Valborgsmässoafton.

Valborgsfirandet kommer spenderas i Avaborg, hos Pers mamma Lena och hennes sambo Lasse, även hunden Shakira och katterna Rambo och Sotis bor här. Vi har hunnit sitta ute i solen en stund, ätit glass, druckit kaffe, lekt med hunden och nu sitter vi inne vid varsin bärbar dator jag och Pere i väntan på maten. ;P Mysigt.
Ikväll blir det att dricka lite vin och cider och bara vara allmänt sociala. Andra gången jag är här nu, på sju månader. Så, det var som på tiden med ett återbesök, nog för att det blir lite väl kort för imorgon på eftermiddagen åker vi hem igen, där packning inför flytt väntar. För att sedan städa ihop lite så det är något finare till på fredag då Ellen kommer på besök och stannar med oss över helgen. Undra vad vi ska hitta på?

Nu är det i alla fall dax för min första cider, en Xider Bright. Så har inte tid att skriva mer nu!

Men hoppas alla får en bra Valborgs,
och ta det lungt med alkoholen. Så gott som det går!

image72

Flytten är igång!

Nu så, nu är packning för flytt igång på riktigt! Och det syns, kartonger, saker och sopsäckar överallt. Men, det känns skönt ändå. Men, jag tror verkligen att två veckor för endast packning kommer behövas. Vi har minst sagt mer saker än jag trott! Det är så mycket som man inte tänker på när det bara står på sin plats, speciellt allt man har i köket. Har i alla fall tänkt lägga ut en negativ lista!

Är sjukt less på denna lägenhet för att:
♦ Den är way to liten för två personer och en katt.
♦ Den har ett förskräckligt fult grönt kakel i köket, en gul smutsig tapet pryder väggarna och för lite bänkyta.
♦ Alldeles för liten toa och för lite utrymme för saker man vill förvara där.
♦ Den har endast fyra garderober, om man inte räknar med den i hallen där vi har jackor för annan årstid skor och väskor.
Och vi, precis som andra par, bråkar ibland och vad kan vara skönare än att få stänga dörren bakom sig och vara ensam ett tag då? Och vad kan vara mer irriterande än när det inte går för att vi bor i en etta?


Det kommer i alla fall att bli otroligt skönt att bo i en trea.
Och min just nu högsta önskan är att Per ska få sig ett bra jobb och att jag får börja plugga.
Då startar våra liv tillsammans på rikigt!
Everything is gonna be alright.

image71

Jag älskar dig Pälskling


Middag,

Blir en sen middag idag, men då åt vi iofs frukost runt tre tiden idag! Kom nyss från ICA Maxi, där vi handlade endel mat, kattgodis och toalettpapper (finally, vi har varit utan sedan i fredags). Till middag blir det i alla fall någon konstig pizza de hade i frysen. Salami, paprika och pepperoni. Och jag som inte gillar stark mat? Men, vi får väl se. Så hungrig som jag är nu ska jag äta hur som helst!



Vi slumrade till i soffan en stund idag, och jag vaknade med hjärtat i halsgropen. Vi hade inte låst dörren innan, vilket är olikt oss. Men då när vi vaknade stod Pers kusin och systerdotter vid soffkanten! Jag hann känna paniken växa innan jag förstod vilka de var. Haha! Men, vi vaknade då i alla fall och jag antar att det var tanken. ;P





Nu, time for food. Puss :*

Söt P.

Nu är mitt charmtroll hemma igen, och jag är så glad. Hann slumra till innan han steg innanför dörren i natt, närmare bestämt 00:46 var han hemma! Vaknade av att jag hörde honom komma mot sängen, och leendet jag fick var inte litet. Oj så skönt! Att vi sedan låg och bara myste i några timmar gjorde inte saken sämre. Fick även två presenter av honom, ett jättefint turkost linne med silver prickar fram på bröstet och ett par grå shorts i hotpants stuk. Hur fint som helst och perfekt till sommaren, tack Pälskling!

image69

Jag älskar att ha dig hemma!


Idag ska det börja packas, flytten är inte långt borta nu.
Hoppas även att vi kan klämma in en promenad,
känns som det skulle behövas efter en helg som denna!
ikväll, mys. Helt enkelt. Film och mys med,
allt är som vanligt igen. And i love it!



Snart!

Nu är det ca en timme kvar tills min älskade kommer hem igen, efter att ha spenderat helgen i Västerås.
Det pirrar i magen och jag känner mig verkligen som nykär. Varför känns det som det var ett år sedan vi sågs? Tiden går alltid så ruskigt sakta när man saknar någon. Speciellt när jag saknar Pälskling!
Det är den värsta men samtidigt den bästa känsla som finns. För det finns ju ingen bättre känsla än när man får träffa någon man verkligen saknat. Och Per, jag har verkligen saknat dig!

image68

I don´t like to be alone in the night
And I don´t like to hear I´m wrong when I´m right
And I don´t like to have the rain on my shoe
But I do love you, but I do love you
I don´t like to see the sky painted gray
And I don´t like when nothing´s going my way
And I don´t like to be the one with the blues
But I do love you, but I do love you
Love everything about the way you´re loving me
The way you lay your head upon my shoulder when you sleep
And I love to kiss you in the rain
I love everything you do, oh I do
I don´t like to turn the radio on just to find I missed my favorite song
And I don´t like to be the last with the news
But I do love you, but I do love you
Love everything about the way you´re loving me


Mår som jag förtjänar.

Vi lyckades även igår med att få en väldigt lyckad kväll/natt/morgon! Förfest hos oss, utgång i Piteå och sedan efterfest i Skellet. Var inte hemma förens klockan halv sex imorse, och steg upp alldeles för tidigt. Behöver säkert inte förklara hur jag mår idag, det bör alla förstå.
Sven har just farit härifrån och Jesicca ligger och ska ta en powernap här bakom mig, det behövs säkert med tanke på hur galet dragen hon var igår. Haha! Men, det var det som var meningen. Eller hur?
Lägenheten ser ut att ha haft minst 894509 svåra år, så det blir inget vilande för mig. Måste få tummen ur och styra det här!
Jag kan förklara hur jag känner just nu med 9 ord:
Fyfan för allting som har med någonting att göra.


image67


Men, tack för i helgen Jesicca.
Jag älskar dig!


Men dagen är långt ifrån bara negativ, Pälskling kommer ju hem idag! Och det känns så fruktansvärt skönt att få hem min andra hälft igen. Jag har verkligen saknat dig och jag hoppas verkligen att du vet hur mycket jag älskar dig, och hur glad jag är att jag får spendera nästan varje dag i ditt sällskap.
Angels crying, when you`re far away from me.
No denying, we are meant to be.



Dagen efter, igen.

Gårdagen blev hur bra som helst. Men har man bra musik, mycket alkohol och goda vänner. Kan det bli annat än bra då? Vi förfestade i alla fall hemma hos oss och gick sedan ut på Station8. Känner verkligen att det blev lyckat och vill tacka alla som kom och gjorde kvällen till det den blev. Tack tjejer och pojke!
Men nu till något negativt, något som kommer driva mig till fucking vansinne är alla förbannade killar som inte förstår vad ett nej betyder. Vad är det som är så jävla svårt?

Men nu är vi på gång igen.
Men denna kväll bara jag och Jesicca!
Spelar ölspelet nu, och sedan kommer Sven för att plocka upp oss för utgång i Piteå.
Jag känner peppen!



Jag älskar dig, Per.
Du är det bästa jag har,
och den enda jag någonsin
varit så fruktansvärt rädd att mista.
Jag ser fram emot att spendera resten
av mitt liv, med dig!

Mogonpromenad.

Sådärja. Nu är vi uppe, vi har legat och dragit oss i sängen en stund. Det är så himla skönt när man känner att man har tid att dra och sträcka på sig innan man tar det stora steget ur den varma sängen. Idag steg vi upp såhär tidigt för att vi ska nämligen ut på morgonpromenad. För att ikväll är det som sagt fest och utgång, och imorgon är det bakisdag och dessutom har jag besök av min kära vän och släkting Maria! Så då ska jag passa på att umgås med henne istället för att vara ute på strandpromenaden. Men vem vet, kanske får vi in en prommis under helgen? Skulle inte förvåna mig, vi lär då i alla fall ta på oss pjuckerna och traska till stan på lördagen skulle jag tro. Det är som det man kan hitta på att göra en lördag mitt på dagen i Skelltrakterna.
Fick just ett samtal från Hasse som sa att han skulle komma förbi. Men vad han inte vet är att det är promenad som gäller. Haha! Han kommer inte bli nöjd, men man kan inte alltid få som man vill. Visst? ;P

Idag är det förresten 30% rea på Cubus, dessutom har de öppet mellan 10:00-21:00.
Passa på, för det ska jag!

image65


Och Pälskling, han åker bort idag. Till Västerås!
Jag hoppas att han får det jättebra där borta,
och jag kommer självklart att sakna min prins.



Ikväll tjejor.
Jag ser verkligen fram emot det här, det kommer bli bäst.
Paarteeej!


Nu börjar det likna något.

Nu är renoveringen av bloggen färdig. Och jag är super nöjd, sommrig och personlig, precis som önskat!
Tack Pälskling!

Har även idag varit på stan, men hade sällskap av Elin! Hon köpte ett nytt skärp på H&M, vi åt mjukglass, satt ute i solen och bara hade det mysigt. Efter en stund träffade jag mamma och Ellen och hängde med dem till Dallas, där jag och mamma delade på en pizza och Ellen åt ett miniskrov. Mamma klippte sig också, och det blev verkligen jätte fint! Har även lovat att slinga hennes hår före sommaren, och det ska jag göra med glädje. De där gråa slingorna hon bär på nu är verkligen inget att hänga i granen. image64
Ska snart upp i tvättstugan för att få endel rena kläder igen. Och Pälskling ska väl ha med sig endel av kläderna han har liggandes i tvättkorgen just nu, eftersom han ska till Västerås imorgon. Och jag ska ha fullt upp med att umgås med mina tjejor! Förfest och sedan Station8 är det som står på schemat imorgon. Jag får även en hedersgäst som kommer och gör oss sällskap från Piteå, nämligen Maria (kontaktuttag.blogg.se) Westerlund. Inte illa! Jag ser fram emot denna helg, helt enkelt.
Och hoppas verkligen att den bästa killen på denna planet får en trevlig resa!







Skriver kanske mer ikväll, för nu ska jag som sagt upp i tvättstugan och göra lite nytta!
Välkomna tillbaka!


Ursäkta röran.

Ursäkta röran,
jag bygger om!

image60



Okej, seriöst nu. Bloggen är under renovering och beräknas vara klar senare ikväll/natt.
Välkomna tillbaka till en frächare och mer persolig blogg. : )

Vår och städdag.

Vaknade tidigt även idag, men det känns inte alls så jobbigt att faktiskt stiga upp och göra något åt dagen istället för att bara vända på sig och försöka somna om när man kollar ut och ser en blå himmel och hör fåglarnas kvitter, för att sedan gå till termometern och se att det är varmt ute. Snacka om bästa möjliga start på dagen!
Efter en stunds mys gick vi för att möta Hasse och tvinga med honom till kiosken för glass och cigaretter, och sedan traska till Apoteket och ICA för att handla. Så idag blir det parisare till middag efter det cheeze balls och cola till en bra film. Någon som har ett hett filmtips?
Vi har även hunnit med att städa här, för det såg för taskigt ut. Katthår, damm och kläder överallt. Vi hade även en sandlåda i hallen! Hann också med att dammsuga upp bluetooth grejen som man har till datorn, men tur som jag hade tog Per fram den ur den äckliga påsen.

Per har också hunnit med att göra en header till mig, äntligen. Den är jätte fin!
Ni måste återkomma senare ikväll och ta en titt.

image58


Nu är det dags för att laga mat,
 eller i alla fall göra Per sällskap i köket.


22 April

Idag har vi varit ute, nästan hela dagen. Gått till stan för att möta Hasse sedan Balderskolan, Dahlbergs, Swedbank och till sist Waynees. Har även fyllt på mobilen. Med andra ord, vi har verkligen fått saker och ting gjort. Det enda vi glömde var att handla mat (!?) så det är bara för oss att kasta på oss skorna och traska iväg till Coop för att handla. Men i detta väder är det absolut inga problem alls, jag älskar verkligen när man känner att sommaren är på gång. Och jag ska göra allt för att denna sommar ska bli den bästa, men jag har bra förutsättningar för att få det så. Med tanke på att jag har Pälskling, vi ska flytta till Luleå, underbara vänner och våran enormt söta katt.
Behöver man mer än så?
Det tror inte jag.
Dessutom ska jag ju till Turkiet med familjen, gud vad skönt det ska bli. Jag ska aldrig ha tagit det så lungt i två veckor som då. Och det verkar kunna bli så att P kan följa med oss, genom någon sista minuten resa. Att det går ordna är nog min högsta önskan just nu!







♥ Du är vackrast och bättre än alla andra.


21 April.

Sov inte så länge idag, vaknade av att jag var kissnödig klockan 09:20 och kunde inte somna om efter det. Bestämde mig då för att vara duktig, så jag frågade om Pälskling ville följa mig och gå broarna runt. Men han var för lat (och jag var inte förvånad). Så då ringde jag min kära mamma istället för att höra om hon inte ville ta med Nemo och komma för att gå broarna med mig.Träningsnarkoman som hon är så tackade hon genast ja. Efter att vi gått så hämtade jag Per som satt vid datorn, och upptäckte att han gjort nytta genom att dammsuga och diska medan vi gick, sedan for vi till Ursviken för att ha en hemtelefon för att ringa Luleå kommun och höra om jobb. Vi gjorde även ett annat samtal, som jag inte vill berätta här.
Han for härifrån klockan 15:58 med bussen, för att hjälpa Jens kompis med en dator som inte fungerar och han var även bjuden på middag hos honom. Så då passade jag på att äta tacorullar hos mami och papi, och det är så fruktansvärt gott.
Får skjuts hem efter middagen, och då ska jag gå och möta Jesicca.



 

image55

Jag älskar dig!

20 April

Hemma igen. Hur skönt som helst när man varti borta ett tag! Men jag har haft det jätte bra, och festen igår blev precis lika lyckad som jag trott. Super! Presenten vi gav Maria var en Escada parfym, hoppas hon gillar den.
Kan även passa på att tacka för inbjudningen, och även för att jag fick bosätta mig hos dem några dagar. Och jag trivdes som vanligt hur bra som helst!

Idag har jag varit rätt bakis. Välförtjänt, eftersom jag var hur dragen som helst igår. Blev i alla fall bakismat på MAX i Piteå före bussen tog oss hem igen. Skräpmat är aldrig så gott som dagen efter!
Någon annan som också var hur klappkanon som helst igår var Pälskling, och det är faktist inte likt honom. Har nog aldrig sett honom sådär full, vad jag minns i alla fall (a).

Bjuder på några bilder från kvällen,


och dagen efter, något risigare!


Nu är jag så jävla less,
less på ditt jävla
skitsnack.

jåmen he nalkas vårkänslor.

Idag var jag uppe med tuppen, nästan i alla fall. Vaknade vid 07.28 och kunde inte somna om. Efter ett tag kom Åsa ner och var social en stund innan hon skulle vidare, till skolan. Maria kom också ner och sa hejdå. Så nu är jag ensam hemma här, eller inte ensam, jag har ju Nova och Nikita! Steg i alla fall upp en stund efter de farit för att göra te och limpmacka, mysigt. Har också hunnit göra mig klar för dagen och ska snart ut i det fina vädret för en promenad, jag funderar på att ta med mig vovvarna och självklart MP3:n. Det blir som trevligare då, och utan musik stannar världen.Sen kommer Carina och Richard hem till lunch, då ska vi äta soppa. Gulaschsoppa tror jag det heter och stavas! ;P
När de slutat skolan ska vi ner på stan, för att handla det sista inför lördagen. Jag tror de pratade om att de behövde nyss smink och Åsa skulle visst ha nya partykläder!
Nej, solen & värmen kallar! På återseende.










If they could love, like you and me, imagine what the world could be.
Singing amen I, I´m alive.

Piteå.

Idag sov jag längre än Maria, oväntat? Nej. Men det var skönt, jag sover alltid så gott i hennes enorma säng med vinröd sänghimmel. När jag tillslut tog mig upp städade jag undan det som jag kunde i hennes rum, och det gjorde faktiskt skillnad! Efter det var det duschen som kallade, sedan gjorde jag mig redo för att sätta hundarna i koppel och gå för att möta henne på skolan. När vi kom hem var det dax för lunch som för mig var frukost, det blev i alla fall nudlar och makrill! Inte illa. Vi har även hunnit ligga på altanen, för vi trodde det skulle vara varmt och skönt. Men tji fick vi, nära döden upplevelse och frostskador i stället för solbränna var vad vi fick. Snart kommer Marias mami hem med pizza, och det passar bra. För jag är hungrig som ett djur!

image45

Efter maten ska vi fara och handla inför bjudningen på lördag, med andra ord - Marias födelsedagsfest!
Och fan vad jag känner peppen. Denna fest blir nog det bästa som händer detta år.

♥ Pälskling.


Hemma i Piteå.

Sådär, då var den resan avklarad. Och det blev precis lika kul som jag trott! En resa fylld av skratt, dom där jävla GPS:arna make my days! ;P Haha! Endel alkohol blev inhandlat på Alko, precis som planerat. Och en vas, en ta-bort-katthår-från-kläderna roller, två diskborstar och sex dricksglas från IKEA var det vi unnade oss själva, handlade även någon sorts ställning som man sätter korgar i till mamma. Även endel godis från Candy World, måste säga att jag inte tyckte den kiosken (?) var särskilt imponerande, mest bara utfyllnad och långt mellan hyllorna. Stannade även till vid en Sibylla "resturang" och åt lunch. Lyckad dag helt enkelt!
Nu håller Maria på att försöka sova, eftersom hon har skola imorgon. Och jag ska stiga upp ungefär samma tid som henne i morgon för att städa hennes rum, det är en katastrof som jag lovat hjälpa henne att styra. Varför är det så mycket roligare att städa hos andra egentligen?

Tänkte lägga upp någon bild här, men det verkar inte fungera.



 

Jag älskar dig, Per Sjölin. Av hela mitt hjärta!


16 April 2008

Nu är det onsdag, det innebär att vi ska till Finland och att jag får träffa Maria idag! Äntligen. Jag har verkligen sett fram emot denna dag, det kommer bli bäst.
Har inte stigit upp än, klockan ringde för fem minuter sen. Så nu gäller det att pallra sig upp, äta en riktig frukost, duscha, klä mig, sminka mig, platta håret och packa. Och egentligen när jag vaknat av väckarklockan brukar jag inte alls vara så pepp på att stiga upp och göra allt man måste på morgonen inom en viss tid, men idag ser jag fram emot det!




Men, måste erkänna
att jag kommer att
sakna Per
till och från.


Nu är det bestämt.

Vi åker från Skellefteå klockan 12:00 imorgon, och härifrån far vi jag Per Alexander och Vera. För att stanna i Piteå för att plocka upp Maria! Alko och Ikea, det här kommer bli hur bra som helst. Och oj vad jag längtar!
Något mer jag längtar till är att efter att vi varit där, så stannar jag hos Maria. Henne saknar jag, enormt. Så, allt är bara bra hela tiden, känns det som. Och det är tummen upp, gång på gång.
Och som plus i kanten blir det fest på lördag, i Piteå. MUMS!

    Finland, here we come!


Engla.

Klockan 21:00 ikväll var det nog många som tände ett ljus för blott 10-åriga Engla, vårat brinner fortfarande i fönstret. Det känns verkligen som det minsta man kan göra. Men något som jag ständigt tänker på är varför polisen inte gjorde något av tipset de fick, tipset på mördaren. Man kommer ju inte undan tanken på att det kunde betytt att Engla fått fortsätta sitt liv. Men, nu är det såhär och jag sörjer med verkligen Englas anhöriga.
Sånt här ska inte få hända!

image37

Dinner time!

Det blir en varmmacka och sparrissoppa för oss till middag, jag har i alla fall aldrig smakat den soppan. Men eftersom jag är ett stort fan av sparris, så bör jag gilla soppan.


Men är det så gott som det ser ut, kommer jag älska den!


Vi har hunnit springa på stan en stund idag också, även se när han tog sitt blodprov. Det ser ut att göra så ont! Men det verkade han inte alls tycka. Och det var ju som bra, eftersom det var han som skulle genomlida det. Och det "roliga" shoppingen idag bestod av 3 liter mjölk, 1 liter fil, nytt bröd, bananer och jordgubbar och även en tandborste. Det var det jag minns i alla fall, men jag vet att det var mer än så, men inget intressant.
Efter det dåg vi en väldigt rolig film, "the ringer". Den kan jag starkt rekomendera!
Jag har även klippt Pälskling, riktigt kort och riktigt fint.

Såg just att vi får äta
 brända varma mackor,
 för att Per envisades om
att ha ungnen på 250 grader.

Men jag älskar honom ändå.

Visningen avklarad,

och den gick som väntat, det vill säga bara bra!
Fick hålla i Werner medans allt folk var här inne,
för man vet ju inte hur intresserade folk är av att
ha en översocial hårlösande katt runt benen.



♥ Jag älskar Werner.




Idag ska jag och Pälskling in till stan för att panta burkar, efter det har jag tänkt följa med och se när han tar blodprov. Vi måste även köpa lite mjölk och andra nödvändiga saker som man alltid behöver men som alltid är slut.

Ikväll blir det nog bara mys, hoppas jag i alla fall. Känns som jag håller på bli sjuk, och det har jag inte tid med, verkligen inte! Så, det är ju bara att kurera sig fram till onsdag. För denna helg ska bli den bästa ever!

Någon som har ett hett filmtips?

Godmorgon!

Nu har jag stigit upp, mot min vilja egentligen. Men det är så att vi har visning på våran lägenhet idag, hinner inte skriva mer eftersom de kommer klockan 10:00 och innan dess ska jag ha bäddat sängen och plocka bort de sista.

Skriver sedan och berättar hur det gick.


Jag älskar dig.

Nickelback - If Everyone Cared,

If everone cared and nobody cried,
if everone loved and nobody lied,
if everyone shared and swallowed their pride.
Then we see the day when nobody died.



Godnatt världen,
nu är jag trött.




Hahahaha,

ibland förstår jag inte vart det gick så jävla fel.

Vi pratade om att skicka något slags brev till några personer. Och planerade hur vi skulle gå till väga, på bästa sätt. Såhär löd den begåvade konversationen:

MARIA säger: med tidings-text ;p
T i n a <3 P e r säger: Ja, det funkar så. Eller så klipper vi ut olika bokstäver från tidningar och klistrar dom på ett evil papper.
MARIA säger: HAHAHAHAHA MEN JA MENA JU DET. AHAHAHHAHAHAHAHA
MARIA säger: hahahaahhahahaahhaahahahahah
MARIA säger: hahaahahahahahahahahahahah
T i n a <3 P e r säger: Hahahahahahahahahahahahahahahahaha! TYST!
MARIA säger: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
T i n a <3 P e r säger: Hahahaha! Men vafan, du sög då på att förklara. HAHAHAHA!
MARIA säger: ahhahaahhahahaha du suger på att fatta! ;P


Meen, alla ska vi ha våra dåliga dagar. ;P

Grattis på födelsedagen,

världens bästa Maria! Hoppas du fått en underbar dag, trots att jag inte kunde medverka. ;P Vi ses på onsdag, och då slipper du mig inte förens på söndagen. Det kommer bli underbart för jag ser verkligen fram emot denna vecka! PUSS :*

image27

Och du, jag älskar dig!

---------------------------------------------------------



Och sedan kan jag passa på att berätta att Findlands mysteriet är löst
, ni vet det där som körde ihop sig med chaufför och bil? Hur som helst så har vi i alla fall fått låna pappas bil, och Alexander ska mest troligen köra. Det här kommer bli hur bra som helst!

Slänger upp en bild på bilen som ska ta oss från Skellhell till Finland på onsdag.
Pappas pärla och våran räddare i nöden!



God morgon!

Nu är vi vakna, allihopa. Hasse och Louise har sovit hos oss i natt! Blev fest igår, och vi hade jätte trevligt. Vill tacka alla som gjorde kvällen rolig, speciellt Maria för att det var så otroligt länge sedan jag träffade henne. Jag förstår egentligen inte varför vi aldrig träffas, eftersom jag trivs så väldigt bra i hennes sällskap.
Är inte bakis alls skulle jag vilja påstå, har i och för sig inte stigit upp ur sängen än. Men jag tror faktiskt inte att jag är det, skönt!

Vad som händer idag är att vi ska städa upp ordentligt här, eftersom vi har visning på lägenheten imorgon klockan 10:00. Spännande! Har även tänkt gå ut och gå, känns som det skulle behövas, frisk luft lät väldigt lockande. Ska se om jag kan få med Per på kuppen, det blir så mycket roligare då. Även tvätta, för fullt. Spelar ingen roll hur mycket vi än tvättar, tvättkorgen känns ALLTID full. Men det känns alltid så skönt när det är gjort! Ska även se om vi löst Finlands problemet. Sen blir det förhoppningsvis mys till en bra film, och en tidig kväll.

Nu är det dax för mig att stiga upp, för att vara redo kl 14:00 och övervinna tvätten!



(Såhär kul känns det)

Skriver ikväll när allt är gjort. Puss :*

Titta hit!

Då var man vaken, eller rättare sagt är alla vakna! Tidigt känns det som, men helt okej. Ibland kan det vara skönt att vakna tidigt, så man får ligga kvar i sängen en stund och bara göra ingenting innan det blir tid för att göra allt som måste göras.
Ikväll blir det fest, Anton från Arvidsjaur kommer hit. Även Hasse och kanske mina systrar, vet inte riktigt än. Det enda jag vet är att det här kommer bli hur kul som helst! =)

Sen har vi problem till på onsdag. Elin ska inte följa med, och det var hon som skulle köra. (Vi ska/skulle till Finland). Försökte ringa Maria igår men hon svarade inte. Så om du ser detta kan du ju ringa mig!
Så, nån som kan tänkas köra dit den 16/4-08? Full bil och vi delar självklart på benisinkostnaden. Hör av er vid intresse!



Skriver sen, puss :*

Information,



Var bara tvungen att visa dessa bilder för allmänheten, jag överdriver typ inte när jag säger att det här är det värsta jag sett. ;P Men, ibland måste man bjuda på sig själv. Helt enkelt!


Och sen måste jag säga att mamma verkligen är den sötaste jag vet ibland. Hon har i alla fall blivit Tradera galen och kallar sig själv "Tokdjävulen", dessutom har hon garanterat bjudit på 10 MP4:or. Trots att hon bara skulle ha två! Nu har hon kommit fram till att hon skulle sälja allt hon inte behöver för att sedan shoppa upp de pengarna hon tjänar på det stället pengarna kom ifrån, och det vill säga Tradera. Ja, man kan ju inte göra annat än skratta. Hon är bra den där Annelie Dahlberg!

Sen tänkte jag också passa på att berätta att det är ändrade planer. Louise sover hos oss i natt! Vi ska se en film nu. Slänger in en bild på henne också, så hon kan känna sig som en i gänget! =)
 







Dessutom var Hasse och några här för ett tag sedan, för att snåla en cigg. Den där Hans Viklund, -.-

Puss :*

I´m in love with you.

Känner att jag måste få berätta en gång för alla om att jag har världens bästa pojkvän. Jag är verkligen kär, och jag är verkligen lycklig!

image16

Du får mig att klara allt! Och jag hoppas och tror på mig och dig förevigt.
Jag Älskar Dig, Pälskling ♥

Bra dag, igen!

Fick mitt efterlängtade brev idag, som skulle handla om liv eller död. Det vill säga deklarationen! Men det visade sig handla om liv, fick skatteåterbäring på 9008 kronor. Vilket kommer komma väldigt bra till pass i samband med flytten! Pälskling fick också tillbaka, men inte alls lika mycket som mig. Men ändå 2488 kronor. Och eftersom vi har delad ekonomi, så fint som det heter, så får vi 11496 kronor tillsammans. Coolt!



Så för att fira köpte jag nya shorts, likadana som sist, fast turkosa. Snyggt! Även ett grått, egentligen tråkigt, Gina Tricot linne. Men det kan behövas på varma sommardagar. Jag älskar kläder, speciellt när man känner att man har råd att köpa dem. Som idag!




Ikväll blir det film, för ovanlighetens skull. Men Louise kommer och tittar med oss, det blir mysigt!

händelserik,

Ja. Så kan man nog sammanfatta denna dag. För det första vill jag berätta att klippningen blev bra! Syns inte så mycket på längden vilket är underbart, var inte så nött som jag trodde. Sen en snedlugg, precis som önskat. Känner mig mycket nöjd, och eftersom jag hade presentkort så sved det inte i plånboken. Det är sånt jag gillar!
Även besöket hos Maria på Ungdomsmottagningen gick bra, fick mina önskade p-piller efter att fått bra blodtryck genom att ligga, nikotinfri, på en brits i cirka tio minuter. Självklart tog jag med mig Pälskling, så han också kunde få en inblick i det hela!
Efter det mötte jag upp Elin och vi gick till Kitchen och fikade. Jag åt en macka, med salami och brieost, så sjukt goda de är. Utan tvekan värt 39 kronor, till det en kaffe. Måste bara tillägga att jag älskar verkligen att umgås med Elin, vi kan prata om allt mellan himmel och jord och har så mycket gemensamt. Jag kan helt enkelt alltid och i alla lägen vara mig själv i hennes sällskap och dessutom säga precis som jag tycker och det som faller mig in.

En annan sak som hänt idag är att jag sagt upp mig från Gunne-Gerds hemservice. Så nu är det färdigstädat, i alla fall hemma hos andra. Men måste säga att jag kommer att sakna jobbet ibland, för jag har verkligen haft kul! Nu är det bara papperna som ska fixas. Sen är jag arbetslös.
 

Tack för denna tid Gunne-Gerd!

Nu är det dax,

först ungdomsmottagningen klockan 13:00, sedan frisören klockan 14:00 med sällskap av Elin. Hoppas jag hinner! Är verkligt nervös för hur klippningen kommer bli. Men jag har mest troligen bestämt mig för hur jag vill ha det. Blir det dåligt så vadå, det växer ju ut igen! Och dessutom är det väl behövligt. Senast jag klippte mig var efter jag tagit ut det blonda löshåret, och då blev det riktigt kort. Har hunnit ha brunt löshår efter det också, men hade det inte ens i närheten lika länge. Men ändå, nu behövs det. Hoppas jag kan spara endel på längden i alla fall, trivdes verkligen inte när det var som kortast.

Har funderat på något sånt här. Inte för kort, men ändå en frisyr! Snyggt!




Nej, nu måste jag packa ihop det jag ska ha med min och gå till stan.
Jag älskar när det inte snöar. ♥

Lite att göra? Ja.

DAGENS VILL HA: Min telefon tillbaka.
DAGENS KLÄDSEL: Underkläder, balzac t-shirt, puma tröja och jeans.
DAGENS FRISYR: Uppsatt, i svans!
DAGENS BÄSTA: Potatisbullar!
DAGENS SÄMSTA: Onödigheter.
DAGENS CITAT: Vi kan väl ha vinkväll? Men utan vin, vi dricker cider! Detta sa min kloka 4mening, men jag älskar henne ändå. ;P
DAGENS PLANER: Film, förhoppningsvis.
DAGENS MÅSTE: Idag känner jag verkligen hur jag inte måste nåt!
DAGENS LÅT: Chris Daughtery - Over you.
DAGENS SAKNAD: Min telefon, och Maria W&H!
DAGENS KÄRLEK: P.
DAGENS HÄNDELSE: Mina nya fina skor!
DAGENS DUMMASTE: Att jag svarar på detta en dag som denna, haha! Helt ointressant.
DAGENS DROG: Musiken!
DAGENS DRYCK: Vatten.
DAGENS LUNCH: Riskvick och hjortronsylt.
DAGENS GODIS: Inget!
DAGENS HUMÖR: Up and down.


♥ Jag älskar killen som bär på denna rumpa.

Kommer inte på någon bra rubrik idag.

Jag och Per har verkligen blivit riktiga film slavar. Men det är bara mysigt! Igår såg vi först Hide And Seek. Efter den såg vi From Hell, men det hann bara bli ungefär halva, sedan blev det sömn för hela slanten. Och ikväll får vi se resten av From Hell, men sedan vet vi inte. Idé torka, som alltid när det kommer till att bestämma movie.

Steg upp vid 10:00, och efter ett tag fick vi besök. Av Hasse, han hade tråkigt på stan och var hungrig. Så han kom hit och åt, och var social en stund.

Nu håller Per på att lägga upp fler annonser på Tradera. Och det innebär klirr i kassan, vilket jag gillar! På tal om annonser, jag hatar verkligen när folk bjuder över på saker som jag verkligen vill ha. Min mobil blev stulen av någon idiot för ett tag sedan, och jag saknar den mer än allt annat. Om Du känner dig skyldig och har förstått allvaret i situationen kan Du ju komma hit och lämna den i vårat brevlinkast. Anonymt, för jag antar att Du är en pussy som aldrig någonsin skulle stå för dina misstag. För jag hoppas verkligen att det är så Du känner. Men, idag hittade jag en ny, likadan. Fast med ett medföljande rött skal. Och jag blev kär! Bjöd upp till 720 kr, men någon annan bjöd över. Så nu har jag gett upp, jag får ha Pers gamla Nokia N-gage tills jag skjuter in tofflorna, det är i alla fall så det känns. Men, däremot vann jag ett par väldigt fina högklackade skor idag, för endast 63 kronor. Lägger upp en bild på skönheten!










Nu är jag hungrig, hoppas Per känner samma sak. För då blir det middag, väldigt snart.
Puss:*

Jag gillar känslan av när,

jag och Pläskling varit riktigt duktiga. Vi har städat hela lägenheten + diskat. Och vet du en sak? Jag diskade, och det var till och med jag som erbjöd mig göra det, för att gottgöra att Per skötte tvätten när min rygg var som värst. Vi har delat upp hushållsarbetet, Per sköter disken och jag tar hand om tvätten. Tror att jag har skrivit det förr.

Lägger upp två bilder, bara för att man ska kunna förstå allvaret! Kom ihåg att det här var bara en del av disken.

Före & Efter

Nu kan man andas ut.

Steg inte upp förens klockan 13:30 idag, och då blev det att gå in i duschen direkt för jag har börja tycka att det är så kallt här nu för tiden. Men det kan nog ha att göra med att jag håller på att bli sjuk. Förkyld, igen... Så det hann inte bli någon frukost för varken mig eller Per. Men nu så, nu håller Per på med middag. Det blir stekt potatis, potatisbullar och korv. Jag tror att jag har fått något sorts beroende för potatisbullar, hade faktiskt glömt bort hur otroligt goda dom är. Hade inte ätit dem sedan jag flyttade hemifrån den 1 september.

Igår la vi upp nya annonser på Tradera.se, lite mer samlarsaker. Det är faktiskt ganska kul det där med auktioner, men jag ska vara ärlig, det är Per som sköter jobbet. Jag tar endel bilder och bidrar med saker att sälja, medans han tar resternade bilder, lägger upp dem, har kontakt med dem köparna, skriver vinnarmejl och skickar dem. Han är min prins!
Sedan skulle vi se Hide And Seek, efter att Louise somnat för att sedan stiga upp och gå till skolan. Vi laddade hem den, sedan skulle vi ladda hem text till den. Men ingen passade. Då beslöt vi oss för att se utan text, för vi ville verkligen se den. Efter att filmen var slut så tyckte vi att den inte alls var som den skulle vara, så vi kollade upp det där vid 03:30 och upptäckte att vi sett en helt annan film som hette något helt annat. Men jag ska ta reda på vad den hette och skriva det senare, för den var faktiskt helt okej.

Men ikväll, då blir det den "riktiga" Hide And Seek. I en nystädad lägenhet med en nyduschad pojkvän!

Nu ska jag hjälpa Per med maten, puss :*

Sådär,

nu har jag piffat upp bloggen litegrann i alla fall, men snart. Då, då är det bara att hålla i hatten. Oj, så somrig och fin den kommer bli. Med Lenas hjälp såklart.

Nu är min syster med oss, och ska sova här i natt. När jag frågade varför hon skulle göra det var hennes svar "jag är less på livet där hemma". Och det var anledning nog. Haha! Hon är så välkommen.

Är verkligen katastrofalt rörigt här hemma. Saker överallt, och disk till tusen. Jag bara hatar när det är såhär. Och nu undrar ni säkert varför jag inte skiter i att skriva detta inlägg och städar? Svaret är enkelt, jag orkar inte. Helt ärligt.. Är helt sjukt trött, men det kan kanske bero på att vi bara sov mellan 04.30-12.00 i natt. Och det räcker verkligen inte!
Ser fram emot att få släcka ner och krypa upp i Pers famn sedan somna till hans lugnande andetag, jag älskar honom.

På tal om att sova, i natt. Just efter att vi faktiskt sagt godnatt och slumrat till, vaknar vi igen av att Werner (för er som inte vet så är det våran katt) gör några väldigt konstiga ljud och efter det spyr. Riktigt mycket. Och då var det bara att resa sig upp och städa undan, ställa undan hans mat och ställa ner ett fat med mjölk.
Jag tror även att han är förkyld, för han går omkring och nyser och jamar ovanligt sällan. Jag tycker i så fall synd om honom, för jag hatar att vara sjuk. Och det gör nog Werner också.

Nu ska jag gå och vara social med Per och Louise.
Och då är det lika bra att säga godnatt, för nu skriver jag inte mer förän imorgon :*

Nu vill jag,

ha sommar! Jag är så less på detta väder.
Gick in till stan vid 12.30 för att möta Louise. Och jag skämtar inte när jag säger att jag höll på att blåsa bort när jag gick över bron, det var verkligen storm. Och fruktansvärt kallt.
Det får i alla fall mig på dåligt humör.

Men något som får mig på bra humör är att jag har klipptid på torsdag.
Någon som har något bra tips på hur jag ska klippa mig?
Har funderingar på page och snedlugg, men jag vet inte.
Blir alltid så osäker när det kommer till att gå till frisören. Varför vet jag egentligen inte, men jag antar att jag inte riktigt litar på dem.

Sen har jag en väldigt snäll vän, vid namn Lena. Som har lovat att hjälpa mig att få en fin design till bloggen, tack på förhand! :*

Igår,

Var det fest. Förfest hos Petra, mycket trevligt! Skumpa och sprit från Rumänien, inte dåligt. Även några Grafvendals och Kung slank ner. Söt Elin kom och hämtade oss för att skjutsa oss till Getberget, där vi träffade mer folk. Mysigt! Sen bar det av till Moröbacke, men denna gång med buss. Lyckad kväll skulle jag vilja säga, om man blundar för endel saker. Och det är faktist så jag gör, jag bryr mig inte om dig när du blir sådär sådär.

Jag är i Ursviken nu, och har sovit här i natt.
Tack för att du ställer upp mamma, när den man litar på sviker.
Och tack för lånet av sängen Elise, tur i oturen att du inte var hemma!
Vill även tacka Hasse, för att han alltid finns där när man behöver honom. Du är guld värd!

Vi har också varit ute med Nemo och Wilson (Alexandras hund). Skönt att komma på andra tankar.
Nu har hon gått hem med Wilson för att komma tillbaka hit och baka chokladbollar, om det hinns.

Puss på alla som förtjänar :*


Hemma igen...

...Efter fest på A-torp. Det var mycket trevligt, men snäppet för lite folk. Men jag hade ju Per och Petra, ni är underbara. Tack för en trevlig kväll!
Nu är det film och dusch som gäller, för att nyktra till inte vara bakis imorgon. För då, då är det fest på riktigt!

Jag älskar livet, vilket innebär Per, mina syskon och mina vänner. You guys make my day!

Men jag måste faktist erkänna att jag saknar mamma och pappa, nåt så fruktansvärt. Jag var van med att träffa dem varje dag och visst, det innebar bråk bråk och bråk, för då förstod jag inte hur mycket jag behövde dem. Men nu på senaste, då jag aldrig träffar dem längre inser jag att de bara ville att allt skulle må bra och att de bara försökt hjälpa, och hur mycket lättare allt var med dem omkring, jämt och ständigt. Det är jag faktiskt evigt tacksam för, för utan er hade jag inte varit den jag är idag.
Så jag får avsluta detta inlägg med att säga: Mamma och pappa, jag älskar er! Oavsett vad jag sagt och gjort.

LoveLife!

Nu är jag ensam hemma, ser på Grey´s Anatomy och äter godis med en filt över knäna. Det är mysigt, men hade varit mysigare om Per varit här med mig. Han är och hjälper sin pappa att bära in soffor, för att sedan fara på MAX. Mums!

Har varit på stan idag, med Per Elise och Louise. Har fått lite gjort i alla fall, köpt nya shorts och ett nytt sommarlinne. Bokat klipptid på KI, tänkte spendera presentkortet jag fick av mamma och pappa i födelsedagspresent. Men jag har ingen aning om hur jag ska klippa mig, nån som har en idé? Vill inte bara toppa mig, skulle vilja göra någon frisyr. Fick i alla fall tid på torsdag kl 14.00, och klockan 13.00 samma dag ska jag och Per vara på Ungdomsmottagningen för att skaffa preventivmedel. Duktigt av oss.

Hoppas på att kunna få till den här bloggen något snyggare inom kort, iaf en roligare header. Får se om någon vänlig själ vill hjälpa mig. För jag suger verkligen på Photoshop, tyvärr. För det är faktiskt något jag skulle vilja vara grym på.

Nu är Grey´s slut. Så jag ska upp i tvättstugan och hänga upp våra nytvättade jeans.

Men först vill jag bara berätta att jag är så fruktansvärt lycklig, lycklig för att jag har Per. Jag älskar honom, och jag vet att han älskar mig. Och därav rubriken, LoveLife. För bättre än såhär blir det nog inte!

Puss :*

Jag har bestämt mig...

...Jag ska bli en aktiv bloggare!
Egentligen för att jag sa till Per att jag ville börja skriva dagbok, och då såg han på mig med sitt "hallå Tina du är faktist 19 år" uttryck, och sedan föreslog han en blogg. Vilket lät som en bra idé after all. Dessutom har han lovat att försöka fixa en header åt mig. Jag älskar honom! Men även för att det kommer hända mycket på lite tid framöver, en av de största händelserna är att jag och Per ska flytta från Skellefteå till Luleå den 9 Maj. Vilket känns jätte bra, egentligen. Om det inte vore för den höga hyran till den stora lägenheten och att man inte vet så mycket om stället, mer än att jobb möjliheterna är större där, vilket är bra. Och dessutom har jag tänkt ta upp mina studier efter sommaren, och även där är möjligheterna bra. Men jag har alltid sagt att jag inte ska bo i Skellefteå hela mitt liv, och som plus i kanten har jag med mig min pojkvän som jag verkligen vill dela mitt liv med. Dessutom så ska även Elin flytta till Luleå, för att plugga efter sommaren, hoppas jag. Men det är verkligen som Pers pappa sa "det gäller bara att tro på det så kommer det lösa sig".

Nu ska vi upp på vinden och rensa, rensa, rensa. För att komma till Luleå och ha ordning på saker och ting, det kommer underlätta. Dessutom går tvättmaskinen för fulla muggar, jag älskar rena kläder och när tvättkorgen är tom. Med tanke på att det är jag som sköter tvätten, och Per tar hand om disken. Deal or no deal? DEAL! =)

RSS 2.0