Google vet och kan allt


Har varit ute på en långpromenix med Maria idag, därför bloggen inte varit särskilt aktiv. Efter att vi gått följde hon med upp till oss och vi tjattrade i ett par timmar, fikade också bullar och saft/kaffe. Fina Maria :)

Har hört med några vänner om det är någon som har lust att följa med imorgon, utan framgång tyvärr. Hoppas verkligen att det är någon som är sugen. Har redan fått klartecken från Petra och Maria att väl där har jag sällskap. Men eftersom gratisbussarna har "först till kvarn" skulle det kännas något tryggare om man var i alla fall två härifrån, som ska både dit och hem. Får se hur det blir. Nog för att jag inte ska shoppa (så mycket i alla fall), vill mest fara bara för att "göra något". Aja, får se hur det löser sig. Världen går ju inte under om det inte blir, men det skulle vara kul om det blev av.

Ska ta och göra någon middag snart (sent, jag vet). Men vet bara inte vad. Ska se vad som finns i kylen och sedan googla fram något recept. Haha! Det är min specialite, som rubriken lyder: Google vet och kan allt ;-)Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
VIP?

Din M@il, tack


Och sist men inte minst, din bloggadress.

Kommentar:

Trackback