Party like a rockstar


Igår hade ju Per sin födelsedagsfest hemma hos oss, och det var även därför det inte blev någon uppdatering här på bloggen. Så vitt jag vet blev den lyckad. Kvällen slutade tidigt för mig (22:45) och fram tills dess hade i alla fall jag kul. Per däremot höll igång till långt efter det och efter att ölen tog slut köptes nya, och det säger ju en hel del. Haha! Tur att man inte fyller år så ofta i alla fall. Hur som haver så hoppas jag att alla som var här, och Per förståss, hade en trevlig kväll. Och att grannarna inte stördes allt för mycket.

Bilderna som togs igår kommer upp senare, sitter vid Pers dator nu och kan inte lägga in bilderna här.
Så tillsvidare bjuder jag på denna framgooglade bild. Haha!


Var även och åt lunch med Elin och Louise igår, på Dallas. Kul att träffa Elin, det blir ju tyvärr inte så ofta nuförtiden eftersom hon flyttat till Luleå. Och kan även passa på att tacka hennes fader för lunchen, det var han som stog för kalaset. Så tack Per-Erik! Det satt bra i magen. Mihi.

Imorse steg vi upp runt tolv tiden och efter det har vi hunnit äta frukost/lunch, städat undan, torka golven, rensat kattlådan, diskat och skottat av balkongen och tagit ned bordet och stolarna som ska stå där från vinden. Är så otroligt härligt väder ute och det tinar som tusan. Men vi ville natuern på vägen så man kan sitta ute i solen på mornarna redan nu, mjii så skönt. Per har också skottat upp sin cykel (som blivit överskottad) och nu är han nere för att torka av porten in till trappuppgången. Tydligen har nån med noll iq tyckt att det var jätteroligt att kladda ner några intialer med läppsyl/läppglans på porten. Är ju inte säker på att det var någon som var här igår, men oddsen är ju rätt stora. Hrmf...

Nu är det hög tid för att börja baka,
kladdkaka ska det bjudas på här ikväll. Gästerna kommer från klockan 17:00 och framåt, så innan dess ska allt vara klart. Hinner säkert med någon uppdatering lite senare. Ha en bra dag!


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
VIP?

Din M@il, tack


Och sist men inte minst, din bloggadress.

Kommentar:

Trackback