Dagens bravader.


Nu har vi kommit hem igen efter att ha haft en väldigt trevlig vistelse i Avaborg, en helt klart okej valborgs. Vi blev bjudna på en väldigt god middag som bestod av fläskfilé och en fruktansvärt god sås tillsammans med potatisklyftor och sallad. Ruskigt gott! Sedan endel alkohol medan vi utmanade Lena och Lasse på Vetgirig.se, jag vet inte vem som vann flest gånger i slutändan. Men det var rätt lika! Efter det gick vi till en mindre majbrasa och grillade lite korv tillsammans med karlarna i grannhuset, dom bjöd på skrattskrattskratt. Dom var verkligen hur sköna som helst! De hade även med sig en liten pappilion vid namn Stacy. Efter att vi kom in drack vi lite vin och åt ostkrokar, sedan kallade sängen!
Innan vi fick skjuts hem dagen efter så hann jag ligga ute i solen en bra stund medan Per var inne och fixade med någon dator. Det var så fruktansvärt varmt, och jag har då i alla fall bränt mig. Men, det är ju en början i alla fall!


Jag älskar när det är dax för att:

                            Säga hejdå till vintern, och välkommna sommaren.



Efter att vi kommit hem idag har vi hunnit en hel del, närmare bestämt detta:
♦ Städat undan.
♦ Fortsatt packa för flytten.
♦ Letat katten som krälat ut genom fönstret för att jaga fåglar, som tur var hittade vi honom.
♦ Ätit potatisbullar och pizzarester.
♦ Gått till mackarna för att köpa snus, ciggaretter och glass.
♦ Sett "Sanningens ögonblick" som förövrigt är det bästa programmet som någonsin gjorts.
Och nu är det nog dax för en film om en stund, men före det: Brainstorma! Vi har verkligen inte lätt för att komma på något som är värt att se.



Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
VIP?

Din M@il, tack


Och sist men inte minst, din bloggadress.

Kommentar:

Trackback