Mitt nya, hälsosammare, liv


Blev så att Per lagade mat till oss idag. Jag valde bacon, riven vitkål och groddar medans han tog bacon, korv, ägg och spaghetti. Känner mig mer hälsosam än på länge, och det mättar lika bra i magen som annan mer onyttig mat. Har i alla fall beslutat att i alla fall en månad framöver skippa mjukt bröd och pasta. Få se om det är något som går. Gillar ju trots allt rostat bröd mer än något annat, nästan. Fast.. Ja. Det är säkert värt det i slutändan. Ska i alla fall bli kul att se om det är så att man börjar må bättre av att utesluta dessa produkter, har hört det från massa olika håll. Det ska lixom "rena" kroppen.

 Aja, som sagt. Få se hur det fungerar.Postat av: - ● Rebecca ● -

Tack tack tack!

2009-04-01 @ 20:25:07
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: miahmariah

Kan du inte berätta i bloggen hur det går. Jag har tänkt att göra samma sak och då är det roligt att höra hur det går för andra.

2009-04-01 @ 20:44:04
URL: http://miahmariah.blogg.se/
Postat av: - ● Rebecca ● -

D ska jag absolut göra imorgon bitti när han vaknar.

2009-04-01 @ 21:12:05
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: miahmariah

Ja visst är det. Egentligen är det syn om henne. Har du läst nåt på bloggen? Flera av mina vänner har gått in på bloggen och krävt en förklaring, men hon godkänner inte dom kommentarerna.

2009-04-01 @ 21:40:27
URL: http://miahmariah.blogg.se/
Postat av: Micaela.

Ja men att man får! Sen till råga på allt så hörde jag på tvn idag, en barnmorska som berättade att smärtan är så hög att många tror att dom ska dö för att det gör så ont. Förstår du, DÖ. Då gör det ONT. Nä urs. Kejsarsnitt säger jag.Jag äter inte heller pasta så ofta, inte mjukbröd heller. Men som du säger, det är ju såå gott. Så jag ska baka ett eget bröd imorgon som är utan vetemjöl, det är mjölfritt och glutenfritt. Så jag hoppas att det är lika gott som det är nyttigt!;) Jag kan skicka receptet sen om det smakar bra!;)

2009-04-01 @ 22:35:38
URL: http://pickmynose.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
VIP?

Din M@il, tack


Och sist men inte minst, din bloggadress.

Kommentar:

Trackback