Körskolor


Nu har jag och Per varit nere på schtaan och fått några ärenden gjorda. Bland annat fick jag veta att idioterna på Guldstadens trafikskola "hittade på" att min halk gick ut i mars förra året, när jag i själva verket hade ett helt år kvar. Och med de nya reglerna som kom i oktober har jag sammanlagt tre år kvar, himla skönt att veta. Det fick mig även ännu en anledning att ogilla allt som har med Guldstadens körskola att göra. Nu när jag lix är inne på körskolor kan jag avråda alla mina läsare att gå till Guldstaden. Det enda dom vill är att komma åt så mycket pengar som möjligt på så kort tid som möjligt, typ. Nämen det är faktiskt inget att rekomendera, och jag kommer aldrig att råda någon att gå dit. Var däremot inne på City Trafikskola, fick ett väldigt bra bemötande och fick veta exakt det jag behöver veta. Utan att ha kört en enda lektion där får i alla fall jag känlan av att jag kommer stormtrivas, för det är körskolan jag kommer välja.

Guldstadens trafikskola

City trafikskolaPostat av: Elin

City trafikskola är hur bra som helst, och personalen är snällast i världen! :DHar ju sagt att du skulle gått där istället :P

2009-01-13 @ 17:59:20
URL: http://elinsundquist.blogg.se/
Postat av: Liza

City is the shit! Bra val av trafikskola. Gick där själv och är toppennöjd. Har hört att fler som gått på Guldstadens varit missnöjd, så du är inte den första.

2009-01-13 @ 19:29:30
URL: http://mississippi.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag gick på City, och jag tycker att de var jäkligt bra ! :)

2009-01-16 @ 14:11:08
URL: http://vaniljljus.blogg.se/
Postat av: identity

jag kör på AHA och tycker det är skitbra :)

Boka halken privat? det blir mycket billigare osv... :) jag ska köra den den 4e feb :)

2009-01-18 @ 13:14:22
URL: http://identity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
VIP?

Din M@il, tack


Och sist men inte minst, din bloggadress.

Kommentar:

Trackback