MJAU

Är hemma igen. For och hälsade på hos Elin i Luleå med Maria. Jäkligt lyckad kväll, har inte haft så kul på länge! Blir så otroligt satans sugen på att flytta härifrån när man märker hur jäkla kul det är att träffa nya människor, helt unbelivable. "Vafan har jag hållt på med hela mitt liv" typ. Fick dessutom svar från Turkiet idag, fan så nära det känns. Ska bara skicka några final saker och sen ska dom bestämma sig. Kan tänka mig att jag inte är ensam om att söka den tjänsten.. Håller alla tummar och tååår för att jag ska få komma mig iväg i sommar. Inte nådigt hur besviken jag kommer bli om inget blir av och jag blir kvar här. Hejochhå, krokodiltårar. Har för säkerhetsskull sökt två jobb i Spanien, ett i Norge och ett i Göteborg. Någooonstans måste jag väl ändå behövas!?


It´s just to good to be true (Y)HAPPY FUCKING FACE

VILDA MATHILDA! Dom har svarat på min ansökan till Robin Hood, ska ringa dem imorgon! Håll i hatten nu allihopa. JAG ÄLSKAR MITT LIIIIIIIIIV! Såhär glad har jag inte känt mig på år och dar. :-)

FETSMILE AB!


Det är Robin Hood jag vill ha!

Wiiiho! Gud vad jag är på bra humör. Love, love, love it! Peppar som fan för helgen, eller i alla fall fredagen, lördagen kanske jag kan må aningens dåligt. Men vem fan orkar bry sig om det?! Då är det i alla fall partaaaj för hela slanten. Och idag, vet ni vad jag gjort idag?! Jag har sökt jobb.. Men inte vilket jobb som helst. Utan som bartender.. PÅ ROBIN HOOD! För er som inte vet är det en grymt stor nattklubb i Alanya, 4 våningar, grym musik och helvettes massa turister in paaarty mode! Gud vad jag håller tummarna för att jag ska fååå det. Sommaren skulle vara räddad. Vill, vill, vill komma härifrån.. NU! Wiiie :-) Det är min tur nu!

My dream, is to fly. Over the rainbow, so high!


Ska fortsätta kolla efter jobb nu. Ska söka au-pair jobb runtom i världen, få se om det finns nåt som jag skulle kunna få. Synd bara att nästan alla har krav på körkort eller att man ska ha jobbat med barn si och så länge. Men skam den som ger sig, nu jäklar ska Tina ut på arbetsmarknaden!

PUSS på alla toppeluvor!

RSS 2.0