Bild på nya sovrumslampan


Sitter och pratar med Jesicca i telefonen nu, och Per är nere på stan. Har plockat bort julsakerna idag, och ska sen storstäda hela lägenheten. Jobbigt som attan. Hittar hela tiden på saker för att skjuta på det. Ska ta tjuren vid hornen när jag och Jesicca slutat prata... Tror jag.

Vi var ju och badade på Eddahallen i förrgår, var jätteskönt. Satt ett bra tag i bubbelpoolen och kastade boll i Multibasängen, bubblade lite till med mamma sen efter att hon var klar med spinningen. Efteråt gick vi till Ainas och fikade, jag åt en räkmacka. Så otroligt goda dom är! Efter det till Hemköp för att köpa endel bra-ha-saker.

Igår hade jag inte tid att uppdatera, vi rev tapeter hos Magnus och Rebecca mellan 10:00-20.00. Är ett rätt stort rum, så det tog sin tid. Hade några underlättande saker, som ångvattens-grej som underlättade tapetrivningen och även en slipmaskin. Trots detta tog det ett jäkla bra tag.  Var sjukt trött också, speciellt där på slutet. Men, det gick och idag ska de få upp tapeterna. Efter att vi kom hem blev det direkt in i duschen och sedan ner i sängen.

Nya sovrumslampan är på plats:


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
VIP?

Din M@il, tack


Och sist men inte minst, din bloggadress.

Kommentar:

Trackback