötte vi upp Sandra och hennes Rasmus. Otroligt söt, och ooootroligt lik Sandra. Är nu helt insnöad på bebisar, vill, vill, vill verkligen ha en egen knodd. Känns som om jag aldrig skulle vara olycklig, aldrig tänka negativt eller ha dåliga dagar längre. Och meningar som; jag orkar inte, jag vill inte, jag kan inte skulle aldrig någonsin hamna på mina läppar igen. Naivt? Kanske. Men oj vad jag vill, jag är helt bebiskär.

Tog givetvis några bilder på lillen också. Något han dock inte förstod var att man måste vara still för att en bild ska bli bra, haha! Men några fick vi allt till. Kände mig så himla rakryggad och stolt då jag gick med vagnen på stan, känslan går inte att beskriva. Jag ägde lixom världen för ett tag. S Å  M Y S I G T ♥

Myser med lillen, just efter att vi kommit till oss efter att ha strosat på stan.


Rasmus och Werner ligger på golvet just innan hemgång. Han var oerhört stilig i overallen!


Mamma och son. Wella har stenkoll där bak, hon var väldigt nyfiken på lilleman. Haha!


Just när vi kom hem. Overallen är av och han utforskar det nya, skrämmande stället. Haha!


Tina  ♥ Rasmus = Sant!


Nu äntligen ska vi ses!

Har kommit in från balkongen nu, har suttit där ute hur länge som helst men nu börjar det bli kyligt. Haha! Fräknarna har verkligen börja stiga fram och jag är rosig om kinderna. Snart blir jag brun! I like.

Har precis pratat och planerat med Sandra, imorgon ska vi träffas! Var hur länge sedan som helst jag såg henne, verkligen. Trots att vi bor i samma stad, sick. Jag längtar! Först ska vi gå på stan och sedan far vi hem till mig. Kommer säkert bli toppen. Vi har massa tid att ta tillbaka, superroligt ju!

Här är en del av hennes familj. Hennes Peter, deras son Rasmus och en utav deras jyckar.
Fina familjen!


Sunny is like money

Nu har Elin varit här. Vi satt på balkongen och spelade kort, drack kaffe och mummsade bullar istället för att gå till OK-backen. Är garanterat smockat med folk där nu. Mycket trevligare att sitta här hemma då ju.

Efter att hon gått ner på stan gick jag in och klädde av mig, sitter ute i endast BH och shorts nu. Varmt som tusan är det ändå, har även smörjt på solskydsfaktor 25 för att garantera noll brändning. Jag njuter verkligen till fullo. Har också varit inne och hämtat ut några gamla Vecko Revyn, ska lösa korsen i dem medans jag solar. Hoppas på att få lite färg i alla fall. Ansiktet har fått en lätt bränna efter att vi varit hos mormor och morfar, fin grund .Måste bara hålla efter den och bättra på den eftersom, lätt att det försvinner igen och solbrännan börjar lysa med sin frånvaro igen.

Aja, nu ska jag lägga undan datorn och sätta på solbrillorna. Dags för korsord!


Sommaren är pågång, på riktigt!

Nu är jag vaken, nyduschad och redo för en dag i solen. Elin är dock segast i världen, men nuså, nu är hon påväg och jag (läs: Per) har startat kaffet. Skriver mer sendan, solen skiiiiiner!

Snart sommar!


Kaffe på Waynes och DH

Elin ringde precis efter att jag postat det tidigare inlägget. Hon och Emma var i stan och de undrade om de inte kunde komma förbi, och visst gick det bra. Vi kom på, efter att de kommit hit, att Waynes hade öppet så vi åkte ner på stan igen och satt oss för att snacka skit över en kopp kaffe. Härliga tider! Var mycket med dessa tjejer när vi var små. Snackade endel om gamla tider just därför, "kojorna" på berget & barbiedockorna. Haha! Memories never dies. Härliga tider, det också.

Tack för ikväll tjejer ♥

Efteråt åkte vi tillbaka hit igen och såg Desperate Housewives. Nu är de hemma hos sig igen och jag och Elin har bestämt att, om vädret är bra, tar vi med oss kaffe och sätter oss i OK-backen vid 10:00 tiden imorgon. Härliga tider, återigen. Hoppas, hoppas, hoppas på sol imorgon.

WernerBoy

Blir ingen bio. Istället ska jag se på de Desperata Hemmafruarna, dubbelavsnitt ikväll ju. Ska också plocka undan litegranna här hemma innan jag bänkar mig framför TV:n. Kan dock inte göra det nu, på en gång. Werner ligger nämligen på mina ben och sover hårt. Jag får alltid så dåligt samvete om jag tvingas väcka dem för att sedan lämna dem, dessutom tror jag på att what goes around comes around. Och jag gillar ju inte att bli väckt. Speciellt inte av katterna. Känns lixom, helt meningslöst. Det är ju inte så att dom tänker berätta något viktigt eller liknande. Usch. Så nu får jag ligga kvar här tills det passar den lilla tjockisen att öppna ögonen och förstå att det inte bara är han som har behov. Fast å andra sidan gör det kanske inte så mycket om jag "missar" städnningen.

Kissekatt

Män Som Hatar Kvinnor

Ikväll blir det att använda födelsedagspresenten Per fick av mig. Vi ska nämligen gå på bio och se "Män Som Hatar Kvinnor" klockan 21:00, Per fick förståss välja vilken film han ville se. Jag tycker om att gå på bio. Himla mysigt när man går med någon man tycker om extra mycket eller en bra vän. TippTopp. Kul att göra något annat ibland också, för att se film hemma är absolut inte samma sak.

Ska vila en stund och sedan göra mig klar för kvällen. Hoppas ni får en trevlig kväll!


Påskhelgen och sen lyxfrukost

Nu är vi hemma igen. Vi kom hem igår vid 18:00, katterna blev superglada då vi kom in genom dörren. Kul att sötisarna saknat oss, som vi saknat dem. Var oerhört trött igår, somnade riktigt tidigt. Kom dock inte ihåg hur tidigt, men jag la mig efter att jag suttit i soffan en stund och busat med katterna. Men nuså, idag känns allt mycket bättre. Pigg och alert, känner mig dessutom frisk. Halsen gör inte ont när jag sväljer och huvudvärken är borta. Finally!

Idag händer inte så mycket. Har suttit ute i solen ett tag, löst korsord och läst. Solen gick sedan i moln och verkar inte vilja komma tillbaka så jag gick in och åt frukost. Lyxfrukost tillochmed. Baguett med ost och paprika, ett glas juice, ett glas oboy och en såndär youghurt med kolakulor i locket. Mums. Inte alltid man äter en sådan frukost, och till och med får den serverad.

Detta har jag att tacka älsklingen för!

Ska föra över bilderna från påskhelgen senare. Nu ska jag fortsätta sökandet efter en bra serie. Har försökt få hem OTH, 90120, The Hills osv. men ingenting hittas. Störande, störande,  störande. Aja, hoppet är det sista som lämnar människan. Så jag lever på hoppet att inom kort finna något sevärt, som dessutom finns att få hem.

Underbart påsk-väder

Bloggen kommer bli lidande i helgen känner jag. Massa frisk luft och fin natur bjuds det på häruppe, och detta gör mig helt slut på kvällen = inget bloggande för min del. Har inte vanan inne, så att säga. Vi får helt enkelt höras igen på måndag mest troligen, då det bär av hem till Skellefteå igen. Underbart väder idag, hoppas det fortsätter så!

Vill i alla fall önska alla en glad påsk, och ta vara på det fina vädret för tusan ;-)


Liten uppdatering

Feber till trots, nu är vi framme hos mormor och mofar. Ligger just nu uppe i "vårat" sovrum och ska snart somna till Alvin Och Gänget. Oerhört söt film. Ögonlocken känns tunga, och kroppen likaså. Ska därför ge upp bloggandet och istället återgå till film och sömn. Stiger upp 08:30 imorgon för att göra mig klar för pimpeltävling och gäddsaxar.

Bilder från förra årets pimpeltävling:



Och bilder från några dagar senare:

Jag får inte, jag får bara inte!

Gud så krasslig i halsen jag är, och kroppen är inte på min sida. Helt.. Frånvarande. Svettas och fryser om vartannat. Har verkligen inte tid att bli sjuk nu eftersom att vi imorgon åker upp till mormor och morfar för att spendera påsken på skoter i fjälltrakterna. Herregud. Ska dricka massa te och c-vitaminer ikväll samt hålla mig inomhus tills imorgon. Har tidigare idag varit nere på stan, hade ett möte klockan 16:00 som jag inte kunde missa och efter det gick jag till Folkpartiet för att möta upp Per som stod och fixade med sina visitkort. Vi följdes sedan till Stadsbiblioteket för att låna böcker, måste ju ha något att läsa på vägen till mormor och morfar. Det tar ju trots allt ett par timmar med bil.

Per ska nu laga mat åt mig, jag måste ju passa på att bli uppassad nu när jag är sjuk ;-) Och jag ska se första avsnitten av The Hills och 90210, hoppas i alla fall någon av serierna faller mig i smaken.
Jag har serie-abstinens.



Heartbroken

Nu har jag sett det 20:onde och sista avsnittet som finns, för tillfället, att se av Gossip Girl.
Ska lägga mig för att dö nu, nästan. Hujedamig.

Heartbroken </3


Jag har funnit en ny kärlek

Jäklar vad jag varit grym på att uppdatera här på bloggen de senaste dagarna. Jag borde få ett pris. Eller nej, jag borde få massa pris. Flera hundra, minst.. Okej, ironi. Jag har varit helt sanslöst kass på det those days. Hur som haver, har inte haft så mycket att blogga om. Nog för att jag rätt sällan har det, men de senaste dagarna har bara bestått av en grej.

Idag har jag i alla fall varit på stan, först med mamma, Ellen och Per. Sedan med Per och hans mamma Lena. Vi i det senast nämnda sällskapet gick för att påsk-fika. Jag åt en chockladkaka och drack först kaffe sedan vatten. De andra åt mackor. Ångrar mig nästan lite nu, att inte jag också tog en macka alltså, det kurrar i kistan för tillfället. Aja. Är huvudet dumt får kroppen lida. Det har jag egentligen fått erfara så många gånger. Aosh.

Och nu till varför jag inte haft något som helst att uppdatera om är för att jag, helt och hållet, snöat in mig i Gossip Girl. Har inte haft tid att äta, har inte haft tid att sova, har inte haft tid att prata i telefon, har inte haft tid att läsa andras bloggar, har inte haft tid att duscha och knappt tagit mig tid att gå på toa. Jag har bara haft tid för, ja just det, Gossip Girl. Serien är så fruktansvärt bra, och spännande, att man försvinner in i en annan värld. På riktigt. Har sett hela första säsongen och till 19:de avsnittet på andra säsongen, på tre dagar. Nu till det absolut värsta- sista avsnittet att ta hem är det 20:de i andra säsongen. Vilket innebär att jag har ETT avsnitt kvar innan jag har sett dem allihopa och måste vänta tills nästa släpps. Får ont i magen när jag tänker på det. Dessutom är allt så oerhört spännande just nu. Buhu! Någon som kan tipsa om någon annan bra serie som jag kan fördriva tiden med?

Min(a) nya kärlek(ar) ♥

Grattis bloggen!

Grattis till bloggen som  igår fyllde 1 år, hurray! Har sedan bloggen startades skrivit 544 blogginlägg och fått 28 premunanter på Bloglovin. Hurray again! Har också hunnit hitta massor av bloggar jag själv valt att följa och fått endel fina "blogg-kompisar". Super, super, super. Ser fram emot året som kommer, mig slipper ni inte ;-)


Och med detta sagt ska jag nu återgå till att vara osocial i min egna värld, puss och godnatt.

Suring till sjukling

Hejochhå så trött och sliten jag fortfarande är. Mia ringde och väckte mig runt 14:00 och jag har varit vaken sedan dess. Om jag ska komma mig i säng någon vettig tid ikväll så hade jag inget annat val. Ligger dock fortfarande kvar i sängen och håller på att se det 15:onde och sista avsnittet av Gossip Girl som finns på dotan nu, m-å-s-t-a-h-a-f-l-e-r! Håller på att bli sjuk dessutom, hostar konstant och känner mig varm. Vill inte, vill inte, vill inte.

Per är på Konsum nu, ikväll blir det surströmming till middag. Vattnas i munnen bara jag tänker på det! Är snart ett år sedan jag åt det sist så tummen upp för kvällens middag. Ska äta tills jag spricker!


Hela morgondagen förstörd, typ.

Ögonlocken väger minst ett ton och kroppen känns segare än en sköldpadda, minst sagt. Dags för mig att sova, nu när andra stiger upp snart. Känns faktiskt helt sjukt nu när jag börjar tänka på att människor faktiskt börjat jobba nu, efter att ha sovit sin nattsömn. Missförstå mig rätt, det är inte konstigt att människor jobbar denna tiden på dygnet, utan vad som är konstigt är att jag inte sover än. Men nu så, GODNATT PEOPLE!


Har jag blivit en serienörd, after all?

Var en sväng på Solbacken med mamma, pappa och Per tidigare. Handlade endel grönsaker, majskolvar, kattmat och sminkbortagnings-creme (vad heter det  egentligen?). Träffade även på Petra och hennes pojkvän Jonas på MAXI, år och dagar sedan jag såg den tjejen sist. Så finally ♥ Vi hann också svänga förbi in på stan så jag fick byta min klänning och träffade då på Maria och Emma, även dom tyckte det var ett bra val att byta till en mer sommrig klänning. Mihi.

Har dessutom börjat se Gossip Girl idag, har redan sett sex avsnitt. Jag som inte skulle börja se serier. Men måste säga att den är fantastiskt bra so far. Har hemma ett par avsnitt till, måste fixa mera, mera, mera. Helt underbart bra serie, man kan som inte sluta titta.

Har ni inte gett denna serie en chans, tycker jag ni ska göra det. På en gång.


Rivjärn AB

Godmorgon! I´m up, har dock ont i halsen idag, gör ont då jag sväljer som tusan. Rivjärn AB. Dessutom är jag tät i ena näs-hålet och det rinner ur det andra. For your information. Antar att det kan bero på att jag envisats med att hänga undan vinterjackan för att använda vår/sommarjackor redan nu. Trots att det varit varmt endel dagar så har det, långt ifrån, varit det alla dagar. Hatar att ha ont i halsen, så fruktansvärt irriterande. Störande känsla. Man tänker lixom på det hela tiden. Ska försöka vara hemma och kurera mig idag, och förhoppningsvis är det bättre till imorgon då.

Har också kommit fram till att jag ska byta klänningen jag köpte igår, såg på online-shopen att den fanns i andra färger och fastnade då stenhårt för den vita med röda blommor på istället. Om ni inte förstår vilken jag menar så lägger jag upp en bild på skönheten.

Hoppas bara på att den finns i butik, här.


Skämtar någon med mig?!

Var inne på Egoinas blogg tidigare, och läste då detta inlägget om NRJ "break up call". Det är alltså, i dagens samtal, en tjej som ringer upp sin kille för att berätta att hon träffat någon annan och vill därför göra slut. I RADIO. Visst fan skämtar någon med mig?! Har ni inte lyssnat på dagen samtal, gör då detta HÄR. Jesper, som killen heter, blev såklart väldigt ledsen och undrar förtvivlat vad han gjort för fel. Helt jävla otroligt alltså. Kan människor sjunka såhär lågt på riktigt eller är det någon som skämtar med oss dagen efter 1 april? Jag hoppas verkligen på alternativ två, annars blir jag på allvar rädd för mänskligheten.

Stackars, stackars Jesper som haft en sådan idiot till flickvän, i tre år, om detta är på sant.

Shopping, shopping, shopping

Nu är vi hemma igen, Mia hos sig och jag hos mig. Precis som jag trodde kom jag inte hem tomhänt. Köpte ett par helt underbara pumps på Din Sko, en klänning på GT, en axelbandsväska på Indiska samt en bolero på Vero Moda. Lite fattigare och mycket lyckligare, lätt värt. Sjukt kul att Mia följde med, väldarns bra shopping-sällskap då vi har samma smak och vill in på samma butiker. Hann också träffa Maria, Åsa och Carina (deras mamma), och det är inte illa det heller, har saknat er ♥

Här är bilder på pumpsen (bilderna gör dem inte rättvisa) och klänningen:



Shoppingkväll i Piteå idag!

Jag har sällskap! Mia ska följa mig till Piteå idag. Owiiie! Ser verkligen fram emot att komma iväg och göra något "annorlunda" för en stund. Hoppas såklart också hitta något fynd i alla fall. Peppar mest för att hitta en fin jeansjacka till ett värdigt pris. Får se vad jag kommer hem med, tvivlar på att jag kommer vara tomhänt ;-)

Hinner nog inte uppdatera mer innan vi far iväg. Hoppas ni får en toppendag!


Mitt nya, hälsosammare, liv

Blev så att Per lagade mat till oss idag. Jag valde bacon, riven vitkål och groddar medans han tog bacon, korv, ägg och spaghetti. Känner mig mer hälsosam än på länge, och det mättar lika bra i magen som annan mer onyttig mat. Har i alla fall beslutat att i alla fall en månad framöver skippa mjukt bröd och pasta. Få se om det är något som går. Gillar ju trots allt rostat bröd mer än något annat, nästan. Fast.. Ja. Det är säkert värt det i slutändan. Ska i alla fall bli kul att se om det är så att man börjar må bättre av att utesluta dessa produkter, har hört det från massa olika håll. Det ska lixom "rena" kroppen.

 Aja, som sagt. Få se hur det fungerar.



Mina favoritbloggar

Har länge tänkt att jag ska lista några av de bloggar jag tycker om, och även med några ord försöka få fram varför. Har därför försökt mig på detta och hoppas ni kikar in hos dem, kanske är det något ni också gillar? Har försökt variera bloggarna och dess innehåll, förhoppningsvis finns det någon för alla. Eller i alla fall de flesta.

Fem utav mina favortibloggar:

Jenilita: En kul blogg att följa. En dam som inte lever som alla andra, kan man nog beskriva den som. Mycket pengar, lyxigt och stort hus, ett liv som i alla fall jag avundas. Just nu strosar hon, tillsammans med sin pojkvän, på Las Vegas gator. Kika in hos henne och avundas, precis som jag. :-)

Alisas: En vardasgblogg som skänker värme och kärlek genom bloggen, just för att hon alltid framför sina ord i så "fina" texter. Man blir helt enkelt glad och inspirerad av att kika in hos henne.

Jellica: Här har vi en tjej som säger precis som hon tycker, och som inte låter någon trampa på henne. Även detta en blogg som inspirerar, ger självkänsla och en styrka som man inte trodde man hade.

Shingela: Kanske världens finaste kärleksblogg, en blogg innehållande mer kärlek har i alla fall inte jag stött på tidigare. Fin, fin och återigen fin. Helt enkelt.

Lotta Gray: Även kallad Vimmelmamman. Mamman som varierar mellan att gå på röda mattan och hänga med kändisar, vara mamma och fru och kämpa mot sin cancer med olika cellgifter och på operationsbordet. Skriver på ett gripande sätt och man kastas mellan skratt och tårar omvartannat. Oerhört stark människa, minst sagt.

Gör gärna samma sak i era bloggar.
Kanske får man upp ögonen för en blogg man gärna vill läsa men inte hittat på egen hand.

Google vet och kan allt

Har varit ute på en långpromenix med Maria idag, därför bloggen inte varit särskilt aktiv. Efter att vi gått följde hon med upp till oss och vi tjattrade i ett par timmar, fikade också bullar och saft/kaffe. Fina Maria :)

Har hört med några vänner om det är någon som har lust att följa med imorgon, utan framgång tyvärr. Hoppas verkligen att det är någon som är sugen. Har redan fått klartecken från Petra och Maria att väl där har jag sällskap. Men eftersom gratisbussarna har "först till kvarn" skulle det kännas något tryggare om man var i alla fall två härifrån, som ska både dit och hem. Får se hur det blir. Nog för att jag inte ska shoppa (så mycket i alla fall), vill mest fara bara för att "göra något". Aja, får se hur det löser sig. Världen går ju inte under om det inte blir, men det skulle vara kul om det blev av.

Ska ta och göra någon middag snart (sent, jag vet). Men vet bara inte vad. Ska se vad som finns i kylen och sedan googla fram något recept. Haha! Det är min specialite, som rubriken lyder: Google vet och kan allt ;-)


RSS 2.0