Topp och flopp



Vädret. Det finns verkligen inget skönare än att slå upp ögonen på morgonen och att då både kunna se och känna solens varma strålar. Jag älskar sommaren och har alltid gjort det. Och nu är sommaren verkligen här. Detta är etta på min topplista, och fortsätter vädret såhär kommer det vara det resten av sommaren.

 Flytten. Känns otroligt skönt att vi flyttar imorgon, kommer kännas bra att vi får ha något eget tillsammans. Nog för att vi bor tillsammans nu, men det blir annorlunda när vi verkligen får flytta in tillsammans till något nytt, till skillnad från när jag bara flyttade in till Per. Kommer säkert bli jättejobbigt med allt bärande i denna sommarvärme, men trots det hoppas jag på brännande sol imorgon. Allt känns alltid så mycket lättare då.

Monopol
. Jag älskar verkligen det spelet, helt underbart tidsfördriv. Förut spelade vi det på datorn. Men oj så mycket roligare och mer socialt att spela det in real life. Tyvärr har vi lämnat tillbaka spelet till de som vi lånade det av, kommer garanterat att ha absitens efter det ett tag. Men förhoppningsvis får vi låna det igen. Eller kanske till och med skaffa ett eget när ekonomin tillåter? Ja. Så får det bli.



Tvätten. Gillar inte att måsta vara hemma och tvätta när allt är så underbar utomhus, nog för att jag kan gå ut och lägga mig i solen medans maskinerna går, men man kan inte slappna av på samma sätt. Gillar dessutom inte att jag missade födelsedagsfikat hos Magnus och Rebecca på grund av tvätt?!

Ännu en soldag.

Nu är vi "hemma" igen, känns verkligen inte som att man är hemma när det är såhär tomt. Helt opersonligt och tråkigt. Men Werner fick i alla fall stanna kvar i Ursviken. Lättare att inte ha honom med mitt i flytten, eftersom han inte är till så stor hjälp. När vi kom hem satte vi igång med packning och städning, åter igen. Men innan unnade vi oss en stund i solen och hann även spela nästan en hel omgång Monopol som vi efteråt lämnade tillbaka till de lyckliga ägarna, jag vill också ha ett Monopol! Har dessutom tvättid idag, så för mig är nu bara att vara hemma och fixa med det medans Per har farit till Magnus och grattat honom på hans födelsedag som är idag. Lite orättvist är det allt Men vi får ta tillbaka det besöket en annan dag. Hur som helst:

Grattis på födelsedagen Magnus!






Mobillösa Elin.

Nu sitter vi och käkar onyttigheter och ser på finalen i Talang 2008.
Innan allt detta mys hann jag söka jobb åt hemtjänsten, hoppas verkligen att ett av jobben kommer i mina händer.
Elin ringde mig också tidigare ikväll, och berättade att hennes mobil låg på botten av Umeälven. Haha! Men vadå, hon ville ha en ny. Och nu har hon ju faktiskt en väldigt bra anledning. Inte sant? :-P
Ni får i alla fall en bild på mobilen som Elin inte längre har:

(Hon hade den blåa.)

Aja, nu ska jag vara social igen.
Puss :'

Solning i sinne.

Jag och Per ligger just nu på varsin solstol hemma hos mamma och pappa, det är fruktansvärt varmt trots att det kommer några kyliga vindar då och då. Men vi är nöjda, någon som däremot inte är så nöjd är Werner som tycker det är alldeles för varmt och vill gå in. Det går tyvärr inte eftersom dörrarna står öppna till huset för att det annars blir olidligt hett inne. Ser nästan ingenting på skärmen eftersom jag har solen i ögonen och skärmen är så mörk, så ni får ursäkta eventuella felstavningar. :-P

Här är i alla fall en "direktsänd" bild, som visar precis på hur Per ligger just nu och bara steker:



Hörs sen! Puss.

Sommar och sol!

Nu far vi till Ursviken på tjugo minuter.

Skriver sedan!



Jag älskar dig P.Sjölin!


I try to be chill but you´r so hot that I melted.


Finally.

Nu har vi städat klart för idag. Vi har även hunnit fika duscha och spelat Monopol en stund, det där spelet har blivit min/vår drog. Toan är i alla fall skrubbad som tusan, den har nog aldrig varit såhär fräsch förr. :-P Alla överskåpar i köket är färdiga, dörrkarmar och dörrar likaså. Vi ställer klockan på 07:00 ikväll för att hinna dammsuga, torka golven, skrubba kaklet i köket och putsa fönsterna imorgon på mogonen innan han som ska besikta kommer. Han är medveten om att allt inte kommer att vara klart tills imorgon eftersom kyl/frys och spis kommer vi måsta använda, även garderober och själva toan. Ja, ni förstår. Sådant där som man inte klarar sig utan kommer vi inte ta förens på söndag just innan vi lämnar in nycklarna igen. Hur som helst så är det sömn som står först på schemat. Är fruktansvärt trött och slut efter dagen, först av värmen som suger musten ur, man har verkligen inte hunnit vänja sig med värmen än. Och det känns i kroppen. Sedan att då måsta städa som en tok. Skönt är i alla fall att kunna känna att vi kan knoppa in med gott samvete!

Först tänkte jag bara visa er en bild från gårdagen:

Denna är tagen under tiden jag och Per spelade ölspelet med vår hemmagjorda kortlek.
( Ja, jag råkade spilla. Nej, det var inte för att jag var full. )

Sol som tusan.

Jäklar så varmt det varit idag, jag älskar när vädret är såhär. Har varit ute mest hela dagen och det har satt sina spår, brunare har jag blivit! :-) Däremot var det fruktansvärt varmt när jag och Per gick från Coop, trodde nästan att jag skulle smälta bort. När vi kom hem lagade vi mat, spaghetti och baconsås (baconen var inte god alls, så den strejkade jag på). När maten var klar vid 19:00 gick vi ut och satt oss men det var inte kallt trots skuggan. Vi spelade då också en omgång Monopol. Det är såhär vädret det ska vara helt enkelt. Lite synd bara att det varken blev discgolf eller golf, men det får bli en annan dag när vädret tillåter. Men däremot spelade vi ju lite Monopol tidigare idag också, tillsammans med Elin.
Här är några bilder från det:


Våran spelplan.


Elin som dricker sin festis.


Jag och Pälskling i det fina vädret.
(Jag såg inte så glad ut som jag egentligen var, :-P)



Nu till något tråkigare: Vi ska börja städa, flyttstäda. Trist som tusan, men det ska ju göras. Både jag och Per har fördelen att ha jobbat med detta i ca ett år vardera. Så det kommer nog inte bli några problem. Det som känns jobbigt är att jag nu vant mig med att inte måsta göra sådana här städningar och att det är endel möbler kvar som kommer vara i vägen. Fast det är klart, inte vill vi ha någon faktura på massa pengar för att vi varit slöa. Nej, det här ska göras! Ordentligt. Besiktning imorgon, då ska det vara cleant.

Ändrade planer.

Blev ingen discgolf, de öppnade inte förens v.23. Så då vände vi på klacken och for till Rönnbäcken för att hyra varsin klubba och spela golf, men icket. Det var inte heller öppet. Då åkte vi istället hem till mig igen och bad Per ringa sin moster och höra om de inte råkade ha ett Monopol liggandes där hemma som de ville låna ut. Det hade de! Så nu väntar vi bara på att Pers kusin ska komma hem från skolan så vi kan hämta det. Sedan beger vi oss mot Ica och köper en dricka sedan vidare till älven för sol och spel.



I´m up.

Eller rättare sagt; We´re up. Elin ringde för en stund sen och ville veta om jag hade lust att följa henne och spela discgolf. Och med tanke på att det är varmt ute, en kompis som jag har kul med och inget annat för mig så svarade jag givetvis ja. Så nu väntar jag på att Elin ska hitta ett par skor i stan för att sedan hämta upp mig och styra mot Bergsbyn.

Här ska discgolfas.
Och om jag minns rätt är det skitkul dessutom!


Öppna länken.

http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/mypage/1f17e01f1bec73e09abe0c811ada3f85

Vad hände?!

Ja, vad hände med att vi skulle vända på dygnet?!
Kvällen (eller ska man säga natten) har vi i alla fall spenderat hos Petra och Tanden. Några öl och skratt senare begav vi oss hem till en tom lägenhet och en förundrad/vilsen Werner, vilket inte är så konstigt.
Han beter sig verkligen annorlunda, han känner säkert att något är på gång.

Håller i alla fall på att laga våran frukost, lunch, middag eller kvällsmat nu.
Kalla det vad ni vill för vi har knappt ätit något på hela dagen, så en varm macka kommer inte sitta fel.
Believe me!

När vi var påväg hem fick jag ont i magen,
så då var Per väldigt söt och erbjöd sig bära mig en bit.


Pälskling! ♥


Första lassen.

Ja, då har vi fått iväg första lassen.
Efter blod massor med svett och tårar, för det var verkligen lådor i förbannelse!
Men dock väldigt skönt att ha det gjort.
Känns däremot väldigt tomt här hemma och lägenheten blev plötsligt väldigt stor, för att inte säga enorm.
Har inte tid att skriva just nu, så får berätta mer ingående imorgon.
Slänger i alla fall upp en bild på endel av lådorna.
Observera att det blev många fler än det ni kan se. Även endel möbler!

 


Hoppas i alla fall ni har haft en jättebra kväll!


Today is the day.

Fanfanfan. Jag hade skrivit ett långt inlägg, men allt bara försvann. Ååh, kan något bli mer irriterande än så?!
Nu får ni nöja er med en kortare version.


Idag går första flyttlasset från Skråmträskvägen.
Skönt skönt och återigen skönt.
Förhoppningsvis hinner vi tömma helt och håller här idag, för att sedan bo hos min mamma och pappa till på söndag. Vad som skulle vara toppenbra med det är att vi kan städa ur lägenheten ordentligt och dessutom ha gott om tid på oss.
Per hade tydligen tänkt hinna fika med sin mamma på stan idag efter mötet han har på AF. Vilket han förstod efter en stund att det är helt omöjligt att hinna en dag som denna. Tur att han fick förnuftet tillbaka så vi kan få så mycket som möjligt gjort idag.




Ska i alla fall upp i tvättstugan och se om det är ledigt där idag. -hoppas-
Skulle vara otoligt skönt att få bort smutstvätten innan man kommer till den nya lägenheten. För då har man nog mycket att stå i när det kommer till att packa upp och få allting på sin plats.
Finns helt enkelt inte tid för tvätt och disk då.

Om det här inlägget inte publiceras nu kommer jag att få men för livet!

Topp och Flopp.


Dagen topp är såklart Umeå-resan.
Men med goda vänner, bra musik och att dessutom få fara till något annat ställe,
kan det bara inte bli annat än topp. Right?




Dagens flopp är all denna väntan,väntan i alla former. Jag hatar verkligen att vänta.
Och dagens väntan var på att människorna som skulle gå balen skulle komma.
Nog för att vi var där en timme i förväg för att få bra platser, men ändå.
Hur som helst, dagens flopp är i alla fall väntan.
Vet ni föresten att man står i kö ca fem år av sitt liv? Det är sjukt.

Helskinnade.

Nuså, nu är vi hemma i trygga Skellefteå igen. Helskinnade! Var faktiskt inte så fasligt många nära-döden-uppleverser! Och dagen har varit helt okej, trots Hasses babblande och hans sång. :-) Började i alla fall med att Elin kom och hämtade upp mig här hemma för att sedan åka till Balderskolan och hämta upp Rebecca, innan det stannade vi till på busstationen och pickade up Hasse. Och så var resan i full gång! Väl där såg vi en massa fina människor som skulle till balen, andra mindre fina. En vägg där någon sprejat "durta", vet dock inte om det ordet har samma betydelse för alla. En väktare som öppnade sin glasflaska fylld med Loka med hjälp av handfängslen. Osvosvosv! Tyvärr tog vi endast två bilder. Och kan bara visa en av dem. Men här har ni den:


Denna text hade Hasse hittat redan i helgen när han var där, men glömde ta kort.
Det gjorde inte vi!


Jag hade i alla fall en wonderful dag-

puss på er som gjorde den wonderful!


McDonalds.

Nu sitter jag Elin och Hasse på McDonalds i Umeå och har nyss ätit. Jag har ätit mina efterlängtade nuggets med garlicdressing, jummi! Elin har ätit efterätt, Chocolatedream (tjock-inte lätt-dream) med muffins i botten. Vi har också sett på balen. Skriver mer när jag kommer hem! Pusse.

Packning packning och lite mer packning.

Ja, det är vad som händer i vår lägenhet just nu.

Magnus har också hunnit vara här i någon timma, för att slippa krattningen på deras gata.
Tydligen så skulle alla som bor på det området kratta allmänna områden.
Magnus ville slippa så han gästade oss istället, Rebecca valde att inte sticka näsan utanför dörren istället.
Sluga. But hey! Vem vill egentligen kratta förutom jag?

Aja, back to packning.



Nu är även jag flyttad.

Ja, nu har även min blogg flyttats till den nya plattformen.
Därför det inte varit någon uppdate här idag.



Ska i alla fall börja med något nytt här på bloggen.
Ska dagligen använda mig av ris/ros, hiss/diss eller vibrator/buttplug
(det sist nämnda var Pers förslag).
Per har hur som helst hjälpa mig med bilderna till det, men han hade ett motkrav;
Att få krydda våra stuvade makaroner med vitpeppar.
Det tyckte jag var en bra deal.
För jag inte har något emot vitpeppar, som han verkar tro.





Jag och Elin har dessutom varit duktiga idag, vi har gått broarna runt trots aprilvädret.
Och imorgon åker jag med henne till Umeå som socialt sällskap,
för hon ska skjutsa Emma och hennes kavaljer till balen.
Efter det åker vi back to Skell.

En piercing fattigare.

Nu för en stund sedan åkte även piercingen i bröstvårtan.
Den har haft ca 11 månader på sig att läka, men det räckte tydligen inte.
Jag blev less, så ja.. Nu är den ett minne blott. För det spelar ingen roll hur mycket jag än
kanske kommer ångra mig senare, för jag kommer aldrig någonsin göra om det.
Den smärtan går inte förklara, så jag ska inte ens försöka.
(Men måste säga att det redan nu känns otroligt tomt).


image178
Nu ska jag och Pälskling spela en omgång Monopol,
sedan är det bums i säng för att vakna upp och spela Monopol med Elin, men irl.



Tack för att du alltid finns och alltid lyssnar,
du kan aldrig förstå hur uppskattat det är.

Jag älskar dig Per.



"Det viktigaste är inte att hitta den man vill leva med,
utan att hitta den man inte vill leva utan."
- Jag har hittat dig.
Det är dig jag inte vill leva utan.




Bilder.

Lovade bilder på Gräsänderna som campar på vår gård till och från,
och när jag lix är igång slänger jag upp några fler!

Här är änderna:


Här är bilder på köttet som väntade på grillning och kocken i egen hög person:


Här är dagens bilder på familjens hund, Nemo.


Sist men inte minst, snarare störst. Ölglaset (två liter) från helgens bravader:

Dinnertime.

Nu har jag och Louise varit ner på Konsum för andra gången idag, denna gång för att köpa tändarvätska. Så nu är grillen i full gång. Så snart blir det mat, god mat. Nämligen grillad skinkstek, potatissallad, vitlöksbröd och vanlig sallad! Ska senare lägga in några bilder från idag, på två Gräsänder som fått något psykbryt och vankar omkring på gårdarna i detta kvarter. De är helt oskygga och sociala som tusan. Matade dem med limpa idag, så nu kommer de nog aldrig gå härifrån. Men måste föra över bilderna till dator där hemma eftersom jag inte har någon mobilkabel och denna dator inte har någon Bluetooth.

Har träffat Maria, Anders, Mia och Patrik idag.
Alltid lika kul att träffa kända ansikten och det gör man alltid i Ursviken.
Happycat!

Ursviken.

Nu är jag hemma i Ursviken, har fikat med familjen och gett mamma en morsdagskram! Men nu har hon farit på jobbet och jag Elise Louise och Ellen har spelat kubb. Vi förlorade, men efter gårdagen har jag vant mig med förlust. Vi ska också snart fara och köpa blommor åt henne.

Nu stressar Elise så jag måste dra, vi ska gå med Nemo till Kanotudden så han får bada.
Happydog!
image163

Morsdag!


image162





Mamma,


du är verkligen världens bästa.
Det hoppas jag att du vet, trots att jag inte säger det så ofta. Och tack för att du ställer upp i vått och torrt, oavsett vad.
Jag skulle aldrig byta dig mot någon!

Jag älskar dig!









.


Charlotte Perelli?

Vad hände med Sverige? Tydligen ingenting.
image161
Undra om hon kommer att vara såhär glad efter denna poängflopp?
Tror inte det.

Ser just nu att Ryssland tog hem det, grattis till dem!



Aja, back to LAN:et.


NU!

Nu: Revansch i Monopol!

-Evileye-

Change of plan.

Efter att Magnus ringt Alexander och fått bekräftat att Hemköp hunnit stänga la vi om planerna.
Killarna sitter nu på moppen som styr mot Coop istället.
Något dyrare godis, men så går det när man inte är ute i tid.

image159 + image160

=

Jummi!


Monopol.

Jag hatar Monopol, i alla fall när det kommer till att spela på datorn.

-.-


Jag hade handlat upp mina pengar, och fick då upp en ruta där det stod "betala" eller "ge upp". Jag fattade ingenting så tryckte bara på "ge upp" eftersom jag inte hade några pengar att betala tillbaka med och då fanns endast ett annat val, som jag såg det. Då försvann min gubbe och allt jag köpt som ni ser på bilden, min ruta är helt tom. Förstod först efteråt att jag bara kunde ha sålt några av mina inköp för att få tillbaka endel pengar och betala av skulden som var på endast 900:-. Men inte gjorde jag det inte. Så nu spelar Magnus och Per på för fullt utan mig! Tur att spelet är roligare in real life.

LAN:a.

Ja, det är vad som gäller ikväll. Vi ska LAN:a, jag Per och Magnus. Men med tanke på att det blev grymt lite sömn inatt så får vi se hur länge jag pallar. Men en bit in på natten bör jag kunna hålla ögonen öppna. Hoppas jag!
Jag och Magnus har varsin bärbar dator, medans Per får sitta på stationära på en plaststol. Orättvist? Ja, det skulle jag tycka. Men han klagar inte, så då får han skylla sig själv. Haha! Magnus informerade även oss om att det är 39 kr/kilot för lösviksgodis på nyöppnade Hemköp, kanske ska ta ännu en prommis dit? Kanske. Skulle passa hur bra som helst en kväll som denna.

Här är i alla fall en bild på Pälskling som jag tog igår:
image155

Det är dig jag älskar.


Alfapet update.

Jag sa ju att det var jämt!

image154

Hittade denna bild hos:

magnussv.blogg.se

(Han jag spelade mot).


Vet ni?

Vet ni hur mycket jag ser fram emot att få en bostad som vi kan inreda till vår egen?
Som vi till och med kan känna är vår egen?
Så fruktasnvärt, så fruktansvärt mycket.
Jag vill ha fina, ljusa möbler. Mycket blommor, helst gröna och ljus, mycket ljus.
Jag vill även ha fina tapeter, några fondväggar.
Men mycket ska gå i brunt.
Det är det finaste som finns, och man kan göra så mycket av den färgen.
Rött och brunt, det är mina favoritfärger.
Just love it.

image153
Såhär vill jag ha det.

Jag älskar.

image157

Jag älskar dig.



Alfapet.

image151
Sitter just nu och spelar Alfapet med Magnus, men det börjar lida mot sitt slut.
 Jag kan då i alla fall inte lägga något mer av de ynka bokstäver jag har kvar.
Dessutom kommer han vinna! -.- Men, bra tidsfördriv!
Nu var det slut, Magnus vann med ca 50 poäng.
Tack för en god match.










Ska gå och möta Per nu.
Vi hörs, puss :*

Casper! <3

Hittade just en bild på en av mina förra  katter, detta är Casper.  Vi hade även en bror till honom, Harry (Hasse som kom på det otroligt fula namnet.). Som mest troligen blivit överkörd =,(. De flyttade tillsammans till en annan kvinna pga vi inte hade nog med tid för katterna. Men en kompis till oss bor i samma hus som henne, därför jag fick tag i denna bild. Och Hasse, som umgås med henne rätt ofta får till och med träffa honom. Unfair!

image150
Här är i alla fall en bild av min otroligt mysiga och sociala katt Casper.

Utlandsresan.

Har varit vaken en stund nu, och har funderat på vad man skulle kunna göra av dagen.
Dricker i alla fall saft nu, och myser med Werner i sängen.
Men det kan jag ju inte göra hela dagen, right?
Jag önskar att det vore varmt, rikigt varmt ute idag. Då skulle jag ta packat ner ett lakan, Per och fika i en väska och traskat till något mysigt ställe där man bara kunde ligga och bli väldigt brun.
Det vill jag!
Ge mig, och alla andra, sommar nu!




image149En sak till, Det är inte alls så länge kvar tills jag ska utomlands med familjen. Turkiet, Alanya, två veckor. Längtar så fruktansvärt. Önskar bara att Per också kunde hänga med. Men, man kan inte få allt i denna värld. Ska i alla fall, till skillnad från de senarste två åren jag varit utomlands, sola! Lägga mig en vettig tid på kvällarna och stiga upp tidigt för att stekas. Men det är klart, med vännerna gäller party all night. Kul medans man är där, dock ångrar man sig så grymt när man kommer hem och är blekare innan man for.

Movietime.

Nuså, dax för film. Blir Zodiac, men upptäckte nyss att den är väldigt lång.
Och som sagt så ska vi vända dygnet nu, så det blir att se början och sedan knoppa in.
Chips, dip, och saft - check!



Har en Per bredvid mig som är ytterst angelägen om att få playa filmen,
så jag berättar imorgon vad jag/vi tyckte om filmen.
PussPåEr&Godnatt :*


Mätt i magen.

Sådärja, nu har vi fått mat i magen för första gången idag. Jummi! Men mätt som jag är nu är det inte ens roligt att vara. Nu blir det powernap för att sedan kanske få Magnus på besök igen för andra gången idag, men denna gång kanske över en film. Per är i alla fall superduktig som direkt efter middagen, vill säga nu, ställde sig i köket igen för att diska. Och när han är sådär duktig får jag också energi, så nu ska jag plocka undan här hemma.
Men efter det, powernap ftw.



image146

Jag älskar verkligen dig,

Per sjölin.


Promenix.

Hann varken skriva eller äta innan jag skulle ut och möta Elin och Helena för att fara på teatern, som inte var så bra som jag hoppades på. Tyvärr! Sedan när jag kom hem var Magnus här och gjorde Per sällskap. Vi har även hunnit vara på Coop idag och inhandla lite mat, och då menar jag verkligen lite. Men till middag blir det i alla fall stuvade makaroner och korv. Efter det en bra film, vilket vet jag inte än. Säkert inte Per heller. Något mer jag ska göra ikväll är att måla naglarna. Målade de röda för ca en vecka sedan, och nu har det flagnat bort på endel ställen, inte acceptabelt. Så det ska göras något åt. Dessutom, att ha nagerlack är för mig ett utmärkt knep för att undvika att bita på naglarna.
För vem vill inte ha långa och fina naglar till sommaren?

image145




Nu ska jag lägga ifrån mig datorn för att skära djupfryst korv.
Ångrar att jag så kaxigt förklarat för Per hur problemfritt och enkelt det är.
För ska jag vara allvarlig har jag aldrig någonsin testat,
och jag tror faktiskt inte det är så jäkla enkelt.
Det är dessutom bara en tidsfråga innan Per läst detta,
och jag kan nästan sätta mitt liv på att jag kommer få höra det.

Teater.

Vaknade nyss och blev jättestressad, har lovat Elin att följa med henne på någon teater idag. Klockan ett! smsade henne för att höra om hon var påväg, fick ett svar tillbaka där hon skrev att det inte började förens klockan två, tjooh. Kände verkligen inte för att måsta stressa! Men en annan sak, jag ska börja vända tillbaka dygnen. Det går inte att lägga sig mellan 02.00 och 03.00 varje dag och sedan sova bort hela förmiddagen. Nej, nu ska det bli ordning! Dessutom när det börjar bli varmt ute, då vill i alla fall jag vara pigg och alert ute i solen.

Ska stiga upp och göra mig klar nu, dvs. äta något, duscha, klä på mig, sminka mig och fixa håret.

image144
Min önskefrukost skulle vara nypressad apelsinjuice, ett mörkt bröd med ost och paprika och en filtallrik med havrefras. Till "efterätt", vattenmelon.
Men här hemma finns inte de tillgångarna, tyvärr.



Skriver innan jag far om jag hinner, annars senare idag.
Puss :*

Nattlig update.

Werner är hemma igen! -Fett leende som fan-


Vi pausade filmen The Invasion för att ännu en gång gå ut och leta vår skatt. Klädde på oss ordentligt och förberedde oss på en längre tur i det kyliga vädret. Men turen blev inte så lång, hann bara till "området" bredvid tills jag såg Werner under en carport. Hojtade och pekade så att Pälskling skulle se. Efter det ropade vi bara på honom och han sprang fram till oss på en gång och jag kunde sedan bära honom hem. Så fort vi kom innanför dörren gick vi raka vägen till toan för att tvätta av tassarna på busfröet, de var alldeles leriga efter hans äventyr. För att visa hur glad jag var att se honom hemma igen gav jag honom manikyr, i form av kloklippning.
Jag tror även att han var glad att vara hemma igen. Med tanke på att det första han gjorde efter tvångsbehandligarna var att äta en hel del och sedan komma upp till mig och Per och mysa.
Jag har saknat honom.



Den där filmen jag skrev att vi pausade för att leta missen i början av inlägget
var i alla fall superbra, ett brännhett filmtips. Helt enkelt!
Sedan tänkte jag också informera om att jag var hungrig, men för trött för att orka göra något saken.
Tänkte då också lägga upp en bild på just mat och gick in på Google.se och sökte på det.
Bilden nedan var en av bilderna jag fick fram. Denna med beskrivningen, "finns det någon mat till mig?"

image143

Då kände jag hur hungern försvann medans medlidandet växte.

Werner.

Per har varit ute och kollat efter Werner än en gång. Efter att ha ropat på honom x antal gånger så kom han fram, men inte så nära att Per kunde lyfta upp honom. Det är han för smart för. Vi har öppet fönstret så han kan hoppa in om han kommer tillbaka, och för inte så länge sedan stod han utanför fönstret och kollade in. Så jag tror faktiskt att han kan komma hem igen, nu efter att man fått bekräftat att han vet var han bor.
Jag hoppas verkligen att han kommer tillbaka.
I vanliga fall brukar jag störa mig på att han alltid ska ligga på mig eller vara upp i ansiktet hela tiden.
Men nu, nu saknar jag det.




Nu till något annat, för er som har en användare på Apberget.se.
Elin laggade som fan med skärmmeddelanden. Här har ni beviset:

image142

Detta är då min vänbevakning.

Viktigt!

Werner har sprungit bort!
Han är ju van att få vara ute nowdays, men i koppel.
När jag tog in honom tidigare idag stängde jag inte fönstret helt,
så på något sätt lyckades han lirka upp det.
Vad han gjorde efter att han fått upp fönsteret förstår nog alla.

Så, om någon ser en vit/orange katt som lyssnar till namnet Werner
springa runt på gatorna i Skellefteå får du/ni gärna höra av er!

image141

Onödigt vetande.

Haha!
Helt klart läsvärt.

  • 96% av alla kvinnor har fejkat en orgasm minst en gång i sina liv.
  • Man kan skriva 21627 st i:n på ett helt A4 med den minsta storleken i microsoft word.
  • Delfiner vilar bara ena hjärnhalvan i taget för annars glömmer dom bort att andas och drunknar.
  • Om man brottas i underkläder i sand så löper man risk att få sand i underkläderna.
  • Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.
  • På 60-talet kidnappades Frank Sinatras son. Sinatra erbjöd förövarna en miljon dollar, men de tackade nej, de ville bara ha 240 000.
  • I Kalifornien krävs jaktlicens för att ladda en råttfälla.
  • I USA är det enligt lag förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan över Alaska.
  • I USA är det enligt lag förbjudet att i vissa delstater att fånga fisk med lasso.
  • Ordet "kuk" betyder "liten utväxt".
  • Sniglar kan sova i tre år.
  • En person skrattar i snitt 13 gånger per dag.
  • En katt har 32 muskler i varje öra.
  • En gris-orgasm vara i 30 minuter.
  • Alla Drottning Annes 17 barn dog innan hon dog.Det finns fler stjärnor än det finns sandkorn på alla världens stränder
  • Om man onanerar i tio minuter förbränner man mer kalorier en om man joggar i tjugo.
  • Råttor kan inte spy.
  • Varje år dör cirka 7 personer genom att bli spetsade på vassa föremål i diskmaskinen.
  • Den första datorn vägde 30 ton nu väger den ca 4 kg.
Vill du läsa mer?
Gå in på www.onodiginformation.se

Bad update.

Har varit väldigt dålig update idag, all because of Elin. ;P Har spenderat hela dagen med henne. Började med att hon kom och hämtade upp mig här hemma för att sedan åka till Beijers och möta pappa. Varför är hemligt för att jag vet inte vilka som läser min blogg. Kan berätta senare om jag kommer ihåg. Sedan åkte vi hem till Elin för att hämta hennes bror och skjutsa honom till stan. Sedan hem till Elin ännu en gång, men nu för att tvätta två av deras bilar för att tjäna mat och glass. Tog längre tid än vi trott, men vad gör det när solen lyser och man får vara ute? Inget alls om du frågar mig. Träffade Nina och Albin i Bergsbyn idag, där vi åt glass. Och de undrade om jag inte skulle komma och supa mig redlös studentkvällen, tillsammans med BF:arna. Självklart ska jag göra det!

image140


Det hade kanske varit snäppet roligare om dessa



karlar gjort oss sällskap? ;)



Nu, Simpson sedan kanske en film.
Skriver senare, och ska även lägga upp bilder på bilarna vi tvättade.
Välkomna tillbaka :*


Morron.

Sådärja, I´m up! Vaknade av att Jesicca ringde, inte en minut försent. Gillar inte att sova såhär länge egentligen. Ska i alla fall ringa min pappa alldeles strax och sedan gå til till stan. Ser ut att vara varmt ute, någon som vet? Jag hoppas det, allt blir så mycket lättare då.

Bjuder på en riktigt bra låt innan jag går.
Lyssna och njut!


Jordan Sparks - Shy Boy



Trötter.

Kom just ut från duschen och har nu lagt mig i en nybäddad säng, jummi.
Är verkligen jättetrött, så det kommer bli väldigt skönt att kasta in handduken om några timmar.
Innan dess ska vi hunnit titta på i alla fall en film.
Någon som har något tips?



image139

Pälskling, my heart beats for you.


From now untill forever.



Ser ni föresten klockan till höger?
Per hittade en sida igår där man kunde välja bland x antal stycken.
Jag tyckte denna var finast, och passade bäst till min blogg.

Photoshop.

Nu vet jag vad jag ska pyssla med de kommande dagarna. Jag ska pillra med Photoshop,
och mitt mål är då såklart att bli riktigt grym. Fast, med mitt tålamod så når jag mest troligen inte målet. Tyvärr.
Men försöka, det ska jag. För det är faktiskt ganska kul, och för att det är så mycket roligare att titta på bilder som är fina. Skulle bara ha haft en bättre kamera, använder för tillfället endast

Men här är en bild som jag pysslade med nyss,
och jag tycker den blev betydligt finare med mer klarare färger:
image135
image137

Nu, back to PS.

BB

Nu har vi nyss kommit hem från BB, där vi träffade den lilla charmknutten för första gången.
Vilka vi också träffade var såklart de stolta föräldrarna, Therese och Andreas. Även Andreas mamma Ethel.
Lilleman var i alla fall mycket social och nyfiken, fanns ingen tid för honom att stänga ögonen. Allt var helt enkelt för intressant. Han tog även ett stadigt tag om Pälsklings finger, och la sedan huvudet mot hans enorma hand.

Finns bara en sak att säga:
image134


Lilleman.

Ja, nu är äntligen Pälsklings systerson född!


image133


Född den 19 maj kl. 19:55. 3280g och 50 cm.

Ett stort grattis till Therese och Andreas!


Dont´t drink and drive.



Hur kan man leva med att ha förstörts någon annans liv så fruktansvärt mycket?
Don´t drink and drive.

Världens bästa.

image130



Vi älskar dig,

Werner.

















Han trivs ute,
trots att han har solen i ögonen.



AAAH!

MensvärkMensvärkMensvärk
                            - Jag blir galen.

image129

Tack för att du finns.



R.i.p

Ännu en ung människa i Skellefteå har blivit offer för denna grymma värld.
Ta hand om varandra där uppe.
Och du, rest in peace.

Ny design!

Ja, nu har jag en ny design. Gillade den förra, men störde mig så fruktansvärt på att allt låg åt vänster. Störde mig faktiskt så mycket att jag helt enkelt inte stod ut. Hittade då en sida, snyggareblogg.se och fann denna skönhet. Ska självklart fixa en ny header, eller med andra ord, be någon söt varelse hjälpa mig med det. Måste ju vara mer personligt, med tanke på att jag säker inte är ensam om denna design.

Nu är vi i alla fall hemma igen, efter att ha spenderat två nätter hemma hos min mamma och pappa. Idag har jag ringt runt på alla möjliga stället i hopp om jobb. De nappade på två ställen, Solgården i Ursviken och på Tor. Hoppas verkligen de öppnar ögonen och inser vilket stjärna jag är ;-). Nej, allvarligt nu. Tror faktiskt att det kan lösa sig med jobb i sommar, vilket känns väldigt betryggande! Ska ringa yttligare fem ställen imorgon, de som inte svarade idag och även de som ville att jag skulle återkomma klockan 17.00 enligt deras telefonsvarare.

Efter att vi kommit hem satte vi igång med städning, som nu är klart.
Det är fantastiskt hur bra det kan kännas och hur mycket bättre man kan må
efter att bara slitit fram dammsugaren och trasorna.
image128
Vad jag mer älskar är lukten av nystädat.



Ikväll blir det att bara ta det så lungt som möjligt
och kanske se på film tillsammans med Pälskling.

Pissed.

Blev ingen film i kväll, allt strulade hela tiden. Först när vi skulle bränna ut den på CD så upptäckte vi att de inte hade något brännprogram på stationära, där filmen låg. Elise tog då på sig att ladda ned ett. När vi sedan skulle försöka få det gjort för andra gången så visade det sig att hon bara laddat hem halva Nero. eller hur det nu var. Det gick i alla fall inte att bränna ut filmen. Jag ringde då till Hasse och bad honom ladda ned filmen på sin dator, så vi kunde komma dit och bränna ut den istället. Han ställde upp. Efter att vi gjort oss klara och tagit med oss två tomma skivor satte vi oss på mopparna och styrde mot Skelleftehamn, men när vi kom fram visade det sig att han inte kunde bränna på den typ av skivor vi hade med oss. Vi bad då att få låna hans kabel som man kopplar mellan tvn och datorn för att på så sätt kunna se den, efter en halvtimmes trasslade för att få ut kabeln stoppade Per den i fickan och vi styrde tillbaka mot Ursviken igen. Väl hemma så skulle Hasse skicka över filmen från sin dator till min och Pers bärbara som vi hade med oss, efter att ca halva filmen var färdig startades datorn om. Av sig själv. Vi startade om den, och han skickade igen. Då kastade internet ut oss och det kunde inte fixas förens nu.
Det var helt enkelt inte meningen att vi skulle få se någon film idag.



image126
Börjar bli riktigt trött, så nu: sängen.

Godnatt Sverige.


Matdag.

Nu har vi ätit middag, grillade hamburgare/parisare. Har även slunkit ner efterätt, marängsviss. Ikväll blir det att se The Notebook, för tredje gången. Men den är så bra, så jag kommer aldrig kunna bli less! Får inte heller missa Sanningens ögonblick.

image124
Den var faktiskt rosa!
Mamma hade droppat ner lite karamellfärg.




Sitter just nu och lyssnar på hur Ove (min morbror) och mormor diskuterar om hur Ove och min pappa misskötte sig när de var yngre. De var väldigt mycket med varandra från att de var små till det att de fyllde tjugo, sedan blev pappa förälskad i mamma, alltså Oves lillasyster. De var verkligen bästa kompisar, var med varandra jämt. De bodde till och med tillsammans. Då slog mig tanken, får man bli det då egentligen? Typ inte nuförtiden. Eller?

image125

I det här fallet var det bra i alla fall.
Annars hade ju inte jag funnits, och det hade varit tragiskt. Eller hur?

DuktigMamma!

Ja, nu är vi i Ursviken. Vi kom hit igår kväll efter att vi sett The Mist med Elin, en väldigt bra film! Sedan när hon skulle hem så kom jag på att vi kunde åka med henne och göra min familj i Ursviken sällskap. Men innan vi bestämde oss ringde jag Elise och hörde om hon kunde stiga upp och låsa upp dörren,  and so she did. Väl framme dukade vi upp fika i hennes rum och avslutade kvällen med ett Simpsonavsnitt. Elise var gästvänlig och erbjöd sig sova på golvet, under sig hade hon endast en filt och en matta. Inte bekvämt, skulle jag tycka. Men hon gillar det! Så jag och Per övertog, med glädje, sängen. Idag väckte mamma oss, vi fikade och gjorde oss klara. Sedan åkte vi till stan för att handla, och mamma sprang fem kilometer på trettio minuter precis, vilket var hennes mål. Kan inte säga annat än att det var bra gjort!
Var egentligen meningen att vi skulle hem efter det idag, men så blir det inte. Mina kusiner från Umeå kommer på middag här idag, och även jag och Per blev bjudna. Vi tackade inte nej! Mormor är också här. Så vi tar över Elises säng även inatt.

image123
Mamma, efter att ha sprungit fem kilometer.
Happycat!

To much information?

To much information? Haha!

image122

Mjukglass.

Är hemma igen efter en tripp till Bergsbyn, där de mest troligen har Sveriges största mjukglassar. Vi köpte självklart varsin! Jag köpte en liten bägare med noisett sås och tuttifrutti strössel. Jummi! Orkade dock inte riktigt hela. Och Elin köpte en strut med saltlakrits sås och saltlakrits strössel. Även hennes var god! Efter det for vi till mackarna för att bunkra upp inför ännu en hockeykväll, Elin är med oss även i kväll. Men jag är faktiskt inte så pepp alls på att se hockey idag, så kommer nog mest ägna mig till datorn och ett stort glas Cola.

Vi tog några bilder under glassätandet, som ni ska få ta del av.



Bild 1: Våra glassar. Min (bägaren) var större än så från början.
Bild 2: Jag, på en minibänk.
Bild 3: Elin på samma minibänk.

(Ni får ursäkta det väldigt dåliga kvalitén på bilderna, min mobilkamera är inte coolast.)

Är Skellefteå så tråkigt som det verkar?

Jag är så less på att inte ha något att göra.
Är det jag som har dålig fantasi eller är det verkligen så tragiskt att det inte finns något att hitta på utan att det ska kosta massa pengar?
Tror tyvärr på det sistnämda.

image116

Morniiing!

Vaknade väldigt sent idag. Nämligen klockan 13.15! Kollade då på mobilen och hade 11 missade samtal av mamma och mormor som ville att vi skulle komma in till stan och fika med dem. Men innan jag vaknade och ringde upp hade de redan åkt hem igen, så vi får ta det i morgon. Förhoppningsvis! Vill verkligen hinna träffa mormor innan hon åker hem till Arjeplog igen. Men ska in till stan nu på en stund i alla fall, Elin ringde och frågade om jag ville göra henne sällskap. Hon skulle köpa sminkbortagningscreme och en tröja. Så hon borde komma vilken sekund som helst.



Idag är dagen då vi egentligen skulle ha flyttat till Luleå, på riktigt.
Känns si sådär att vi inte kommer ge oss av, i alla fall inte än på ett tag.



Nu kommer hon!
Tjiiing.

Hur kan detta få hända?

Länk till artikeln.


Vanvård.
(Bilden är tagen av dottern till kvinnan på bilden på ett svenskt rehab-avdelning, 07.)
Till er känsliga:
Förstora inte denna bild.

Hur kan detta få hända & hur kan människor se detta, utan att ingripa?
Jag finner inga ord.



Canada-Sverige efter matchslut, 5-4.
Reslutatet blev bättre än väntat.


Någon som är sugen?

Pratade just med en av mina systrar i telefon, som var på någon fest.
Helt plötsligt blev jag oerhört sugen på att göra samma sak, men sällskapet vill annorlunda.
Kanske till och med utan alkohol, bara just för stämningen.

Så vad gör ni i morgon, kära vänner?


image114




Canada-Sverige efter andra perioden: 5-3
Inte så oväntat.

Canada-Sverige.

Ja, Canada-Sverige är matchen vi kikar på just nu.
För er som inte vet så står det 1-1 nu, efter första perioden.
Bra gjort av Sverige, men måste erkänna att jag inte tror på någon vinst idag.
Vi har självklart matchsnacks bestående av cheezeballs och ostkrokar, för att inte dö av torrhet dricker vi Cola.

image112

Santana!

Vars vi ska äta idag? På Santana i Ursviken.
Vilka då? Jag, Elin, Per och Elise.
Hur vi tar oss dit? Chrysler, nedfällt tak.
Vad vi gör i kväll? Kollar på hockey, at our place!
Jag är helt klart på bättre humör.



Hasse!
image111
Om du läser detta får du gärna ringa mig as fast as possible,
det går inte ringa dig.


In a bad mood.

Har varit in till stan en sväng idag, mötte upp Elise och Hasse. Blev inte där så länge alls, men fick med mig Elise tillbaka i alla fall! Nu ska vi se på den roliga filmen vi såg igår. Next Friday! Känner för att bli på bättre humör.

 

Men innan det, ännu ett test:

3 namn jag går under:

* Tina.
* Tälskling. (Per har ensamrätt på att kalla mig så).
* ?

3 saker som skrämmer mig:

* Framtiden.
* Insekter och kryp.
* Mörkret.

3 saker jag har på mig:

* Jeans.
* Rött nagelack.
* Mascara.

3 sanningar:

* Är kär.
* Är fruktansvärt slarvig.
* Blir lätt väldigt rastlös.

3 saker jag verkligen vill ha:

* Nya sommarkläder, i massor.
* En fräsch tvåa, centralt. Tillsammans med Per.
* Ett välbetalt jobb.



Skriver mer i kväll.
Nu ska jag gå och vara social
med min syster.
Puss!

Innan John Blund.

DITT LIV
Ögonfärg? Gröna.
Sko storlek? 39.
Brukar du dricka ofta? Dricker vatten 24/7, känns det som.
Svär du ofta: För ofta, ja.
Antal kuddar i sängen? 5.
Vad hatar du mest?  Att vänta och att ha slut pengar på kontot.
Dina rädslor? Att vara ensam.
Ditt nästa mål? Skaffa jobb och flytta till en annan lägenhet, självklart tillsammans med Per.
Gillar du att ha folk omkring dig? Alltid.
Antal timmar sömn inatt? 11 timmar tror jag det blev.
Sov du ensam? Nejdå, hade Per nära intill hela natten.

SENASTE PERSON SOM
Du pratade me: I telefon, Hasse. IRL, Per.
Du sa hej till: Hasse.
Du fick en kram av: Per.
Ringde till dig: Pers mamma.
Skickade sms till dig: Magnus.
Fick dig att gråta: Vet inte, kom inte ihåg. Men säkert, Per. ;P
Du gick på bio med: Per.
Du gick på stan med: Elin.

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: Ja.
Skolkat: Ja.
Sovit utomhus: På altanen, när jag var liten. ;P
Gråtit i skolan: Tror inte det, i så fall när jag var liten då med.
Spytt i skolan: Tror inte det heller.
Sett en död människa: Nej.
Förlorat en vän: Ja.
Druckit: Ja.
Snattat: Ja.

FAVORIT
Färg: Rött.
Mat: Broccoliegratäng.
Efterätt: Jordgubbar.
Rum i huset? Hus? Vi har en etta. Så jag måste väl säga rummet. ;P
Månad? Juli.
Kroppsdel på motsatta könet? Ögonen och rumpan.

DE SENASTE 24 TIMMARNA
Gråtit? Nej.
Köpt någonting? Ja.
Varit sjuk? Ont i ryggen.
Sjungit? Ja.
Sagt "jag älskar dig"? Kommer inte ihåg men hoppas det.
Träffat nån ny person? Nej, tror inte det.
Saknat någon? Ja.
Kramat någon? Per.

VÄNNER
Vem av dina vänner är mest lik dig: Elin och Jesicca, på olika plan.
Vem är högljuddast: Elin. ;P
Vem får dig att skratta: Elin och Jesicca.
Vem har du känt längst: Elin och Maria W.

Ännu ett filmtips.


Tänkte ge er ännu ett sevärt filmtips, nämligen: Next Friday!
En av de bättre komedier jag sett.
Skrattade nästintill oavbrutet och den är hur vrickad och oseriös som helst, precis som en bra komedi ska vara.
Så nästa gång ni har lite att göra, kika på denna film:

image110



Vi fick även som bad news i kväll,
vi håller tummarna.

Filmtips!


Vi har helt klart sett den obehagligaste filmen på väldigt länge.
R
ec heter den!
Vi var några stycken här i kväll, och alla höll med.
Annars brukar det bara vara jag som håller för ögonen, skriker
och får panik. Men i kväll var jag långt ifrån ensam.
Så till er som gillar skräckfilmer: Rec är en film för er!







Annars då, ja. Idag har jag och Elin varit ute och gått en sväng och varit in till stan en stund. Var även in på polisstaionen och kollat om de fått in Pers mobil, vilket de inte hade. Annars har jag bara myst med Per och tvättat. Ohändelserik dag med andra ord, därav den dåliga uppdateringen.




Nu ska vi i alla fall sätta oss i soffan och mysa
med en stor kopp kärlekste,
men denna gång se på komedin Next Friday.



Klant Tina är framme igen.

Ja, idag har det inte blivit skirivet nå mycket alls. Men har varit så slut och ryggvärken har kommit tillbaka! Jag blir så less. Vi gick i alla fall in till stan en stund efter vi vaknat i morse, för att Per skulle på AF, vi skulle panta burkar, faxa uppsägningen till Luleå, skicka några böcker till Motala (Tradera) och handla lite mat. När vi kom in till stan gick vi raka vägen till ICA Supermarket då Per kom på att han skulle hämta ut pengar. Innan han gick tog jag panten och började panta, fick hjälp av Mia som det var 3092840 år sedan jag såg. Kul att ses! I alla fall, när jag pantat klart gick jag för att möta Per vid bankomaten igen, och tanken om panten och dess kvitton var som borta. Sedan gjorde vi alla andra ärenden och när det kom till att gå och handla allra sist så började jag känna igenom fickorna för pantkvittorna. Efter ex antal försök att hitta dem i mina, endast två, fickor förstod jag att jag tappat bort dem. Efter det kom vi överens om att hädanefter får Per hålla reda på dem! När vi kom hem åt vi spagetti och skinksås utan skinka och drack mjölk, det kändes som rena rama lyxet. Fruktansvärt gott! Efter det var det dax för powernap, det slutade med att vi inte steg upp förens 22:15, två och en halv timme senare. Men pigga, det är vi.

image107

Varför känns det viktigare att hålla reda på en 50-lapp än pantkvitton av samma värde?

Sen middag. Igen!

Vi måste bli bättre på det här. Känns som middagarna bara blir senare och senare. Men, så är det när man inte har  det som förut, med det menar jag att man har någon någon som lagar alla middagar lagomt till när man kom hem från skolan, även om maten inte alltid var god. Och som sedan tvingade en att äta även om man inte var hungrig, för att man skulle slippa bli hungrig som fan senare.
Sånt uppskattar man inte förens man flyttat hemifrån!




Jesicca är i alla fall påväg hit nu, för att hämta endel saker hon glömde när hon var här senast.
Dessutom blir det sista gången jag träffar henne innan hon flyttar neråt, närmare bestämt till Göteborg!

image106

Jag kommer sakna henne, helt klart.

Ikväll, film hos Magnus och Rebecca.

Vi lever i en grymt grym värld.



Hur kan folk göra såhär?
Jag ska i alla fall aldrig bära en äkta päls, aldrig någonsin.
Detta är ren ondska.

PoPoPoPopCorn

Idag har vi till middag ätit souvas på mjukt bröd, hur gott som helst. Sedan var det meningen att vi skulle på bio i kväll, men sköt upp det till senare i veckan på grund av lathet. Istället fick vi besök av Magnus och Rebecca, kikade lite på tv och Magnus kollade om han kunde förstå vad bärbara har för problem ibland. Tror problemet blev löst i alla fall? Sedan cyklade de hem igen. Jag och Per tog just en paus i vårat Alfapetspelande på blip.se för att han skulle gå över till sin moster och hämta popcorn medan Magnus försöker få med mig på ett av hans motionspass på cykel i morgon eller dagen därpå. Får se hur det blir med den saken, ;P

Nu: Popcorn och grillkrydda,



kvällen är räddad.


Tusen kronor rikare.

Ja, nu är vi tusen kronor rikare! I vintras någongång tappade vi en utan våra nycklar, vi visste precis var. Men på grund av snödrivan där den landat och i mörkret en vinternatt så kunde vi inte hitta åt den igen. En annan bidragande orsak kunde nog också vara att vi inte var helt nyktra vid tillfället. Vi la det sedan bakom oss, men nu när flytten är ytterst akutuell så gick vi in på Skebo för att höra vad det skulle kosta. Tusen kronor var svaret vi då fick. Och vi tyckte inte riktigt att det var värt pengarna. Tusen kronor kan man lägga på så mycket annat, roligare. Så, idag gick vi in till stan för att se om vi kanske skulle kunna hitta åt den. Att förhoppningarna på framgång Inte var stora kanske jag inte behöver tillägga? Men till vår förvåning låg den där, på ett elskåp vid Pinkerton, något rostigare än tidigare.

image103

Töttare än trott.

Ja. Jag var helt enkelt mer sliten och förstörd än vad jag tidigare trott! Har känt mig otroligt seg både fysiskt och psykist och har i stort sett bara legat. Ska bli otroligt skönt att snart få sova, trots att jag inte kan somna i Pers famn i natt eftersom han ska se hockey klockan 00.45, vilket ni kanske förstår jag inte ska. Han får helt enkelt heja för mig med!


image102

Bilden får tala för sig själv.



After All the stops and starts,
we keep coming back to these two hearts.
Two angels who've been rescued from the fall.
After All that we've been through,
it all comes down to me and you.
I guess we meant to be,
forever you and me.


Per Mikael Sjölin:
- Jag älskar dig mer än igår, men mindre än imorgon.
Tack för att du alltid finns till och alltid ställer upp, trots att jag inte alltid förtjänar det.
Jag hoppas du förstår hur lycklig jag är med dig.


Höll nästan på att glömma!

Jag ska mest troligen skaffa löshår nu snart, tackvare Petra! Hon hade någon granne som sålde det väldigt billigt, i alla fall åt henne. Så förhoppningsvis får hon tag i lite mer som jag sedan får köpa av henne!
PeppPeppPepp, helt klart.

image101

Långt hår till sommaren? Ja tack.

Jag mår bättre än väntat!

Ja, precis som rubriken lyder; Jag mår bättre än väntat! Känner inte av alls att det slank in alkoholhaltiga drycker igår. Skönt! Har ganska precis vaknat och varit social med Louise som varit vaken en stund redan. Men jag ligger då i alla fall kvar i sängen med en stekhet Per alldeles intill, det är nästan så att det bränns. Ligger och försöker komma på vad det finns att äta. Jag är fruktansvärt hungrig, och det är även Louise. Säkert Per också as fast as he öppnar ögonen, vaknar till och förstår att klockan snart är två. ;P

image99
Lockande!
Ska se var Per säger om denna matidé.
Jag och Louise är då ganska överens om att den var klockren!

Förlåt.

Förlåt för att jag inte skrivit ett enda inlägg idag. Men det beror på att jag haft fullt upp! Dagen började med att jag vaknade av att mamma ringde och hörde om vi var vakna osv, vi skulle på middag hos henne och pappa idag. Jag steg upp, (Per var redan vaken). Jag ringde till Louise, min lillasyster, och hörde om hon skulle möta oss vid Bergsbykiosken som är 9 kilometer från oss. Hon sa ja, och jag och Pälskling började gå! Väl där ringde vi pappa och såg till att han hämtade oss, vi var lagomt less på att traska. Hemma i Ursviken blev vi bjudna på toppen mat! Förrätt varmrätt och efterrätt, och alla rätter var helt underbart goda. Tack mamma och pappa! Efter middagen gick mamma och la sig för att hon jobbar natt inatt. Jag och Per spelade Maxi Yatzy, och jag vann! Sedan, när mamma stigit upp gjorde hon sig klar och jag körde till Sunnanå.
Efter att vi gjort oss klara här hemma gick vi för at joina en inflytningsfest på Älvsbacka, och sedan dra oss vidare till Petra och Tanden. Träffade många som jag inte sett på länge, vilket alltid är lika kul! Tack alla som gjorde denna kväll till vad den blev och tack till er som gör det underbart att bara vara.

Sedan måste jag ju också dela med mig av nyheten att det kanske inte blir någon flytt till Luleå efter att Pers pappa sagt att vi får ta över hans tvåa vid ICA Kvantum i Skellet. Helt underbart! Så, vi kanske ses i sommar peeps! Man förstår verkligen inte hur bra Skellefteå är innan man håller på att förlora det.
Dessutom är det nu, nästan i alla fall, klart att Per följer med mig och familjen till Turkilet i Augusti. Jag bara älskar allt just nu!

image98

Oj, vad vi ska mysa. Per, jag älskar dig!

Nu ska jag snart sova för att sedan vakna och må som jag förtjänar.
Puss :*

DraÅtHelvette.

Jag lovade att uppdatera er om min kväll. Men det tänker jag inte göra.
Ni är lyckligt ovetande.

image97

Det blev i alla fall inte nykter ikväll, förfest hos Elin och sedan utgång på Balzac. Jag vill tacka de allra flesta av er som var med och gjorde kvällen till något jag kommer lägga på minnet.
Och jag vill även passa på att säga tack till Malin, trots att jag inte vet om hon någonsin kommer läsa detta. Men jag är i alla fall oerhört tacksam för att vi kunnat lägga detta bakom oss och börja om. Satsa på framtiden helt enkelt!

Invigning.

Nu ska vi bara äta frukost och gå över till Mona en tväris för att skriva ut endel saker som vi kommer behöva för att få ut våra nycklar. Sedan går vi vidare till stan för att möta upp Elin Hasse Elise och Charlotte! Vi ska även in på Skebo och se vad dom säger om borttappade nycklar. Vi kan nog vänta oss ännu en utgift skulle jag gissa på. Dessutom ska jag inviga mina nya svarta shorts jag visade i ett tidigare inlägg. Men för er som inte sett dem så lägger jag upp en bild till.

image95
Idag är det varmt, även här i Skellefteå.
Jag älskar solen och värmen!
Hoppas även ni får en strålande dag.


Skriver sedan och berättar om hur dagen varit.
Puss :*

Björn Gustavsson, my man!

Helt seriöst,



kan man bli skönare än denna snubbe?
XD

Min kattbebis.

image94

Är han inte bedårande, våran lilla skatt?


Höll nästan på att glömma!

Höll nästan på att glömma att visa er vad jag köpte idag! En väldigt söt mobilficka med ett rosa hjärta på, som passar jättebra till mitt rosa band som morfar hängt fast på mobilen. När jag kom hem med det var garanterade Per att jag inte kommer använda den i mer än en vecka, och jag höll emot. Så det ledde till att vi slog vad. Använder jag den inte i minst en vecka för jag ge Per två frukostar vid sängen och vise versa.


Detta vad kommer jag vinna.

Elin-dag.

Idag vaknade jag till av att Elin ringde och undrade om vi skulle fara till stan för att äta frulle på Subway och sedan leta upp ett par jeans till henne. Jag åt en skagenmacka med lök, gurka tomat och sallad. Den var faktiskt jättegod, jag brukar annars inte vara så förtjust i deras mackor. Men det är nog för att det är jag som gör fel val! Elin däremot åt en macka med kyckling och vitlöksdressing. Hennes var också helt okej! Efter det gick vi raka vägen till Cubus där Elin hittade två par jeans och ett par gröna prasselbyxor. Skitsnyggt! Sen skjutsade hon hem mig och hon for vidare till Ursviken för att äta. Snart är hon tillbaka och vi ska se på The Notebook. Den är så fruktansvärt bra, och hon hade inte sett den än. Har tidigare i mitt liv bara gråtit till filmer som liten, och vad jag minns är det bara till Lejonkungen och E.T. Men nu är även denna med på min gråtlista. Har du inte sett den beordrar jag dig att sätta dig framför tv:n eller datorn, för att sedan snyfta till denna underbara film! Efter den så är det time for Sanningens ögonblick, och ingenting kan få mig att missa det.

The notebook.

image91

Detta är den mest romantiska film jag någonsin sett.
Jag bara älskar den.


Vad hände med middagen?

Som ni kan läsa nåra inlägg ned så skrev jag vad som skulle hända här i kväll. Nu har vi städat, putsat fönster, städat toan ordentligt och startat en maskin med tvätt. Allt utom att dammsuga egentligen.
Men då kom jag just på: Vad hände med middagen?
Denna glömska kan kanske förklaras i och med att detta var hur jag kände mig när väckaren ringde alldeles för tidigt i morse, och hur jag fortfarande känner mig:

image90

Antar att Per känner något liknande.

Aja, nu ska det ätas!

Personligt test.

Har, vad jag kan minnas, aldrig lagt upp ett test. Så här har ni då lite läsning om ni är intresserade.
Enjoy!

1. Hur gammal är du om fem år?
Då är jag tjugofyra.
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Pälskling.
3. Hur lång är du?
Stolta (?) 1,62
4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Disturbia, sjukt bra film!
5. Vem ringde du senast?
Elin.
6. Vem ringde dig senast?
Hasse.
7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Men ;P Vi skulle ju flytta till Småland då jag var 24 och du var 25 :) Men okej. :):)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Jag är en sucker för att prata i telefon, gärna timvis. Så, det är det jag föredrar framför SMS. Men egentligen beror ju det på tillfället och situationen.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Gifta.
10. När såg du senast din mamma?
I söndags.
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna.
12. När vaknade du i dag?
06:30, men steg upp tio minuter senare.
13. Vilken är din favoritjulsång? Tomten jag vill ha en riktig jul - Okänd artist.
14. Vilken är din favoritplats? I solen, sen spelar det inte så stor roll. Men helst i utlandet!
15. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte? Det blir vad man gör det till. Så det beror nog på humör. ;)
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I ett stort hus tillsammans med Per, barn, hund och katt!
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Allt?
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Per, på MAX. När han skulle förklara hur nervös han var. Haha!
19. Hur stor är din säng? 1,20.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Vi har både och. Just nu sitter jag vid den stationära!
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Oftast i underkläder.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Fem, men då sover vi ju två stycken. :)
23. Hur många landskap har du bott i? Ett.
24. Vilka städer har du bott i? Endast Skellefteå, fast om ca två veckor så bor vi i Luleå.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Sockar. Det heter sockar! Och det föredrar jag.
26. Är du social? Haha! Ja, jag är nog det.
27. Vilken är din favoritglass? Tip Top just nu.
28. Vilken är din favoritefterrätt? Hmm, jag vet inte? Kladdkaka kanske.
29. Tycker du om kinamat? Nej. Jag älskar kinamat!
30. Tycker du om kaffe? Mer än förut. Kan dricka en kopp då och då, men inte för ofta.
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk, te, yoghurt eller O´boy.
32. Sover du på någon särskild sida? Ja, jag sover då i alla fall oftast på vänster sida.
33. Kan du spela poker? Om jag kan? Jag äger.
34. Tycker du om att mysa/kela? Bara med Per.
35. Är du en beroendemänniska? Ja, jag är nog det.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp! Pappas kompis Ulf.
37. Vill du ha barn? Ja, helt klart.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och ytterst lite franska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, jag tror inte det? Inte vad jag minns i alla fall.
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng! Jag hatar fiskar och när jag inte når botten.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, kläder och lite mer kläder.
42. Äger du dyrbara smycken?
Ytterst få.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Sanningens ögonblick, tveklöst.
44. Kan du rulla med tungan?
Ja, det kan jag. Om jag menar det ni menar.
45. Vem är den roligaste människan du känner?
Elin, helt klart.
46. Sover du med gosedjur?
Ja, Per är min nalle.
47. Vad har du för ringsignal? Nån random som redan fanns på mobilen eftersom Hasse är för lat för att agera.
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Jadå, det är klart jag har.
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Pälsklings röda tröja.
50. Flirtar du mycket? Nej, inte nuförtiden.
51. Kan du byta olja på bilen? Haha, nej? Borde jag kunna det?
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej, det har jag inte.
53. Läser du dagstidningen?
Nej, inte numera. Om inte norran.se räknas?
54. Prenumerera du på någon veckotidning?
Nej, det gör jag inte.
55. Dansar du i bilen?
Haha! Beror på tillståndet.
56. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Mix Megapol!
57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Min underskrift på vårt hyreskontrakt.
58. När var du i kyrkan senast?
Haha, det kan jag inte minnas. Kanske när jag gick ut nian?
69. Vem var/är din favoritlärare på högstadiet?
Per, min mattelärare de tre sista åren.
60. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Jadu, inte då mer än en natt.

Luleådagen avklarad!

Sådär, nu är vi hemma igen efter en mycket trevlig dag i Luleåstad! Jag kommer verkligen trivas där, och jag har hittat en affär där ni lär hitta mig när ni besöker Luleå. DivA är namnet på affären med de riktigt heta kläderna! Okej, det var inte så billigt som jag hoppats på. Men nångång ska jag ta mig råd att riktigt shoppa loss i det klädparadiset. Arbetsintervjun gick inte riktigt som planerat. Det var tydligen krav på truckkörkort och erfarenhet av markanläggning! Tyckte det var mycket dålig stil att inte tagit reda på sådant innan hon ringde Per igår och bad honom komma på intrevju. Men, that´s life. Vi hann också in på Lulebo för att lämna hyreskontraktet och ställa några frågor angående lägenheten. En god nyhet var i alla fall att vår lägenhet har en bofond som hette duga. Där ska renoveras! Jag har även köpt två foppatoffel smycken, som lyser i mörkret! En fjäril och en blomma. Haha, hur coola som helst! Jag lägger upp två bilder från idag också.


Bild ett föreställer foppatoffel smyckerna jag köpte. (Något redigerade, men kameran på min mobil är värdelös).
Bild två föreställer Per påväg hem efter en hektiskt dag i Luleå.



Nu ska vi städa och fortsätta tvätta, för att sedan sätta oss vid varsin dator och logga in på Blip.se och spela mot varandra. Önska mig lycka till, för jag hatar att förlora!

Bloggar från MAX.

Nu sitter jag och Per på MAX i Luleå, har just ätit och jag väntar nu på att Per ska traska vidare till sin arbetsintervju. Vi tog med oss bärbara datorn så jag har något att göra medans han är där. Och, vi hittar verkligen ingenstans här, och det är utan att överdriva! Men jag tycker faktiskt synd om honom eftersom han är så fruktansvärt nervös, han kunde inte ens äta upp sin mat. Men jag är helt säker på att det kommer att gå hur bra som helst! Får han detta jobb är detta vad han kommer att syssla med ett tag framöver: Ge support till de som köper pooler. Jag håller alla tummar för dig, Pälskling.

image86






Skriver och berättar hur allt gick när vi kommer hem!
Puss :*

Ännu en slappardag, typ.

Idag har det inte hänt mycket, inte utanför väggarna i alla fall. Vi har varit inne hela dagen, förutom när vi gick till kiosken och köpte varsin glass. Mums! Men däremot vaknade vi av att Pälsklings telefon ringde i morse, ett samtal från Luleå som handlade om ett jobb han sökt. De pratade ett tag och sedan frågade kvinnan på andra sidan om han var villig att komma på en intervju i Luleå i morgon. Han svarade självklart inte nej! Så, i morgon klockan 08:10 sitter vi på bussen för att vara framme innan klockan ett då intervjun går av stapeln. Jag håller tummarna för dig Pälskling! Vi har även fått hem hyreskontraktet och skrivit på, så det tar vi med i morgon och lämnar in på Lulebo. Så vi har våran alldeles egna trea snart! Vi har också hunnit tvätta en hel del idag.


Dax för lite träning och sedan bums i säng, för att orka med morgondagen.
Jag skriver om hur dagen blev imorgon! Välkomna tillbaka.
Puss :*

Ny mobil.

Idag har det hänt många bra saker, och dagar som denna gillar jag verkligen. Dagen började med att vi vaknade av att morfar bokstavligen bultade på dörren, Per steg upp och släppte in honom och han hämtade mobilen jag skulle få av mormor för att sedan fara till Telia för att låsa upp den. När han farit la sig Per och sov igen och jag gick ut och satt mig i solen. Efter en stund kom morfar tillbaka och han höll i en kartong och sa att vi skulle vara tvugna att gå in till datorn för att kolla upp vart man skulle skicka mobilen för att de hade inte kunnat fixa det på butiken. Vi gick in och ur kartongen kom en sprillans ny mobil som han köpt till mig. Och oj så glad jag blev, har gått med ett leende på läpparna större delen av dagen. Tack morfar! Efter det följde jag med morfar till en verkstad där han skulle byta till sommardäck, och Per sov fortfarande. Efter att morfar släppt av mig hemma igen åkte han hem till Arjeplog för att jobba på ungdomsgården och jag gick in och kramades med Per en stund. Senare på dagen när Per stigit upp kom Magnus och var social här och sedan gick vi tillsammans till Coop för att köpa ett halsband och ett långt snöre för att kunna ha Werner utomhus. Kan försäkra er om att han blev en happycat när han upptäckte vår idé. Vi han n även hem till han och hans sambo för att se på deras kattunge, som var jättesöt. Dessutom har vi tvättat lite! Ikväll har Elise och Louise varit här en stund och de har bland annat rensat kattlådan. Elise tyckte det luktade så äcklig att hon spydde, trots att de höll till utomhus. Oj vad jag skrattade! Nu har de åkt hem och jag och Per ska nu se på filmen Disturbia och äta majskolvar. Hoppas ni också haft en bra dag!

Slänger upp en bild på mobilen morfar överaskade mig med idag.

image83


Undrar om någon orkar läsa allt detta.
Men har du ändå orkat läsa allt detta kan du väl lämna en kommentar?

Blandade känslor.

Nu har Ellen åkt hem igen, för att fortsätta livet i Ursviken. Elise och morfar var här för en stund sedan för att lämna en resväska och en mobil jag skulle få av mormor som stannat hemma i Arjeplog. Tack! Jag älskar er, mormor&morfar. Men min vanliga otur ska alltid dyka upp, mobilen var självklart låst till Telia och jag har Halebop. Så i morgon blir det in till stan tillsammans med morfar för att låsa upp den.
Per är inne i stan nu för att hålla något möte inom LUF. Hoppas det går bra, med tanke på att han inte var så föberedd. Men känner jag honom rätt så flyter det på ändå!



14 dagar kvar till flytten nu.
Gud vad jag är nervös.
Och jag har alltid sagt att jag inte ska bo i Skellefteå hela mitt liv, precis som många andra.
Men till skillnad från många andra tar vi tag i det och vågar genomföra det.
Lämnar staden där jag vuxit upp och där jag har min trygga hamn,
till en för mig helt okänd stad.

Men, det ska bli spännande.
Men, jag måste erkänna att det inte hade känts lika bra
om jag inte haft med min älskling Per i bagaget.
Vi klarar allt, så länge vi kan vara tillsammans.



image82
Ska gå och möta Per nu.
Jag älskar honom!


Nattinatti.

Vi har tagit ännu en filmkväll. Förvånade? Vi har i alla fall sett på Dead Silance, en skräckfilm som förtjänade den genren. För fan så hemsk den var! Men det kan bero på att jag verkligen hatar dockor. Och speciellt gamla dockor med ett trasigt öga eller liknande, och gamla barn/dock vagnar! Men även dockor som lever. Men sen då efter x antal hjärtinfarkter så var filmen äntligen slut och då var vi ganska överens om att vi skulle avsluta kvällen med en något roligare film, och det blev i slutändan Sorority Boys. Vi har pausat den för tillfället för att borsta tänderna och bädda soffan åt Ellen, och sedan somna till den.



Är fortfarande helt överlycklig över sommarvärmen idag! Vi kunde till och med äta middagen ute klockan 20:30 idag, med tretton grader i skuggan. Efter att vi ätit satt vi kvar vid bordet på gården för att smälta maten, som var otroligt god, och prata. Sen från ingenstans började Ellen peka mot porten till vår trappuppgång och frågade om det inte var Werner som satt där. Vi kollade dit och insåg att det faktiskt var vårat busfrö till katt som inte ville vara ensam hemma och hade smitit ut genom fönstret för att kolla vad vi gjorde. Efter mycket om och men och springandes runt huset och på andras altaner så var han inne med oss igen. Tjooh! Vill ju inte förlora den charmkatten heller.

Jag måste också få säga, än en gång, att jag verkligen älskar dig Per!
Det är såhär jag vill ha det, det är det här jag har drömt om.
Jag är stolt, stolt som får kalla dig min pojkvän.
Du uppyller helt klart mina drömmar.
I´m all yours, Pälskling.


Nu ska jag gå dricka lite vatten
sedan hoppa i säng för att
hoppas på en ny dag med ett
strålande väder.

Helt underbar dag.

Idag har vi varit ute riktigt hela dagen. Ätit både frukost och lunch ute på två filtar och bara myst. Helt underbar dag! Tackvare solen och mycket tackvare det goda sällskapet också, Pälskling Ellen och Emma. Hoppas på strålande sol imorgon också! Nog för att jag känner att solen verkligen tagit på idag. Men det var det som var meningen, eller hur?

Nu står P i köket och håller på att laga middag. Och vi ska verkligen äta något lustigt idag, nämligen: Makaroner med digitalgryta och rymdost. Ett recept jag skrev av när jag var hemma hos Maria och Åsa i Piteå! Det blir nog hur gott som helst, i alla fall om man lyssnar och litar på vad Maria och hennes mamma hade att säga om denna rätt. Och mig veteligen är det alltid hur bra mat som helst där!

Hoppas i alla fall det blir godare än vad dessa filurer ser ut att vara, haha!
image78

Ska gå och kolla hur det går för Per i köket nu.
Skriver mer ikväll, så välkomna åter!

P.S Lämna gärna en kommentar. D.S

Nattetid

Kvällen är snart över, och vi har haft en riktig filmkväll där vi sett på Ratatouille och en skräckfilm. Men med ett avbrott för att motionera till Mackarna och endel träning här hemma. Vi har i alla fall gått och lagt oss nu, men kikar på en repris av Sanningens Ögonblick. Och det är verkligen det bästa programmet som jag någonsin följt, det är hur spännande som helst. Men jag förstår inte hur endel som har så sjukt mycket att dölja vill medverka i ett program som detta?! Snacka om att endel gör tamejfan allt för lite klirr i kassan. Helt sjukt! Jag kan nästan lova att killen som var med i torsdags har endel att förklara när han kommer hem.

image77

Skadeglädjen sägs vara den sanna glädjen,
och man får sig en hel del av den biten i detta program.
Just love it!



Imorgon ska vi stiga upp rätt tidigt för att se om det är soligt och varmt ute, är det de så blir det att snöra i sig frukost och på med så lite kläder som möjligt. Sedan ut och steka! Jag har aldrig sett fram emot sommaren såhär mycket tidigare. Men det kanske beror på att jag kommer att älska att få spendera denna sommar med min prins!

Nu är reklamen snart slut, så jag ska lägga undan datorn nu.
Välkomna tillbaka imorgon, vi hörs. Puss :*



Fetdag.

Nu har Ellen kommit för att stanna över helgen, trevligt! Idag har vi varit på stan och fönstershoppat, även ätit pizza och handlat mat för imorgon på ICA-supermarket. Efter att vi kommit hem och varit inne en stund insåg vi hur fint väder det faktist var ute, så vi snörde på oss shorts och linne och gick ut till lekparken som är gjord för handikappade. Men, vad spelade det för roll? Nu är vi i alla fall inne igen och håller på att bestämma oss för vilka filmer vi ska se ikväll, så vi får någon anledning till att kasta i oss vårat godis.

image76
(stackars hund.)


Hoppas alla får en bra helg,
för det ska då i alla fall jag ha.


Tankeställare

1408 är helt klart en bra film, tycker jag. Men något som stör mig så fruktansvärt är när samma film har olika slut. Såg den på bio tillsammans
med Elin för ett tag sedan, och den slutade då med att han kom ut levande från branden i hotellrummet och frun fick höra deras dotter ur den där saken han spelar in vad som händer med. Men då såg jag den idag igen tillsammans med Per, nedladdad här hemma. Och då slutade filmen med att han dog, och man fick se att han begravdes bredvid deras dotter.

Tänkte först be om ursäkt för att jag berättat för mycket för er som inte sett den,
men sen kom jag på att det kan jag ju inte ha gjort.
Eftersom jag berättade om slutet,
som är olika
.





Sen har jag kommit fram till två situationer, där jag inte har någon som helst aning om hur man ska reagera.
Den första: Tänk dig att du varit tillsammans med en och samma kille/tjej i ca tjugo år, och du har tyckt att ni har haft det hur bra som helst. Men då, 19 år senare, kryper det fram att han/hon varit otrogen mot dig till och från de första året i erat förhållande.
Vad gör man då? Ska man verkligen göra slut och lämna de 19 trogna åren bakom sig?

Nästa situation vänder sig till killarna.
Den andra: Tänk dig att du fått barn tillsammans med din flickvän, du har det helt underbart tillsammans med din lilla familj. Du och tjejen håller ihop under hela barnets uppväxt och uppfostrar barnet tillsammans och det går jätte bra. Sedan efter att barnet fyllt 18 år och flyttat hemifrån får du höra att barnet aldrig var ditt och att tjejen vetat det hela tiden. Hon skulle alltså ha varit otrogen mot dig, märkt att hon var gravid med den andre mannen och bestämde sig för att inte säga något förens barnet stod på egna ben.
Hur reagerar man då? Hur går man vidare med detta? Är det rätt att berätta det för sonen/dottern?

Jag kan i alla fall säga att jag har tänkt på dessa frågor ett tag
och har inte kommit fram till något bra svar.

Dagens bravader.

Nu har vi kommit hem igen efter att ha haft en väldigt trevlig vistelse i Avaborg, en helt klart okej valborgs. Vi blev bjudna på en väldigt god middag som bestod av fläskfilé och en fruktansvärt god sås tillsammans med potatisklyftor och sallad. Ruskigt gott! Sedan endel alkohol medan vi utmanade Lena och Lasse på Vetgirig.se, jag vet inte vem som vann flest gånger i slutändan. Men det var rätt lika! Efter det gick vi till en mindre majbrasa och grillade lite korv tillsammans med karlarna i grannhuset, dom bjöd på skrattskrattskratt. Dom var verkligen hur sköna som helst! De hade även med sig en liten pappilion vid namn Stacy. Efter att vi kom in drack vi lite vin och åt ostkrokar, sedan kallade sängen!
Innan vi fick skjuts hem dagen efter så hann jag ligga ute i solen en bra stund medan Per var inne och fixade med någon dator. Det var så fruktansvärt varmt, och jag har då i alla fall bränt mig. Men, det är ju en början i alla fall!


Jag älskar när det är dax för att:

                            Säga hejdå till vintern, och välkommna sommaren.



Efter att vi kommit hem idag har vi hunnit en hel del, närmare bestämt detta:
♦ Städat undan.
♦ Fortsatt packa för flytten.
♦ Letat katten som krälat ut genom fönstret för att jaga fåglar, som tur var hittade vi honom.
♦ Ätit potatisbullar och pizzarester.
♦ Gått till mackarna för att köpa snus, ciggaretter och glass.
♦ Sett "Sanningens ögonblick" som förövrigt är det bästa programmet som någonsin gjorts.
Och nu är det nog dax för en film om en stund, men före det: Brainstorma! Vi har verkligen inte lätt för att komma på något som är värt att se.


RSS 2.0