Har ingen fantasi, vi skippar rubrik


Idag har jag och Per varit på staden mest hela dagen. Har inhandlat en ny T-shirt för 30:- på Cubus, även två par midjeskärp till mig och ett vanligt till Per. Var tre för 50:-, även detta på Cubus.

Per har varit med om något hemskt idag, han har nämligen dragit en tand. Han skulle på undersökning imorse och fick direkt en akut-tid för att dra tanden bara en och en halv timme senare. Nu har han blödigt konstant sedan två tiden och gör det fortfarande, ett stort hål från där kindtanden satt rikare och en tand fattigare. Men hoppas han slipper ha ont nu framöver i alla fall.

Vi har även varit in på arbetsförmedlingen och efter det mötte vi upp Magnus som skulle handla kläder, han hittade tre par jeans och två t-shirts med våran proffisionella shopping hjälp. Även Per köpte en T-shirt för 30:- på Cubus, råbra.

Nu är mina ägg klara, brådis.

Postat av: Per Sjölin

Haha! Orka säga att det var något hemskt. :P Det var hemskt bra! Skönt att bli av med skiten. Fast ja, det där blödandet är rätt frustrerande. Du var söt som satt där i väntrummet och väntade på mig hela tiden! :)



Älskar dig!

2009-01-28 @ 18:44:29
URL: http://www.faps.se

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
VIP?

Din M@il, tack


Och sist men inte minst, din bloggadress.

Kommentar:

Trackback