Fest ikväll!

Vi ses i dimman!




Du slutar aldrig förvåna mig...


Film och fika.

Nu är vi hemma igen. Sitter framför TV:n och ser Badder Santa och äter en bulle och dricker Cola. Fick en tidig julklapp av morfar och mormor, en dammsugare. Vi var verkligen i stort behov av en ny för att den gamla var lappad x antal gånger med silvertejp. Den nya är rätt cool, man behöver inte byta dammsugarpåsar och sånt utan det samlas i en plast-grej som man sen tömmer. Ekonomiskt! Tyvärr så levde den om rätt mycket, men.. Skitsamma. Stort tack till mormor och morfar! Här är en bild på den vi valde:


Imorgon far jag till Ursviken och bakar med mormor,
ska också göra en hemlig sak till mamma. Hon fyller ju 40 snart, och hon läser min blogg så det förblir en hemlighet tills vidare. Nu ska jag fortsätta se filmen. Hörs!

JULA-kväll.. Med morfar!

Nu puttrar palten i kastrullen och jag ser på Americans Funniest Homevideos, efter det ska jag med Morfar, Per och Ellen på JULA. Dom har den där dagen som jag skrev om tidigare, fika och rea. Nån mer som ska dit? Idag har jag ätit frukost, suttit vid datorn, gått till Konsum, pratat i telefon och... Chillat. Det betyder alltså att jag inte har så mycket att berätta. Ska däremot dela med mig av en väldigt bra låt, många har säkert redan hört den.


Britney Spears - Shattered Glass

Hon är grym.

Behöver hjälp med att hitta en låt. Texten handlar om typ... En kille som står i ett hörn någonstans och väntar på en tjej, detta hörnet var det första stället de träffade varandra på. Hmm.. Är värdelös på att förklara, men hoppas på att någon förstår. Har letat den som en galning med kan inte komma på varken hur texten var eller vem artisten var.
Så, om någon vänlig människa kan berätta vilken denna låt är skulle det uppskattas!

Trött som ett as...

... Men det har jag kanske rätt att vara vid denna tid?
Vi var i alla fall och såg på Ellens konsert idag, ABBA-konserten. Den var faktiskt riktigt bra, och det var mer än ofta man gungade till rythmen och mimade/sjöng med i låtarna. Barnen som var med var allt ifrån... Uppskattningsvis... 8-16 år. Vi tog endel kort, kommenterade en massa och gick både dit och hem. Härlig dag. Jag uppskattar verkligen att ha något att göra, även om det ska innebära att promenera till Ursviken.

På tal om Ursviken... Imorgon kommer mormor och morfar till dit, för att mormor ska baka tillsammans med mig och för att morfar ska skaffa linser samt. bjuda med oss på medlems-kväll på JULA, de erbjuder; gratis korv med bröd, glögg, kaffe och pepparkakor. Inte helt fel i dessa jule-tider! Dessutom har de 10% på hela sortimentet.
I
nte för att jag behöver nåt därifrån, men det kan vara bra för någon, förhoppningsvis!

Aja, nu svider/sticks ögonen. Godnatt Sverige!

Mini ABBA-konsert.

Nu är jag vaken och påklädd, har varit vaken sedan klockan 09.45 men har legat i sängen med laptoppen och med Jesicca i telefonen. Idag ska jag och Per fara till Nordanå för att se på Ellen och Emmas ABBA-konsert. Hoppas på att komma mig ut på en promenad, men det ser inte lockande ut när det snöar och är x antal minusgrader. Har laddat hem några avsnitt av Desperate Housewives och Per är nu på möte med Folkpartiet.


Aja, godmorgon i alla fall!

Borta bra men hemma bäst!

Nu är vi hemma igen. Precis som rubriken säger, borta bra men hemma bäst. För det är verkligen så det känns. Trots att vi fick sova i mamma och pappas dubbelsäng inatt kommer det bli skönt att få sova i sin egen säng inatt. För det spelar ingen roll var, när, hur eller varför så är allid i sin egen säng man sover bäst.

Sitter nu och ser på DH och hjälper Per fixa till en blogg åt några, hoppas den blir jättefin och att ägaren/ägarna blir nöjda. Att hjälpa dem med denna blogg är det absolut minsta man kan göra för dem. Vila i frid Eva-Karin.




Ska skriva färdigt ansökan till Medlefors nu, hoppas alla håller tummarna för att jag kommer in.
Jag skulle bli så otroligt glad i alla fall! Hoppas, hoppas, hoppas!!


Gratis är gott.

Är nu hemma hos mamma och pappa tillsammans med Per, inte bara för att glida denna gång. Utan för att laga mat, middag idag och middag imorgon. Idag gjorde vi en skinksallad, och imorgon blir det tacogratäng. Gratis är gott, trots att vi måste laga maten. Mamma är nämligen i Oslo och jobbar, och pappa jobbar eftermiddag. Så för att Ellen ska slippa vara ensam och svälta ihjäl ställer vi upp! Planet mamma åkte med igår fick nödlanda på Arlanda för att tanka, sedan blev det för dåligt väder för att lyfta igen, så mamma fick sova på Arlanda natten till idag. Lätt när hon inte fick komma sig fram förens i morse och skulle jobba kväll idag.. Meen.


Nu ser vi på Design med Simon & Thomas, och pappa kom just hem från jobbet. Efter detta program vill jag se på en dokumentär på 5:an, "500-kilos pappan". Verkar dock vara ensam om att vilja det, men nåt säger mig att jag ändå kommer få min vilja igenom. Pappa gick tillochmed på att jag och Per ska få ta deras dubbelsäng inatt medans pappa slaggar i Elises rum. Schysst! Tack för det.

Härliga killar det här!

Homeparty och jobb.

Hallå i stugan! Hade inte tid att uppdatera igår. Var i alla fall med mamma på stan, hon skulle ha en julklänning och jag fick ett par stickade overknees av henne. Tack för det! Var även inne på CV för att hämta ansökningsblanketter, ska förhoppningsvis börja plugga i januari. Senare på kvällen for jag med Maria m.fl på homeparty. Riktigt kul var det! Maria hade även ett par... Typ... Annorlunda..saker att visa på datorn. Haha!

Nyss ringde Emelie från Brogården och hörde om jag kunde jobba 16.30-21.30, och självklart kan jag göra det! Så det kommer inte bli så mycket uppdatering idag heller.

Hörs sen!

Behöver du något tidsfördriv?


Hittade en rätt kul sida,
om man verkligen har ingenting att göra.
Tidsfördriv helt enkelt.


Man gör alltså sina egna southpark-snubbar.
Han blev rätt söt, håller du inte med?
Vill du göra en egen? Klicka då på denna länk.

Gratis är gott.

Idag blir det middag i Ursviken, spaghetti och köttfärsås, gottgottigottgott. Ska även ut och gå med mamma, och Nemo såklart. Sen blir det hem och återigen se Over Her Dead Body som jag gjorde en recention om i inlägget nedan. Per måste se den, vet att han kommer tycka den är bra. Så så får det bli!

Vad ska du göra idag?

Over Her Dead Body.


Handling: Kate (Eva Longoria Parker) och Henry (Paul Rudd) är mitt uppe i att planera sitt bröllop, då Kate får en is-ängel över sig och avlider. Henry har vägrar gå vidare med sitt liv och stänger in sig i sin lägenhet, efter ett år tar hans syster med honom till ett mediumet Ashley (Lake Bell) i hopp om att han ska få komma i kontakt med Kate, som hon tror, ska be honom gå vidare. Henry tror inte alls på detta och är inte särskilt intresserad av att ens försöka. Ashley däremot kommer i kontakt med Kate, och får väldigt klart för sig att hon vill allt annat än att Henry ska gå vidare...

Betyg: Jag tycker filmen är otroligt bra och dessutom skitrolig.
Alla med en gnutta humor kommer tycka om den, det kan jag nästan garantera.

Poäng:
10/10, helt klart.

Trött osv.

Är skittrött idag, därav den usla uppdateringen.
Ska fortsätta se på filmen nu, Madagaskar 2. Den är riktigt kul, så har du lite att göra eller något så är det värt att spendera den tiden till att se denna film istället!

En riktigt gammal bild på Maria och mig.
Börjar bli riktigt sugen på att bli sådär blond igen, vore det en bra idé?

Och glöm för all del inte att bli medlem hos gratisklader.se genom denna länk.
Alla behöver vi kläder, men varför betala för dem när man kan få det gratis?

Vi hörs igen senare ikväll eller imorgon.

Gratis kläder...

... Är väl något alla vill ha?
Bli medlem genom denna länk och börja samla poäng nu direkt!

Arbetsförmedlingen och fika med mamma!


Bild: Google.se

Idag har jag varit till Arbetsförmedlingen och träffat en handledare. Har verkligen försökt hålla mig från det där stället, men nu gick det inte längre. Behöver verkligen ett jobb och kan inte stå utanför systemet längre, nog för att jag ändå kommer försöka så gott det går på egen hand. Men det kan nog, trots allt, vara skönt att få lite vägledning från någon utomstående och dessutom utbildad handledare. Vad jag egentligen absolut helst vill göra är att plugga, känns som om det verkligen vore något för mig just nu. Är redo för att sätta mig vid skolbänken och ge allt för att sedan få ett värdigt jobb. Men då är det det här med pengar/bidrag, får helt enkelt vänta och se vad som komma skall. Men efter regn kommer solsken, hoppas jag.
Aja, nog om det.



Efter att jag varit där mötte jag upp med mamma♥ för att följa med henne och lämna tillbaka lite kläder och sedan fara och fika. Hon kom även med ett förslag som vi/jag gärna tar, mer om det om det blir aktuellt. Hann även stanna och prata med Hasse under hans lunch. Lycka till med provet imorgon!

Ikväll blir det lugna puckar, ska dammtorka och damsuga. Även bädda sängen trots att det snart är läggdax, men det är så mycket skönare att lägga sig i en säng som är bäddad, för en säng med knövliga lakan går fetbort.

Lugna söndag.

Har varit en riktig mys-söndag. Dagen började med en skogspromenad och sedan in på Konsum för att köpa ägg. Till lunch/middag blev det korvmackor, något som jag åt rätt ofta när jag bodde hemma men sedan glömt bort tills idag. Det är inga vanliga korvmackor, utan det är stekt bröd, stekt korv, stekta ägg, lök och ketchup.
Riktigt god och mättande budget-mat.

Nu har jag krypit upp i soffan, satt mig under en filt med laptopen knät med popcorn och saft. Ska se på Ensam Mamma Söker klockan 20.00 och sen se Sanningens Ögonblick, såklart, klockan 21.00.





Grattis på födelsedagen...

... Hasse Viklund!
HippHippHurraHurraHurra
Du är bäst!


Skrev föresten med honom på MSN för ett par dagar sedan,
och han är inte nå överambitiös:

Haha!

Trött som ett as!

Väntar på att Per ska ställa in sig på sleepmode, undertiden uppdaterar jag här. Imorse ringde klockan 0630 och då var det bara att gnugga ögonen och stiga upp, trots att jag kände mig som klubbad. Anledningen till denna hysteri var, som jag tror att jag skrivit tidigare, att jag skulle följa med mammpapp till Btk för att titta på mina småsystrars nya lägenhet. Så så fick det bli! Himla fin var den, och låg mitt i "centrum". Var även in på deras skola, Naturbruks, väldigt liten med skumma människor var det intryck jag fick. Fikade även på Ostenshus, där Louise praktiserar. Stötte även på en tant (senil 80+:are) där som trodde sig känna far min. Haha! Tycker dom är rätt söta ändå, undra om jag någonsin kommer bli senil?

Efter att jag kommit hem och väckt Per som hade tagit en powernap satte vi upp läslampan ovanför soffan och hyllan ovanför tv-bänken. Så imorgon är det finputsning som gäller och sedan tar jag kameran i högsta hugg, självklart ska jag dela med mig av hur fint allt faktiskt blev här hemma!

Pappa kom också förbi en sväng efter att han skruvat i bilen (bytt fjädrar?) för att äta.
Frasse-mat. Var egentligen meningen att han skulle fara hem efter det, men då laddade vi istället ner en film som han ville stanna över. Vi for och köpte popcorn och godis på Konsum för att ladda ordentligt. Han skulle ändå hur som helst tillbaka till stan för att hämta mamma klockan 2200. Just när vi tänkte starta filmen ringer mamma och säger att hon kan samåka med en polare hem. Så pappa blev tvungen att ta sitt pick och pack och fara hem för att fylla på kaminen och dammsuga. Aja, det får bli en annan gång!

Nu skiter jag i om Per inte är i sleepmode, för nu ska jag tamefan sova!
(Har ni orkat läsa er igenom hela denna tråk-text så kan ni väl lämna en liten signatur? Come on!)
Godnatt snyggingar all over the world.

Jag är trött...

... Så ni får höra mer av mig imorgon.
Over and out!



13 November -08

Nu är jag hemma igen. Efter att jag blivit erbjuden att välja mat hemma hos mamma och pappa åkte jag och pappa till Konsum och inhandlade risgrynsgröt, tekakor, skinka och leverpastej som vi sedan åt efter att bedövningen släppt. Oj så gott det var! Har inte ätit det sedan jag flyttade hemifrån vilket är tretton månader sedan (Per tycker inte om). Efter det for vi upp på Solbacken för att handla lite nödvändiga saker, som bröd, glögg, pepparkakor, julmust, korv osv. Ska lägga mig tidigt ikväll för att tidigt imorgon följa med mamma och pappa till Btk för att ska bli intressant.


En bild på en av mina småsystrar, Louise, i vår förrförra lägenhet,
(låtsas i alla fall som ni inte ser disken..)
.

13 November -08

Sådärja,  nu var två av de tre hålen lagade. Fick en tid den 7 Januari för att fixa det tredje och därmed sista hålet. Var faktiskt inte alls så farligt, inte ens bedövningen gjorde ont. Sprutan ser faktiskt way hemskare ut än vad den egentligen är! Däremot ångrar jag att jag inte åt någon frukost imorse eftersom jag inte kommer kunna äta på fyra timmar från och med nu pga att jag hela munnen är bedövad och att jag inte känner av varken höger kind eller höger öra. Sitter i alla fall hemma hos mamma och pappa i Ursviken nu, och pappa kom just hem från jobbet. Så nu ska jag vara social med honom och Ellen.


Jag är hungrig!

13 November -08

Dagen är kommen, idag ska mina tänder borras. Gaah! Ska i alla fall ligga i den där jävla stolen klockan 14.00 idag, ni kan väl i alla fall hålla en tumme för mig? Dessutom ligger ett tunnt snötäcke på Skellefteås gator idag, detta gör denna dag ännu sämre. Aja, skriver när jag kommer hem... Om jag kommer hem.


VILL INTE!

Endel ärenden att göra.

Idag har jag endel att göra, men det känns kul att äntligen få tummen ur. Ska först till Brinken, Skellefteå kommun, och lämna in tidrapporterna från Brogården och för att prata om skola. Har funderat på att plugga upp mina betyg så jag sedan kan plugga vidare och faktiskt bli något. Sedan in på Arbetsförmedlingen och skriva in mig där för att sedan lämna tillbaka ett par böcker och låna nya på Stadsbiblioteket. Sist men inte minst in på Majkens Tyger och se om hon har något fint tyg som kommer passa att göra en tavla att ha ovanför sängen med.



Vi hörs sen!

12 November -08




Följ min blogg med bloggkoll
Klicka antingen på länken eller på ikonen ovanför min profilbild till vänster!




Godnatt mina vänner, och fiender?






11 November -08

Har inte haft tid att skriva här på ett par dagar. Har haft fullt upp med att packa upp och bygga ihop allt från IKEA (när allt är klart kommer jag visa er hur fint här blivit), firat pappa på farsdag, gruvat mig för tandläkarbesöket på torsdag och letat jobb. Idag har vi lyxat till det med kinamat, strimlat kött med bambuskott, mums! Och nu ligger jag, mätt och belåten, och ser på Desperate houswives. Har försökt laddat ner avsnitten från första säsongen, men de går inte hitta. Så jag får nog helt enkelt börja se det mitt i alltihop om ingen har nåt bra tips på hur man får tag i de avsnitten som saknas på DC++.


Skriver kanske senare ikväll, om jag inte somnar. Är hur trött som helst.
Puss!

6 November -08


Blev utmanad av Elin.

Reglerna är följande; Länka den som utmanat dig och sätt in följande regler på din blogg.

Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utmana 7 stycken i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag har, tillsammans med Per, flyttat till tre olika lägenheter inom loppet av 1,5 månad.
2. Ingen närstående person till mig har avlidit, förutom gammelfarfar (som jag aldrig hann lära känna) och gammelmorfar (som jag aldrig hann träffa).
3. Jag är sjukligt beroende av att läsa bloggar. Har runt 50 bloggar som jag läser sporadiskt, medans det finns ca 20 som jag följer slaviskt.
4. Jag har två egna katter. Men umgås ogärna med okända katter då jag tycker att dom är hemska och oberäkneliga.
5. Jag har piercat mig x antal gånger och gjort två tatueringar, men är verkligt rädd för nålar.
6. Är aldrig utan sockar (förutom när jag ska sova), tycker det är obehagligt och känns smutsigt.
7. Jag är lite av en hypokondriker, är väldigt rädd för att drabbas av någon allvarlig sjukdom och tror ofta att det är just det som hänt.

Jag utmanar: Alla som vill göra detta.
Känner ni er manade, lämna en kommentar så jag får läsa erat!



5 November -08


Har precis gjort mig klar för att gå på bio ikväll,
blir att se.. Ja nu kom jag inte ihåg vad filmen hette och den finns inte med på listan på sf.se? Strange. Hur som helst så är det en komedi med Ben Stiller. Hoppas verkligen det kommer vara värt pengarna, hatar när man går på bio när det visar sig att filmen är kass.

Innan vi går tänkte jag visa en bild på världens finaste katter:


Hoppas ni får en underbar onsdagkväll.


5 November -08

Blev ingen val-vaka inatt, där vid 01.00 tiden skulle jag sova en halvtimme och Per lovade att väcka mig när den tiden gått. Men efter att denna halvtimme gått var det ingen som väckte mig, han hade glömt bort det. Så jag vaknade av mig själv strax efter 05.00 och då hade Per gått och lagt sig. Såg i alla fall nu att det blev så att Obama vann,  precis som jag ville.


Nu ska jag snart ut och gå, hoppas bara det inte är allt för kallt eftersom jag fortfarande inte äger någon vinterjacka..


5 November -08

Hastigt och lustigt blev det så att jag kommer följa val-vakan inatt. Vet egentligen inte hur det gick till, eftersom jag inte är särskilt politiskt intresserad. Men det kan kanske ha att göra med att jag är så lite insatt. Vet inte riktigt. Men nu efter att ha läst lite om just detta val, måste jag säga att jag håller på Obama, han verkar mycket vettigar än farfar´N. Dessutom är det Fhilip och Fredrik som håller i direktsändningen på 5:an, vilket innebär humor hela natten.


Barack Obama Vs. John McCain


4 November -08

Bilder från halloween, bättre sent än aldrig.



(klicka för att förstora bilderna)

Bild 1: Jag, innan alla kom.
Bild 2: Anoon och hans storebror, som jag inte kom ihåg vad han hette. Hemma hos oss.
Bild 3: Vera, jag och Elin hemma hos Vera och Alexander senare på kvällen.
Bild 4: Hasse, jag och Per. Även detta hemma hos Vera och Alexander.
Bild 5: Hasse och Anoons lillebror, som jag inte heller kom ihåg vad han hette. Hemma hos oss.
Bild 6: Hasse och jag. Hos Vera och Alexander.
Bild 7: Jensen, Emeli och Elina. Förfesten hos oss.
Bild  8: Per, innan alla kom och vi just hade sminkat han.
Bild 9: Emeli och jag, hemma hos oss på förfesten.
Bild 10: Hasse, med lilla Wella i famnen, hemma hos oss på förfesten.
Bild 11: Elin, hemma hos oss på förfesten.
Bild 12: Per, hemma hos oss på förfesten.



Detta är pumpan som jag och mormor gjorde tillsammans när vi var uppe och hälsade på.
Den fick, som ni kanske ser, följa med oss hem och pryda vårt fönster kvällen till ära.

4 November -08


Igår var jag med Elin nästan hela dagen,
vi började med att fara och äta på Dallas för att sedan gå på hockeyn. Och hockyn var nog bland det värsta jag sett, fan så värdelösa vi kan vara ibland. Bara pinsamt.

Idag blir det nog rätt lugnt, ska ut och gå snart sedan ner i gymmet för att träna. Så duktig jag är! Är dessutom väldigt sugen på en varm macka, så det kanske jag får fixa först.

Hörs sen!

2 November -08

Jag är med barn... Skoja. Men är i alla fall med kattunge.
Hälsa Wella, nio veckor, välkommen till oss!




Hon är fruktansvärt söt, och Werner trivs med henne -syns kanske rätt tydligt på bilden-.
Happycats = HappyTina.

Nu ska jag spela "sanning och konka" med Hasse,
vi hööööörs.

2 November -08

Fredagen var riktigt kul om man ser till början av festen och slutet av festen.
Där i mitten var det inte alls så kul. Det är alltid nåt som ska fucka sig, sjukt tråkigt.
 Men bortser man från just det så är jag då riktigt nöjd, tack för en nästan great halloween!
(Bilder kommer upp på tisdag då Elin får tillgång till sin kamera-kabel).
Har fortfarande inte fått ut alla tjorvar ur håret, så idag ska jag ha en balsam-inpackning och hoppas på att det sedan ska gå borsta ut. Vilken jäkla tur att jag inte har så jättelångt hår nu längre, trots att det har växt sjukt mycket på senaste veckan känns det i alla fall som. Hur som helst, nästa år ska jag då inte klä ut mig till troll.

Igår då? Ja. Då mådde jag som jag förtjänade. Efter en massa öl och endast fem timmars sömn senare så ska man kanske inte förvänta sig så mycket annat. Mjukisbyxor, tjocktröjs och mössa (håret var helt sjukt) gällde igår. Och såklart en pizza till frukost. Tack och lov hade jag sällskap av Elin hela dagen. Vi var och hälsade på mamma och pappa ett par timmar också och blev bjudna på middag där, förätt och varmrätt. Mums! Fick även en mobil av mamma som hade fått en ny, och det var verkligen något jag behövde. Tack mami!

Detta är min nya precious.

Idag är det promenad och städning som gäller,
och nästa helg åker vi till IKEA. Längtar så fruktansvärt!

RSS 2.0