Våga vägra sova (typ)


Gick aldrig och la mig efter att jag skrev förra inlägget för att nu har min älskade sambo, återigen, hjälpt mig med bloggen ♥ Nu är det bara typsnitten och headern som inte är tipptopp, och det kan jag ordna på egen hand (nästan). Jag är faktiskt väldigt nöjd nu och både hoppas och tror att jag inte kommer ändra mig och byta design på ett bra tag. En sak är säker, det är mycket roligare att blogga om man har en design som man trivs med. Dessutom är det mycket roligare att läsa en blogg som har en egen design, alltså ingen av "orginalen" som man får då man skapar bloggen, tror faktiskt inte jag läser en enda blogg med standard-design. Mycket trist och opersonligt!

Nu ska jag plocka undan från vardagsrummet eftersom Per varit superduktig och diskat undan. På tal om disk, imorgon ska jag försöka  få upp före och efterbilderna från när vi städade här i bloggen. Om jag glömmer bort det och någon annan som är intresserad av att se kan ni gärna få påminna mig, mitt minne är bra.. Men kort.


Postat av: Per Sjölin

Varsågod, älskling! Puss

2009-03-24 @ 01:04:45
Postat av: Heyli

va roligt att det går bra för dig med designen :) håller med om att det är mycket roligare att blogga med en personlig design!jo, jag länkade ju till han så det ploppar ju upp på hans sida då och antar att det var så han hittade mig. men de va ju mycket positivt att han svarade :)

2009-03-24 @ 11:27:26

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
VIP?

Din M@il, tack


Och sist men inte minst, din bloggadress.

Kommentar:

Trackback