Våfflor på våffeldagen


Gud vad effektiva vi varit idag! Har städa hela lägenheten, grundligt. Storstädat i klädkammaren, diskat, dammtorkat, dammsugit, ställt i ordning, städat och ställt om i köksskåpen osv. Under tiden vi gjorde detta gjorde jag smeten till de blivande våfflorna och när städningen var klar gräddade jag dem. Blev helt underbart goda, är rentav stolt över mig själv. Trodde inte jag hade denna våffel-talang. Haha! Krispiga och gyllenbruna i färgen, misslyckades inte med en enda.

Per hann också, i samma veva han gick med soporna, gå på Konsum ännu en gång. Denna gång inhandlades sylt och grädde till våfflorna. Chips slank visst också ner i korgen, vi tänkte smaska till filmerna vi snart ska se. Vill också tacka Lena (Pers mamma) som gjorde detta kalaset möjligt, ekonomiskt. Filmerna vi kommer se är Trade och Speak, håller tummarna för att de kommer vara bra.

Jag älskar våra myskvällar, det gör även mina smaklökar.


Postat av: Per Sjölin

Ja de blev fantastiskt goda! Stolt över dig, älskling! :)Haha! Ja, tack mamma för "plan 300:- har landat på ditt konto". ;PPuss

2009-03-25 @ 18:17:34
Postat av: miahmariah

Vad härligt med en myskväll. Berätta gärna om filmerna var bra. Skulle behöva lite filmtips just nu.

2009-03-25 @ 19:24:28
Postat av: Rebecca

Oj, skrev min mail-adress istället för bloggadressen i förra inlägget, så du behöver inte publicera den så är du snäll :)

2009-03-25 @ 19:36:45

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
VIP?

Din M@il, tack


Och sist men inte minst, din bloggadress.

Kommentar:

Trackback